Okul Sezonu Açılmak Üzere Neden Her Bir Okula 1 veya 2 Kişiden Oluşan Psikolog Ve Polis Yerleştirilmiyor Kanun Yapıcılar Devlet Neden Bu Çocuklara Sahip Çıkmıyor?
Neden Okullara Psikolog Ve Polis Yerleştirilmiyor Çok Mu Zor Bişey?
Bir ara okul polisi diye bir şey çıkmıştı ama halen aktif mi bilmiyorum gerçekten de çok iyi olur Ankara ve İstanbul da yaşamış biri olarak söylüyorum bazı ara mahalle okulları var ortaokul lise fsrketmez okul bahçesinde uyuşturucu madde alıyorlar
Neler neler psikolog olsa aileler de denetlenmiş olur hem çocuklar da öyle sapık öğretmen varsa onun da önüne geçilir neden bunu devlet düşünmüyor neden kimse sesini çıkarmıyor neden Geleceğimiz göz göre göre yok oluyor
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Çıldırıcam Vallahi Ramak Kaldı Neden Neden Yazık Çok Yazık Herkes Saçma Suni Gündemler ile Uğraşıyor Muhalefet Yok Halk Zaten Geçim Derdinde olan Çocuklara Oluyor
İç savaş Tehlikesi Var Bu Çok Tehlikeli Bir Oyun Ancak Kimse de Uyanıcak Gibi Değil Asker Halkın Sigortası İdi Eskiden Asker De sessiz kardeşim hayırdır Halk Perişan Halk Sefil Çocuklara Tecavüz ediliyor Demiyor Çok Büyük Sorun
Iç savaş çıkarsa sonumuz vahim. Kolluk kuvvetleri mültecilerden yana olacak. Geçen bir askerle konuştum bilmem kaç milyon kaçak silah varmış ellerinde anlatıyordu. Türkte mutfak bıçağı hadi maksimum sopa adamlar çat çat indirir valla. Yani sonumuz vahim.
🤦♂️🤦♂️ Kuvaii Milliyeyi Kurmaktan Başka Çare Kalmadı Gibi Birlik Olup Tepkiyi Ortaya Koymak Gerekiyor Böyle Devam Ederse Atatürk'ün Emanetine Sahip Çıkamayacağız Ki O zaman Zaten Yaşamanın Bir Anlamı Da Yok Bizler Sustukça Onlar Daha Çok Ses Çıkarıyor
Gitmek Çözüm değil ki Vatan Elden Gittikten Sonra Gitsen ne çare Yani araplar daha iyi yasasın diye mi kazandık bu toprakları boşuna mı şehit oldu binlerce asker polis sinir bozucu
Kalmakta çözüm değil en azından çocuklarımız rahat yüzü görsün diyor insanlar. Mesela bugün izledim bir dede emekli olduğu halde bulaşıkcılık yapıyormuş 8 bin kira veriyorum eve ekmek götüremiyorum gece herkes uyuyunca girip herkes uyurken çıkıyorum diyor sonra chp yapay zeka ile uçakları amerikaya verecekmiş havada uçağımız uçsun diye akp ye oy verdim diyor. Yani kendi c@hillikleri yüzünden bu hayatı hak ediyorlar. Ama olan maalesef ki sen ben gibi kurulara oluyor.
Aynen öyle emekliler de öyle ağlayıp ağlayıp daha iyisi mi var diyolar gelde çıldırma yahu ne yiyip ne içiyor bu millet te bu kadar sinirbozucu olabiliyor bir tane sağlam muhalefet olsa var yaa tek çare sağlam bir muhalefer lideri başka çözüm yok
Chp de çöktü diğerleri de şu an seçim olsa 1 tane aday yok. Amerika gibi olsak keşke her seçimde başka birisi ama bizim halk devamlı aynıyı seçmekten bıkmıyor. Bir bakıma yeniliklere kapalı olunduğunun göstergesi bu. Ben Ankara 'da yaşıyorum. Büyükşehir belediyesi ve keçiören belediyesi ben doğdum doğalı aynıydı keçiören halen aynı bi chp geçti büyükşehire şimdi seçimde oda kaybedecek. Yani halkta değişime kalalılık varken ilerleyemeyiz.
Değişim iyidir birisi ne kadar çok koltukta kalırsa o kadar sıkıntılı olur ama değişim olursa yeni gelen sürekli yeni daha iyisini yapmak için hevesli olacak yani happy center marketleri var adamların stratejisi bu her 2 yılda 1 bütün mağazaların müdürlerini farklı mağazalara geçiriyorlar ki hepsi yeni mağazada yeni bir düzen sağlasın diye
Bizde feci eksikler var. Bir amerikan uçak filmi izledim amerikan başkanı uçuyor ve uçağı korsanlar kaçırıyor. Yıl 1997 felan ve filmdeki teknolojiler halen ülkemizde yok ek olarak adam uçak helikopter araba gemi kullanmayı biliyor silah kullanabiliyor ve döğüşebiliyor. Bunun için özel eğitim aldıktan sonra başkan olmuş. Peki bizde eğitim var mı yok ek olarak lafa gelince üniversite yüksek lisans deneyim denir bir çoğu ortaokul lise mezunu kısaca bizim gidişatta çok boş ve saçma.
Yani Al vergisiz telefon Olayı Ya Öğrenciye Vergisiz telefon veriyor reelmi vs kendi kullanmadığı telefonu öğrenciye veriyor vergisiz diye kampanya yapmış üstelik Çok Komik Kaliteli Olsa Tamam ama Kalite De yok O Faizleri indirdi Başımıza Ne Geldiyse Ondan Geldi Zaten
Lislerde genelde polis var doye biloylrum bozim lisede vardi bi olay cikinca mudahale ediypsu ama psikolog ixin bisi diyemem ki sana sunu diyim bazi dersleri anlaticak hoca olmadigi icin baska bir dersin hocasi giriyodu