Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben Denizliliyim. Aslen buralı olanlar için bile kozmopolit bir yapıya sahip. Ama genel olarak geri kalmış veya kötü niyetli-ilkel olanlarda bir köylü kurnazlığı var.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tayinimiz çıktı. İnsanlarının geneli muhafazakar diyorlar öyle mi
Güney bölgelerdeki ilçeler öyle. Kuzey taraftakiler öyle değil. Merkezde de karışık. Birde başka şehirlerden; doğudan falan gelenler var. Onları bilemem tabi. Ama genel olarak dini muhafazakarlık yerine geleneksel muhafazakarlık var. Kadınlar rahat giyinebilir. Size önerim Merkezefendi ilçesinde üst taraflara taşınmanız veya üniversite kampüsüne yakın yerlere.
merkezi 4 gruba ayırabilirsin her kesimde yaşanlar az çok belli. kürtler, suriyeliler, iranlılar elit kısımlar öğrenci kısımları. hareketli ya da sakin tarafları. mahalleden mahalleye değişiyor.
denizliyi temsil etmeyen bir kesim. yogunluk öğrenci. buda her şehirden farklı insan demek ama genel olarak semt düzgündür. Akşamları hareketlidir gençlerden dolayı ve kız peşinde koşan gençlerde yogunlukla oralardadır.
İnsanları sıcakkanlı ve yardımsever genel olarak. Şehir küçük heryere ulaşım genelde bir vasıta uzaklıkta ortalama 1 saatte şehir bir ucundan diğer ucuna ulaşım mümkün ekonomik olarak büyük şehirlere kıyasla uygun sayılabilir
Hangi şehirden geldiğinizde bağlı olarak değişir beklentiniz karsilarmi bilmem evet gece hayatı cokda canlı değildir belli başlı bir kaç nezih mekan var. Muhafazakar kısımlar genelde şehrin kıyı kesimleri merkezinde herkes kendi hayatını yaşar aşırı bir muhafazakarlik söz konusu değil ama muhafazakarlar da gizli saklı her pisliği yaparlar
Ankaradan geleceğiz. Çevresindeki şehirlere göre yani İzmir Aydın Muğla gibi yerlerde olmadığını çok daha muhafazakar olduğunu duydum fakat galiba insanları sıcaklanlı ve yardımsevermiş
Yok ayrimcilik olmaz o konuda rahat olabilirsiniz Ankara'ya göre daha sıcakkanlı ve yaedimseverizdir. İzmir aydın Muğla biraz daha turistik sayıldığı için orlara göre daha muhafazakardir fakat ordakiler gibi yabancıyı dolandırma kandırma ayırma kayırmada olmaz. Gece hayatında evet İzmir Muğla'nın gerisinde tabiki. Ne zaman geliyorsunuz nereye tayininiz isterseniz ev eşya vs konusunda yardımcı olabilirim ihtiyacınız olursa şehirde herhangi bir sikintinizdada bilgi alisverisi vs yapabilirsiniz. İsterseniz esinizde ulaşabilir problem değil elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Teşekkür ederiz şu anlık öyle bir ihtiyacımız yok ev de tuttuk. Ben açık bir kadınım ama annem kapalıdır o zaman her ikimizdesıkıntı yaşamayız sanırım Denizli de
Yok yasamazsiniz ikinizde sıkıntı sanmıyorum. Yinede aklınızda bulunsun Denizli'yle alakalı bir sıkıntı ya da sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum. İsterseniz takip atın dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben Denizliliyim. Aslen buralı olanlar için bile kozmopolit bir yapıya sahip. Ama genel olarak geri kalmış veya kötü niyetli-ilkel olanlarda bir köylü kurnazlığı var.
Tayinimiz çıktı. İnsanlarının geneli muhafazakar diyorlar öyle mi
Güney bölgelerdeki ilçeler öyle. Kuzey taraftakiler öyle değil. Merkezde de karışık. Birde başka şehirlerden; doğudan falan gelenler var. Onları bilemem tabi. Ama genel olarak dini muhafazakarlık yerine geleneksel muhafazakarlık var. Kadınlar rahat giyinebilir. Size önerim Merkezefendi ilçesinde üst taraflara taşınmanız veya üniversite kampüsüne yakın yerlere.
Üniversite kampüsü ne yakın yeri önermişsiniz sebebi nedir nasıl oralar
Aşağıda gece hayatı nasıldır yazmışsınız o yüzden. O taraflar canlıdır.
Anladım teşekkür ederim. Peki annem kapalı bir kadın o rahat edebilir mi Denizli de insanları yönünden ayrımcılık var mı
Eder tabi. Kapalı derken tesettürden bahsediyorsanız benim annemde tesettürlü. Buradaki kadınların yarısı öyle zaten.
Ayrımcılık yok.
Çok sevindim o zaman ikimiz içinde uygun bir yer
Aynen öyle. Hayırlı olsun.
Sizde mü merkezde yaşıyorsunuz
Evet bebekliğimden beri oturduğumuz ev çok merkezi bir yerde.
Aslen ilçesindeniz ama.
Anladım tekrar teşekkürler iyi günler dilerim
Rica ederim. Esenlikler. İyi günler.
Neresinde yaşadıgına baglı denizlinin.
Bir şehirden beklentin nedir ve nereden denizliye geleceksiniz.
Merkez den bahsediyorum
merkezi 4 gruba ayırabilirsin her kesimde yaşanlar az çok belli. kürtler, suriyeliler, iranlılar elit kısımlar öğrenci kısımları. hareketli ya da sakin tarafları. mahalleden mahalleye değişiyor.
Kampüs çevresi nasıl
denizliyi temsil etmeyen bir kesim. yogunluk öğrenci. buda her şehirden farklı insan demek ama genel olarak semt düzgündür. Akşamları hareketlidir gençlerden dolayı ve kız peşinde koşan gençlerde yogunlukla oralardadır.
Denizliliyim burada yaşıyorum merak ettiğiniz nedir
İnsanları nasıl şehir nasıl merkez için soruyorum
İnsanları sıcakkanlı ve yardımsever genel olarak. Şehir küçük heryere ulaşım genelde bir vasıta uzaklıkta ortalama 1 saatte şehir bir ucundan diğer ucuna ulaşım mümkün ekonomik olarak büyük şehirlere kıyasla uygun sayılabilir
Tayinimiz Denizli merkeze çıktı. insanlarlı genel olarak çok muhafazakar diyorlar doğru mu ve pek bir gece hayatı şehrin yokmuş
Hangi şehirden geldiğinizde bağlı olarak değişir beklentiniz karsilarmi bilmem evet gece hayatı cokda canlı değildir belli başlı bir kaç nezih mekan var. Muhafazakar kısımlar genelde şehrin kıyı kesimleri merkezinde herkes kendi hayatını yaşar aşırı bir muhafazakarlik söz konusu değil ama muhafazakarlar da gizli saklı her pisliği yaparlar
Ankaradan geleceğiz. Çevresindeki şehirlere göre yani İzmir Aydın Muğla gibi yerlerde olmadığını çok daha muhafazakar olduğunu duydum fakat galiba insanları sıcaklanlı ve yardımsevermiş
Yaşantı farklılıklarından dolayı ayrımcılık vs olur mu
Yok ayrimcilik olmaz o konuda rahat olabilirsiniz Ankara'ya göre daha sıcakkanlı ve yaedimseverizdir. İzmir aydın Muğla biraz daha turistik sayıldığı için orlara göre daha muhafazakardir fakat ordakiler gibi yabancıyı dolandırma kandırma ayırma kayırmada olmaz. Gece hayatında evet İzmir Muğla'nın gerisinde tabiki. Ne zaman geliyorsunuz nereye tayininiz isterseniz ev eşya vs konusunda yardımcı olabilirim ihtiyacınız olursa şehirde herhangi bir sikintinizdada bilgi alisverisi vs yapabilirsiniz. İsterseniz esinizde ulaşabilir problem değil elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Teşekkür ederiz şu anlık öyle bir ihtiyacımız yok ev de tuttuk. Ben açık bir kadınım ama annem kapalıdır o zaman her ikimizdesıkıntı yaşamayız sanırım Denizli de
Yok yasamazsiniz ikinizde sıkıntı sanmıyorum. Yinede aklınızda bulunsun Denizli'yle alakalı bir sıkıntı ya da sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum. İsterseniz takip atın dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi günler
Ne için sordunuz 😉
Tayinimiz oraya çıktı
İnsanı iyidir yazın sıcağı kötüdür birde bence sıkıcıdır
Neden sıkıcı dediniz
Monoton bir şehir
Tayin olma şansım olsa ben kaçardım 😉
İnsanlarının çoğu muhafazakarmış doğru mu
Belki de monoton olma sebebi budur
Muhafazakar görünürler de neyse.
Yani muhafazalar gibi görünüp gizli saklı pis işleri çok mudur 🤣
Evet
Özelden daha iyi analatıeım
Denizi olmayan bir yer işte
İnsanları nasıl
1-2 kere gttim sadece ama genel olarak iyilerdi yardımcı ve samimiler ya da ben öylelerine denk gelidm
İnsanları çok muhafazakar mı öyle duydum hep
denizi olmayan bir şehir adı denizli olsa da
Biliyoruz o kadarını
valla bende o kadarını biliyorum