annemin yıllardır midesi ağrıyordu birkaç ay önce doktora gitti endoskopi yaptılar parça aldılar doktor temiz dedi ama daha büyük bir hastaneye sevk etti bir de onlar baksınlar diye
bugün o hastaneye geldik, 2,5 saat kadar ameliyat sürdü midesindeki polipi temizlemişler.
ameliyattan sonra ağrısı dinmedi, doktor geldi dedi kazıdık falan. kanser hücresi oluşmuş ama yayılmamış bence bir de patolojiye gönderdik onlar bakacak dedi.
oda iki kişilikti yandaki kadın da bana neler diyor az daha kavga edecektim. bana diyor ki "ben duyunca yıkıldım yazık ya gencecik kadın ben de babamı bu sebepten kaybettim" bende zaten moral 0 o böyle dedikçe daha da fena oldum bana moral vermesi gerekirken daha da yıktı.
şimdi içim içimi yiyor. anneme serum taktılar kocaman kocaman 3 tane. bize bol bol dua eder misiniz? 10dk'da bir tuvalete gidip ağlıyorum engel olamıyorum. annemi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum
Allah'ım anneme ve tüm darda kalan hastalara şifa verin hepimizi sağlığına kavuşturun...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amin lalah şifa versin ama temizlemislwr bu iyi bisey sende sağlam derki annen üzülmesin tamam
annem görmesin diye tuvalete gidip ağlıyorum ama korkuyorum patoloji ne diyecek doktor dedi temizledik bence yok ama onlar bir şey derse bir ameliyat daha ol diye. annem de diyor ben ne temizlenenler duydum, hepsi gitti diye canım çok yanıyor bu gece çok üzgünüm.
Biraz agriisi olur ağrı kesici verirler şimdi nasıl dururmu
ağrı kesici verdiler 2 saat kadar önce ama pek fayda etmedi diyor hâlâ ağrıyor canı yanıyor onu öyle gördükçe gözyaşlarıma engel olamıyorum hadi operasyon oldu yaktı kesti tamam diyeceğim ama doktor kanser dediği an beynimden vurulmuşa döndüm temizledik bence iyi falan dedi ama o kanser kelimesini duymak insanın canını çok yakıyor haftasonu hastanedeyiz pazartesiyi bekliyoruz patoloji o zaman inceleyecekmiş inşallah temiz çıkar çok dua edeceğim siz de eder misiniz lütfen?
Tabiki hangi hastane iyi bi hastane mi orası
bilmiyorum ki doktor sevk etti aydın adnan menderes
Bence bsiey cikmaz öbür ki patoloji de bsiey çıkmış miydi
yok çıkmadı biz buraya gelmeden doktor o polipten kucuk bir parca aldı patolojiye yolladı çok şükür sonuclar temiz dedi ama yine de o doktor bir görsün polipi alsınlar çünkü kansızlık falan yapar diye bizi buraya sevk etti bu doktor polipi almış etrafını da kazıdım diyor bana göre kanser ama biz temizledik yayılmadı diye düşünüyorum patolojiye bakacağız dedi bir de o kötü kadın benim moralimi yıkınca iyice canım yandı
Yok kanser değil bende sende baktıran opoliplerden çok cikar
Tümör iyi huylu mu kötü huylu mu belli değil patolojiden sonra belli olur. Kötü huyluysa sıkıntı ama
değildir inşallah çok dua edeceğim biz buraya gelmeden önceki doktor parça aldı kötü huylu değil ama bir görünün dedi buradaki doktor polipi tamamen kazıdım parça yolladım dedi çok canım yanıyor bu gece
Geçer geçer annen yaşıyor sonuçta üzme kadını
yok yanında güleryüzlü davranıyorum diyorum sen buradan çık oraya gideriz şunu yaparız diye sadece onun da ümitli olmasını istiyorum çünkü annem zor zamanlar yaşadı ve çoğu zaman "Allah canımı alsın da herkes kurtlsun" gibi cümleler kuruyordu bunlari dusunmek canimi cok yakiyor. ben onu cok seviyorum rabbim onu bizimle bıraksın ben cok duygusal biriyim
Allah acil şifalar versin, korkma herkesin kaderi bir değil, iyi düşün iyi olsun.
iyi düşünmeye çalışıyorum ama insanın annesi olunca canından can gidiyor şimdi içim öyle acıyor ki zamanında onunla girdiğim tartışmalar geliyor o kadar boşmuş ki keşke hiç üzmeseydim annemi diyorum çok canım yanıyor inşallah patoloji temiz çıkacak bu gece çok yalnızım çok dua edeceğim sen de eder misin lütfen?
Sen hayırlı bir evlatsın, geçmişi unut, inşAllah iyileşecek, yalnız hissetme Allah ve melekler seninle, Allah samimi duayı geri çevirmez. Ederimm.💗
Allah razı olsun güzel kalpli kardeşim insallah her sey yoluna girecek <3
Senden de Allah razı olsun, inşAllah. 💚❤
Çok geçmiş olsun Allah şif versim
Allah razı olsun canım çok yanıyor
Dualarımız sizinle 💐
Geçmiş olsun 🙏
teşekkür ederim Allah razı olsun canım çok yanıyor
Konuşmak ister misin tel verebilirim
telefonla konuşamam ama derdimi buraya yazıp paylasmak istedim günlüğüme yazardım ama doktor birden yatış verince ve günlerce burada olunca paylasacak bir burası vardı
Dm den yaz istersen
Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım çok yanıyor rabbim şifa versin tüm dertlilere
Aminnn