Gitmek bilmeyen misafire neyapmalıyım sabah kahvaltıda istiyorlar uyusam kalkmasam neolur sizce?

Şimdi akrabam geldi çok yakın neyse dedi sende kalayımmı bende dedim tm yok diyemedim işi iyice cıvıttı bu ama gelir gelmez yemek yediği halde benden krep istedi oyapmadım zeytin ekmek yaptı yedi hiç utanmada yok neyse sonra çay vs içtik biz sabah 4ekadar uyumadı çocuğuda kendiside nedeni şu çocuk çok yaramaz 10 yaşında cok sinirime gidiyor evimi hep kırcaladı yapma diom yapıyor buzdolabını sürekli karıştırıyor yiyior ve bu akşamda kalım dedi tm dedim mecbur sabah gitsinler kahvaltıdan sonra ya çok moralim bozuldu eşimle baş başa kalamadkm dam diye geldi çaya geldi sonra yatılıya döndü birdaha gelirse nediyim veya yarın kahvaltı yapayımmı yapmıyımmı giderlermi çok geç dururlarmı gezeriz dedi yarın birde bana ben çok sıkıldım ondan yok dedim uyuycam ben dedim embesil ya gelmesin istemiom birdaha eşimin yanında nasıl giyinceğinide bilmior

Gitmek bilmeyen misafire neyapmalıyım sabah kahvaltıda istiyorlar uyusam kalkmasam neolur sizce?