Sevgilimin eski ilişkisinden bir çocuğu olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyım?

sevgilim gençlik zamanlarındaki ilişkisinde çocuk sahibi olmuş ama çocugun annesi çok sorunlu biriymiş alkolik ve uyuşturucu bağımlısıymış ve sevgilim çocuguna tek başına bakmak zorunda kalmış hatta kadından saklamış bebeği ona bir şey yapmasından korkuyormuş. çok kötü şartlarda olsa da elinden geleni yapmış çocuğu için ama bir gün annesi (anne bile dmek istemiyorum o kadına) çocucğu kaçırmış ve kaçırmay çalışırken tarfikkazası geçirmiş ve çocuk hayatını kaybetmiş. sevgilim bu konu da bana açıldığında o kadar şaşırdım ki bu kadar büyük bir yük ve şu ana kaadr yaşadıkalrını düşününce... sevgilim ayçiçeği dermiş kızına ve tam kalbinin üstünde mezar içinde bir ayçiçeği döğmesi vardı. bugün anladım işte o dövmenin anlamını. ilk gecemizde dövmesini gördüğümde ne görüyorsun o dövmede demişti. nedense içimden çocukluk demek gelmişti. bana demişti ki... kim baktıysa kendi kaybettiğini gördü orada demişti İÇİM PARÇALANIYO neyse kızlar ben bu kafdar şey yaşamış adamla (aramızda yaş farkı da var) nasıl yürürtücez...

Sevgilimin eski ilişkisinden bir çocuğu olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyım?