AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Umarım yayılmaz
Yayilmasn
Zaten var yok dediklerine bakmamak gerek gadası
Nie
Kıyamet alametleri bir bir çıkıyor binalar yükselecek insanlar birbirleriyle yarisacaklae kat cikma konusunda sonra zina çoğalacak hastalıklar çoğalacak depremler artacak bunların hepsi yazıyor kurân da
Rabbim sonumuzu hayretsin 🤲
Ben 3 doz biontech oldum, lütfen siz olmayın, lenflerim şişti boyundan ameliyat oldum, ciddi bir hastalik teşhisi konuldu, hiç olmayan rahatsizliklar aşıdan sonra oldu.
Peki korona oldnmu
Bilmiyorum ki aşıdan sonra rahatsizlandim ve 1 ay yataktan çıkamadım, aşırı terleme, kaşıntı, kemik agrilari, halsizlik vardı, acile gittim korona testi yaptilar negatifti, sonra hemogram kan testi yaptilar beyaz kan olan lokösitlerden lenfosit çok yüksekti lenflere baktilar lenfomasin büyük ihtimal dediler hastaneye yatirdilar, gittigim hastanede ince igne biyopsisi yapildi yetersizdi sonuç, kbb ye sevk ettiler oradada ameliyat dendi 3 kez ameliyat ertelendi lenfler şah damarina yapışık ben yapmam bu ameliyati dedi cerrah, hastane degistim orada pet ct bir sürü tetkik en sonunda ameliyat yapildi boynumdan 5 tane lenf nodu aldilar en buyugu 3 cm idi, yavaş ilerleyen kanser türü olan langerhans hücreli histiositozis tanisi konuldu, memelerim büyüdü hormonlari da etkiledi, endokrinolojide hala tetkiklerim devam ediyor,19 eylulde beyin anjio ya girecem, boyun ameliyatinda şah damarina muhtemelen zarar verdiler beyine giden şah damarlari tikanmis, beyine oksijen az gittigi icin beyinde baloncuk olmuş, baloncugu alamayacaklar ama beyin anjio sonucuna göre kapali ya da açık ameliyat hangisi uygunsa onu yapacaklar, her iki durumdada beyine clips takacaklar yani stent benzeri bir şey.
Ben korona oldm çok zordu
Geçmiş olsun akrabami kaybettim korona dan biliyorum çok zor
Ondan sonra vücudumda ignelenme bitmedi doktora gittim doktor dedi koronanin insanlar üzerinde bıraktığı etkileri bilemiyoz dedi
Aşı oldun mu
Evt 2kere oldm bionteck aşısını
3 doz olanlarda hep hasar kaldı.
Aşi olmayacktm abim zorladı olanlarda çok sıkıntı olmuş
Maelesef öyle oldu, bende iş görüşmesine gitmistim aşı kartı istediler bende olmak zorunda kaldım
Bizde tatile çıktığımızda abim olun gelin dedi
Kimseyi dinlenememek lazım
Evt
Korona denen illet hepsi tiyatro insan nüfusunu indirmek için bir grup parası olan ve dünyanın anasını belleyen şahıslar tarafından çıkarılıyor.
Yayılabilir. Ama umurumda değil. Korona olmayacağım ve aşı da olmayacağım. İki haftalık bir grip için 5 doz iğne yemeye değmez 😁
Sende hklisn
Aman ALLAH korusun dur kiz
Böyle bir sey duymustum aama rabbim korusun gelmesin kalsin oldugu yerde hatta kaybolsun gitsin
İnsllah yayılmaz
Amin aminn
Artık böyle şeyleri kaale alan var mı? Korona 2021’de etkisini yitirmiştir diye düşünüyorum
Hayır bence
Bende görüyorum bunu sürekli ama çoğu da yalan dolan diyor
Hmmm
umursamayın bunları.. Hepsi yeni dünya düzeni için uygulanan oyunlar
Bize bulasmasn
bir şey olmaz. Corona da aşı olmayan çok tanıdığım var hiç bir şey olmadı ( tabii ki kendilerini maksimum seviyede korudular)
Bir sorun olmasa bile yayıldı derler her ki gibi
🙄🙄
Sağlık bakanı da boş yapıyor virüs yok diyor hastaneye gelenler de oran artıyor ne iş demezler mi bakana.
Salgın var grip gibi
tabi yayılır, covid 19 nasıl yayıldı knk?
Bilmem
Lütfen eski günlere dönmeyelim
Bende istemiym
Kötü haber tez duyulur derler
Belkide şu gizemli hastalık budur.
Rabbim bizleri korusun hastaliklardn
Burası türkiye her şey olabilir
Hmm
Bi haber daha vardı
"İçmeden sarhoş eden" hastalık Türkiye'de ilk kez görüldü.
Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü diye
İlk defa senden duydm
Ben de netten, olsa iyi olurdu ama
Nie
Alkol pahalı ondan içemiyor insanlar
İcmesnler
Ayık kafayla çekilmiyor
Yine ne çorap örüyorlar 😒
🙄🙄🙄
yalan
Hmm korona dogruydu
korona baştan beri yalandı siz zokayı yediniz ben yemedim.
Yok doğruydu
Muhtemelen atlattığım hastalık
Hastalığın neydiki
Koronaya benziyordu ama daha hafifti
Hastanede sorsaydn
yayilmasi mumkun
İnsllah yayilmaz
insallah
Zor dönemdi korona
evet hemde çok zor birde bu gelirse hiç cekilmez
Sizin için daha zor olur
evet aman uzak dursun