Güncellemeler
+1 yıl
Fiziğim ortalama fizikle alakası yok
abarttığımı düşünmeyin sakın ama çirkinim işte. Düzelsin diye her türlü ameliyat egzersiz yaptım ama olmayınca olmuyor Allah vermeyince diyor ya vermediyse Mabud neylesin Mahmut. İntihar edesim bile geliyor ama cehennem daha kötü diye dişimi sıkıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aynı durum bro. Ama 7 senedir spor yapıyorum. madem tip kötü en azından vucut iyi duruyor. Bir tık tipsizliğimi örtüyor. Şiddetle tavsiye ederim. Seni gören şey dicek. Kızta tip yok ama fiziği taş gibi dnfjdnj
Kızlar yine erkeğin parasına fiziğine boyuna bakıp yüzüne çok takmıyor da ama erkeklerin %99 u yüz güzelliği arıyordur. Benim vücut da fena değil biraz kilo alsam iyi olur da yok beni vücut örtmez
herkes aynı değil. Ben kendi halinde no sosyal nede asosyal birisiyim. zamanında 2 3 flötüm oldu hepsi güzeldi ama hepsi canımı öyle yaktıki anlatamam.. şu an tek istediğim kafa dengi olsun para göz olmasın ben zaten sadığım. O da benim bu sevgime karşılık sadık olsun başka bir şey istemem. tipmiş fizikmiş parasıymış zerre umrumda değil.
Gönlünce olsun inşAllah
sende olabilirsin :)
Sanaldan insanlara güvenme diyim sana
sende dahil mi?
Kendin de dahil olsun
alınma ama bişe dicem. Özgüveni az olan insanlar genelde daha sadık oluyor. Ben seninle bir kumar oynamak istiyorum. Mesaj atar mısın?
ciddiyim. takılmaca değil gerçekten konuşmak isterim istiyorum
Abartıyorsun be kendini sev azimli ol düzelir her şey
Keşke abartsaydım kardeşim ama hayatımı izleseydin oturur ağlardın
çirkin değilsindir kesin kusursuz olmaya calısıyorsundur. kendini ünlülerle kıyaslıyosunduır. çünkü kim böyle sorsa ve yüzünü görsem abartıyor. siz erkeklerin fiziğine bakıyorsunuz ama
Üst çenem dardı. Damaklık takıldı köpek dişlerim üstteydi diş sıralamam bozuktu tel takıldı. Burnum yamuktu dıştan da belli ameliyat oldum. Kaşlarım asimetrikti düzeltildi. Bunlar sonucunda mutlu olsaydım ama olamıyorum yüzümdeki tek sorun bunlar değil çünkü kalanını halledemiyorum anca dolgu yapılırsa yüzümün bir tarafı küçük ve ben hani bir kız gelip bana insan seni görünce yadırgıyor ama zamanla alışıyor demişti. Güzellik standardı değil ama bakıldığında normal eşit bir yüzü olsun herkes isterdi
o laflarıda sana anca kızlar söyler zaten. kızların tek derdi kusursuz olma gereksiz takıntı. tipimden dolayı bende evlenmedim sevilmedim ona bakarsan. karakter olarak bile burada yavşayan kızlar aşık olanlar görünce aşkları bitti :D
mesela sana çirkin gelen başka insanlara güzel gelebilir neden böyle düşünüyorsun?
Diğer insanlara da güzel gelmiyor hani hiç çıkma teklifi almadım, güzel iltifatta almadım tam tersi birisinin altı kapalı bana çirkin dediğini ve birisinin bana gelip insan seni ilk gördüğünde yadırgıyor ama zamanla alışıyor dedi böyle laflar falan duydum
tamam da insanların senin hakkında bu şekilde düşünmesi senin böyle olduğun sonucunu çıkarmaz ki? bazen beklemediğin zamanlarda beklemediğin şekilde insanlar çıkarlar ve bunu hiç beklemediğin anda yüzüne vururlar? illa insanlardan onay mı almak istiyorsun kendini güzel hissetmek için?
Füzel değilim işte ilk telefon alındığı zaman bana gerçek görüntünü gösteriyormuş. Ayna yüzü ters ieviriyormuş. Ve ilk fotoğrafımı çektiğimde telefonun kamerası bozuk sanmıştım hatta aldığım yere geri götürecektim ve kötü bir kamera değil idi. İlk çıktığı zamanlar 7 plustı. O zamanın en iyi telefonlarındandı. İphone 8 bile çıkmamıştı. Sonra kameranın değil benim tipin bozuk olduğunu abladım
halen mi 7 plus kullanıyorsun?
Şu an üni sınavına hazırlandığım için olmadı gönlümce kazanırsam inşAllah yeni telefon alınabilir
anladım dediğim gibi sadece paranoyaksın
Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Kiloluysan zayıflarsın, yüzün çirkinse güzel makyaj yaparsın. Yine bir güzelliğin olur
Aşırı bakım yaptım. Kaşlar alındı, yüz yogası yapılıyor günlük burun ameliyatı olundu diş teli kullanıldı, Saçlar kuaföre kestirildi. Makyaj parfüm var ama işte yok hani olmuyor. Cidden Allah vermeyince zorla dur ama gideceği yer belli
Sen kendinle barışık değilsin belliki. Psikolojin bozulmuş
Spora yazıl fiziğini düzelt
Kötü iste spor yap kilo al özguvenin yerine gelir
Şu an derslerim var
Çirkinliğinde bi çekiciliği var onu yakala
Ya o öyle değil de tam işte mesela kızın gözü kaşı güzel oluyor çenesi güzel oluyor sadeve burnu büyük kemerli oluyor yakışıyor çirkinlik güzelliği de birkaç kusur sanılan şeyin güzelliği
Güzeller yalnız haberin olsun da
Benim güzel arkadaşlarım var cidden güzel kızlar ama hiç öyle yalnız değiller küçüklüğümden beri erkekler onlarla konuşmaya çalışıyor daha kibar davranıp gözde yapıyorlar onlarla buluşmaya çalışıyorlar. Ben ise kenarda görünmez hayalet gibiyim
İlgi konusunda öyle
İstekliysen sorun yok
Her şey istek değiş
Bana gore istek
cokmu cirkinsin
Çocuğu olmasın çirkin olur derecesinden
Gerçi çocuğun kime benzeyeceği kader işte annemin gençliği güzel babam çirkinmiş kardeşim anneme benzetirler güzel bir kız maşallah beni babama benzetirler benim de kaderim buymuş yaşıyorum sadeve
Saçmalama kendin ol ve sev. Ne intiharı
İntihar edemiyoruz zaten ölümü bekliyoruz ama bazen çok üzücü gerçekten
Bana özelden yazar mısın
Yazmıyorum
Bu uygulamada gereksiz insanlara yardımcı olmak gibi düşüncelere girmişim
Ne diyim umarım bu halinden bir gün memnun olursun güzellik bir yere kadar hayatta
Bana gerçekten yardımcı olmak isteseydin sorunun altına da yazardın zaten. Özelden yazmaya gerek değil. Gerçekten amaç yardımcı olmak olsa idi olmadığı zehir gibi dilinden belli zaten.
Ben kadınım ne alaka senden ne gibi bir beklentim olabilir orada yazmak istememdeki neden daha uzun uzun sana yardımcı olabilmekti belki anlatmak istediğin bir şey olur diye güzellikten önce ön yargılarını yık bence ayrıca kabaca yazmandan kimin zehir dilli olduğu belli neyse
Bir de insanoğlu gelişti derler soruya bak ya😑