Misal millet karı kız keserken sapıklık olmuyor ben karı kız kesince sapık oluyorum sırf kadın rahatsız oluyor diye istediğim yere bakamayacak mıyım? Süzecek olsam yüz kere süzerdim. Gelip ya yüzüme söylesin ya da kalksın gitsin. Uzun süredir orada duruyorken aklın fikrin neredeydi?
Çevremden saygı sevginin aksine tek gördüğüm şey terbiyesizlik. Karı kız desen Türkiye nin her yerinde her zaman beni yadırgıyor. Resmen alt sınıf insan muamelesi görüyorum nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Tiple desen tiple olacak şey mi bu? Kızlar en fazla benimle gönül eğlendiriyor.
Hani Allah kimseye kaldıramayacağı bir yük vermezdi. Benim yüküm atlas taşı resmen 12 yıldır taşıyorum. Bana kolay ölüm yok herhalde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstediğin yere bakabilirsin t@ciz ve t€c@vüz etmediğin sürece
Benim öyle huyum yoktur bundan yadırganmak benim gücüme gidiyor. Gerisi zaten normal olan şeyler değil mi?
Gücüne gitmesin doğal olarak bundan yadırganabilirsin
Ben bu yadırganmayla evlenip yuva bile kuramam siz de haklısınız.
Türkiye de çok sapık var misal İstanbul da metroda kadın akşam saatleri bana rahatsız olmuş gibi bakıp durdu yanındaki adamın gözlerine baktım kızın çatallarına mı bakıyor diye kız beni çatallarına baktım sandı ben halbuki adamdan şüphelendim. Tabi sen bile gizlisin o yüzden haklısınız ne diyeyim.
Türkiye deki sapıklar yüzünden yadırganıyorsun maalesef bunun çözümü yok
Ama bu durumda olan tek benim
Ben bu yadırganmayla nasıl evlenip yuva kuracağım nasıl sevgilim olacak anladın mı?
Dışarı çıktığında hep sadece yola bak kimseye bakma o kadar da sorun değil yuva kurarsın merak etme
Valla önüme gelip geçen herkese ters bakışlar atardım çünkü yolda yürümeyi bile bilmeyen tipler vardı sinir oluyordum bunun kadını erkeği yok yanlış yaptım sanırım bu sebeple de etiketlendim ben bir daha tekrarlamam ama bu damga nasıl çıkacak bilmiyorum.
Seni kötüleyen kişileri hayatından çıkar yeni bir sayfa aç
Damga nasıl çıkacak onu sordum sen bak farklı bir cevap verdin onu zaten yaptım. Tanımadığım insanlarda sorun beni anlarsın sanmıştım. Yeni bir sayfa açmaya nereden başlayım peki?
Damga çıkaran kişilerle konuş yeni sayfaya da bütün kötü kişileri hayatından çıkarıp yeni bir kızla tanışarak başlayabilirsin
Damga çıkaran kişileri nasıl bulabilirim? Bunu yapan kimse çok sinsi besbelli. Bulursam ilk işim yakasına yapışıp hesap sormak.
Aranızın kötü olduğu kişileri düşün ve örneğin nasıl bir damga çıkardı
Eyvallah kendince beni düşünüp bana çözüm yolu arıyorsun teşekkür ederim ama bunlar mantıklı değil maalesef.
Böyle bir olayla hiç karşılaşmadım mantıklı düşünemiyorum maalesef
Sen nasıl karşılaşabilirsin seni tecavüzcü sanma ihtimalleri olabilir mi?
Aslında olması gerek çünkü ben bütün erkek ve kadınların heryerine bakıyorum ama kadın olduğum için kötü anlamıyorlar sen erkek olduğun için kötü anlıyorlar
Bütün bu yaşadıkların doğal mı diyorsun şimdi?
Doğal değil elbette ama bu ülke bunu normalleştirmiş artık normal gibi gözüküyor ama bir kadın ile tanışırsan o bu damgalardan söz ederse durumu anlatırsın ilişkiye girince zaten bakir olduğunu anlar durum hallolur dediğim gibi hiç böyle bir durumla karşılaşmadım bir erkek olmadığım içinde bu konuyu mantıklı düşünemiyorum
Peki bu damgayı yiyip yemediğimi nasıl kesinleştirebilirim. Ya yemediysem ya ön yargılılarsa?
Sorunu pek anlamadım ama ön yargıları varsa ön yargılarını kır
Tanımaları lazım beni ama sıfırdan tanışmak da neredeyse imkansız
İmkansız değil sosyal medya denilen bir şey var ya
Yazmışsın oraya ilişkiye girince bakır olduğunu anlar bu durum sadece kızlık zarından dolayı kızlar için geçerli değil miydi? Nasıl anlayacaksınız bakır olduğumuzu?
Davranışlarından anlar bence birinşn tecrübeli veya tecrübesiz olduğu anlaşılıyor
Sosyal medyadan da tanışmaya yanasmiyorlar ya
Mesaj atsan dönmüyorlar
Olmuyorsa da olmuyordur çıkar elbet biri karşına
Emin misin?
bir şey sormak istiyorum neden sizler gizliden soru soruyorsunuz? Demek ki benim sorudan kötü biri olduğumu düşünüyorsunuz.
Yoksa gizlendiniz gizlenmediniz umurumda değil.
O yüzden değil kendimi gizli tutmak istedim sadece
Büyükşehirlerde sapık etiketi yemiş olma ihtimalim olabilir mi?
Kalabalığın içerisinde telefondan navigasyona bakıyordum nereye ne zaman nasıl giderim diye acaba oradan da sapık sanmış olabilirler mi misal dün eve giderken de iki kadın var bana sakınırcasına baktı ben yürüyen merdivenden çıkıyorum diye gitti diğer merdivenden çıktı. Ağırıma gitti tabi kadına sonra sordum bana baktınız ama bir şey mi oldu diye hayır dedi hızlıca kaçtı gitti. Benzer bir hareketi kapalı başka bir kadın da yaptı tabi.
Bu normal bir davranış olabilir bende öyleyim genelde bir erkeğin olduğu taraftan gitmemeye çalışırım yaşadığın şehir de çok sapıkça olaylar varsa bunu normal karşılaman gerek
Yani sapık etiketi yemedim mi? Onu mu diyorsun.
İstanbul da o kadar sapık var mı?
İstanbul çok büyük bir şehir kaçıranı var t€cav''z edeni var herşeyi var bunlar normaldir büyük ihtimalle
Sapık etiketi yedim mı yemedim mi onu sordum cevapalamamışsın bak
Yemişte olabilirsin yememişte olabilirsin ama bence büyük ihtimalle yememişsin
O kadar sapık varken ben mi dikkat çekeceğim desene. Her şeyin daha da kötüye gittiği zamanlarda Allah güç sabır ve irade versin. Her şeyi zamana bırakmak lazım başka yapabilecek ne var hani?
Özellikle sana yapılan bir şey değildir bu birçoğu erkeğe böyle yapılıyor sen görmüyorsundur sabırla beklemen lazım evet yapılacak bir şey yok
Boş iş seninki
Anlamadım?