Hobilerin neler, hangi filmi kitabı seversin, boş zamanlarında ne yaparsın, siyasi görüşün ne vs vs.
Neden hiç yaşamın dibinden, hayatın felsefesinden daha derinlikli üzerine düşünülmesi gereken sorular sorulmaz?
Hobilerin neler, hangi filmi kitabı seversin, boş zamanlarında ne yaparsın, siyasi görüşün ne vs vs.
Neden hiç yaşamın dibinden, hayatın felsefesinden daha derinlikli üzerine düşünülmesi gereken sorular sorulmaz?
Bir kısmı merak bir kısmı tanımak bir kısmı bu sorular ile kendi dilinde seni tanımlamak... Tipikte olsa bu soruları cevaplarken kendinizi ele verebilirsiniz. Cevap vermeyişiniz bile sizi tanımlayabilir. Esas mesele tanışmak yani... Yeni karşılaştığın birisiyle derin konuları konuşabilmek için ilgili konuların konuşulduğu o ortamda tesadüfen yer alabilmelisiniz. Tanışmaya gittiğiniz birisiyle bunları hemen konuşmanız olası değil.
Cevap
11Cevap
Ne desin ki seni hiç tanımadan hayat silggi kullanmadan resim yapmaktır aslında diyerek mi oonuya girsin
Aynen öyle.
Bence hangi kitabı seversin gibi basit sorular da sana bir insan hakkında çok şey anlatabilir
O bile sorulmuyor onu ben yazdım. Yani hep somut şeyler demek istedim
O kapasite yok Şu an bi cok insanda hayatini 50 kelime ile yasiyorlar
Sen çok kişiyle görüştüğün için sana artık basıt geliyordur.
Hiç kişiyle görüşüyorum. Bilip bilmeden atlamışsın.
Sen hiç bişey sormuyorsun
Ne
Tanımak için sorduğun yok
Muhabbet açılsın sohbet ilerlesin...
Dünyayı mı kurtaracaksınız..
Sıradan birdir çünkü
O zaman hep sıradan kişiler denk gelmiş bize.
O zaman hep sıradan insanları hayatına almışsın
Ne sorsunlar mesela
Neden hayattasın diye sorsunlar.
Kurtulmak için.
Bilmiyorum
Bilmiyorsan neden bilmiyorum yazıyorsun? Ben fikri olmayanların görüşünü istemedim.
boş sorular
Hangisi?
en sevdiğin ile başlayan sorular :)
Ben onu sormuyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?