Baba evine geldim kocam beni engelledi?

Evliliğimizde sürekli değersiz hissetmekten yok sayılmaktan usandım bi pazar günü hazırlanıp çıkıyordu nereye dedim sana hesap mı vereceğim dedi gitti sonrasında bak bakalım ben nereye gidiyorum deyip babamı aradım geldi beni aldı onlara hiçbir açık vermedim eşim hakkında ama o çıkarsan bidaha giremezsin şöyle böyle diye tehdit etti sonrasında tekrar konuştuk dedim kimseye bişey demedim kafam dağılsın diye geldim diye arayı düzelttik akşamına da beni alacaktı kendi dedi ertesi gün de yola çıkacak neyse sen orada kal işlerim uzadı dedi almadı beni sabah bi baktım arayım diye her yerden engellenmişim ama nasıl şok oldum 4 gün falan geçti babamla babası konuşmuş geldiler kapı önüne konuşmaya biz ayrı konuştuk ama emrivaki yapıyor gelcen çocuğumuzu alcaz gitcez tatlıya bağlıycaz diye gelmiyorum ben boşanacağım dedim hiç ikna etmeye de yanaşmadı gitti babasının yanına olmayacağız biz bitsin dedi sonra bağrış çağrış yaşadık çocuğu getir dedi getirmedim çık gör dedim bakmak istemedi 2 hafta oldu ne aradılar ne sordular bekliyorum hala gelir de özür diler mi diye ama yok beni bırak çocuğunu da mı özlemedi hiç anlamıyorum gelme ihtimali nedir pişman olur mu?

Baba evine geldim kocam beni engelledi?