Mesela göbeği açık öyle kısa videolar oluyor yani dans falan yok normal videolar arkadaşim eşinin onlara bile bakmasını istemiyor kadın gördümü geçecekmiş sizce arkadaşim abartiyormu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam vukuat işlemiştir önceden, eşinin gözünde sabıkalıdır. 😂
Yok hiç aldatmamiş ama arkadaşim aşiri kıskanç
Bir zaman sonra adam sıkılır kaçarsa şaşırma .
Valla bende diyorum çok sıkma diyorum elimde değil diyor , aşiri kıskaniyor kaç kez kontrol altına tutmaya calişti kız ama başaramiyormuş😂 siz erkeklere sorim ne yapsin nasil davransın eşine
Beni sıkarsa aksini yaparım. 😂
Denk geliyor arada bakabilir izin verdim😂
Derkennnnn
Göbeği açık kadın kız denk geliyor bakılabiliyor. masum bakış da bir şey olmaz.
Şimdi hadi denk geldi Osman komple bakmasin videoya geçsin devam masum bakış oluyormu hala 😂
O zaman bilinçli oluyor bile isteye bakış o hiç masum olurmu😂
😂😂 hahaha
bu arkadas sen olmayasinn 😁😁
Yok be ben okadar yapmiyom da bir kez bende çizgi karakterini kıskanmiştim memesi büyüktü 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
sen kucuk memeli misin de
kadın haklı adamın tiktokta reelste ne işi var
Tik tok da değilmiş Instagram felan da kullanmiyormuş kocasi arada youtube short lara bakiyoemuş
Oda diyor ki kız olan videolara ne bakiyor
adam iradesiz davranıyorsa zaten kadın shortsları çoğalır bu durumda kadın haklı. ama youtube shorts bu konuda daha dikkatlidir ve bunun için değildir o yüzden adamın da üstüne gidilmemesi gerekir adam boğulursa sıkıntı olur
önüne gelmesi farklı bakması farklı. ben de işe gitmeyeyim o zaman yanımda mini giyen kız oturuyor
Adam Ztn bıktım artık senin bu hasta tavirlarından diyormuş bakmişsam ne olmuş diyormuş kötü birşeymi yaptim diyormuş
Arkadaşimda diypr ki biri mini etek diğeri göbek acik hani normal bir video ama genede kizlar açık işte direkt geçsin niye geçmiyor diyor yani altından bir şey ariyor
ya kadın adamı doyuruyorsa zaten adam o gözle pek bakamaz abi kıza bunu söyle bizzat kendimden biliyorum
ayıptır söylemesi adamın suyunu iyice sıksın sonra salsın zaten adam kör olur o dakikadan sonra
Öyle dedim diyor ki erkek milleti belki beni beğenmiyor yenilikler ariyor diyor yani arkadaşim çok kuruyor …
Doyuruyormuş eşi çok iyisin falan diyormuş övüyormuşta sürekli
yaw kardeşim kanlı canlı önünde kadın duruyorken adam tükeniyorsa 2 santim ekrandan gördüğünü ne yapsın. he kadındır kıskanır doğaldır yapacak bir şey yok değişmez o
Görünce, kocası onlara mı gidecekmiş
Bilmiyorum ben abarttığını söyledim oda neden bakma gereği duyuyor bakmasin onlari geçsin diyor
Özellikle seçmiyor rastgele geliyor
Rastgele geliyor aynen de sonuçta beni seviyor gözü bendeyse neden görüp direkt geçmiyor diyor saçma sapan videolar mesele mini etek giyinmiş göbek acik motorun üstüne kalça ortada onlari neden geçmiyor diyor
Motora da bakıyor olabilir
Valla kocasida öyle demiş 😂 ama. E nilim bende arkadaşima gaz vermek istemiyorum ama ne alaka bakma abi kız motorun üstünde kaşcasi belli işte ama bazi şeyleri abartiyoe arkadaşim hiç kızlı video ya bakmasin istiyor adam bunaldim artık demiş bende nasil akıl veririm bilemedim
Ne kadar sıkarsa o kadar sıkıntıya düşürür kendini
cok abartıyo adamı bıktırır yanı
Ne güzel işte
Ney güzel