Aile & Toplum Doğum saatini hatırlayanlar yazsın evlilik yaşlarını söyleyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor doğum ili tarihi saati yazın astrolojik evlilik yaşınıza bakayım Güncellemeler+1 yıl il ilçe, doğum tarihi, doğum saati olmadan bakılmıyor Doğum saatini hatırlayanlar yazsın evlilik yaşlarını söyleyim? Cevapla Tarih Soruları Doğum Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nurlandu Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Nerden nası bakıyosunuz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl harita çıkarıp gezegenler üzerinden yorumluyorum büyük ölçüde tutar benim göremediklerim olmadıkça Yorumla nurlandu +1 yıl Özelden yazsam baksanız Yorumla Soran +1 yıl yaz tkp edenim Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Ben bi tek burcumu biliyorum :( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diyarbakır merkez 8.30 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum tarihi 2001 3 Kasım Yorumla Soran +1 yıl 2028 ortalarından son aylarına kadar olası astrolojik olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geç değil mi be Yorumla Soran +1 yıl hayatında biri var mı ya da nişan gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri var 3 yıl sonra evlilik düşünüyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıl sonra evlilik düşünüyorsan hayli belirsizdir zaten. bakalım dilediğin gibi olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne belirsiz okul bitince anca evlenirim 2 3 yılım var 😂 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 04.45 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gün ay yıl il ilçe Yorumla aichaa +1 yıl Veremem o kadar ona göre fala bak 🙄 Yorumla
Tonyukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öğlen 13:30 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ay yıl gün il yaz kral Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl 16 Temmuz 97 Yorumla Soran +1 yıl il ilçe de lazım doğum haritası için Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Adana seyhan Yorumla Soran +1 yıl 2026 içinde görünüyor astrolojik olarak birkaç ay oynayabilir 2025 aralık gibi Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Tek problem evlilik düşünmemem Yorumla Soran +1 yıl o tarihlerde karşına çıkar ne olacağı sana kalmış 5-6 ay. evlilik illa nikah değil uzun bir ilişki ya da nişan olabilir. istemezsen ret edebilirsin de Yorumla
Comebackgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 14.00 0 1 Yorumla Soran +1 yıl il ilçe doğum günü tarihi de lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerden nası bakıyosunuz
harita çıkarıp gezegenler üzerinden yorumluyorum büyük ölçüde tutar benim göremediklerim olmadıkça
Özelden yazsam baksanız
yaz tkp edenim
Ben bi tek burcumu biliyorum :(
Diyarbakır merkez 8.30
Doğum tarihi 2001 3 Kasım
2028 ortalarından son aylarına kadar olası astrolojik olarak
Geç değil mi be
hayatında biri var mı ya da nişan gibi
Biri var 3 yıl sonra evlilik düşünüyorum 😂
3 yıl sonra evlilik düşünüyorsan hayli belirsizdir zaten. bakalım dilediğin gibi olsun
Ne belirsiz okul bitince anca evlenirim 2 3 yılım var 😂
04.45
gün ay yıl il ilçe
Veremem o kadar ona göre fala bak 🙄
Öğlen 13:30
ay yıl gün il yaz kral
16 Temmuz 97
il ilçe de lazım doğum haritası için
Adana seyhan
2026 içinde görünüyor astrolojik olarak birkaç ay oynayabilir 2025 aralık gibi
Tek problem evlilik düşünmemem
o tarihlerde karşına çıkar ne olacağı sana kalmış 5-6 ay. evlilik illa nikah değil uzun bir ilişki ya da nişan olabilir. istemezsen ret edebilirsin de
14.00
il ilçe doğum günü tarihi de lazım