Kızlar kankam evlendiğinden beri benimle konuşmuyor arkadaşlar ne yapabilirim🥺💔 arkadaşlar çok kırıldim 💔?

Arkadaşlar kanmakla 5 yıldır arkadaşız o kapali ben açiğim 1 yıl önce nişanlanmıştı nişanlısı ben açık bir kız olduğum diye kankama bu kizdan uzak durcaksin kadin gibi makyaj yapiyor demişti kankamda benim için hep nişanlısıyla kavga ederdi 3 hafta önce düğünü olduğu onun düğününe gidip çünkü bana düğünüme gelmesem küserim demişti bende mecburiyetten gittim sonra düğün de onu gelinlikle gördüğün de çok duygulanmıştım nerdeyse kankam gelin olduğu için mutluluktan ağlicaksim sonra ona gel dans edelim dedim sonra yok kanka sen git birazdan dan ederiz dedi ben gidip oturdum sonra o diğer arkadaşlariyla sandalyesinden kalkıp dans etti ve benimle dans etmedi ve bana ters baktı sonra o oturunca onun yanına tekrar gittim kanka nasılın mutlu musun dedim sonra bana git git kocam geldi dedi düğünden 3 gün sonra ona mesaj attım nasılsın kanka yazdım gördü cevap vermedi düğünden 1 hafta sonra tekrar yazdım kanka benimle neden konuşmuyorsun yazdım baktı cevap vermedi bugün sabah günaydin kanka yazdım bakıp cevap vermedi 🥺💔 çok kırıldim neden böyle yapiyor sence kocasını mi seçti en azından bana söyleşiydi arkadaşlar şimdi ne yapabilirim😭🥺💔 arkadaşlar çok kırıldim yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar kankam evlendiğinden beri benimle konuşmuyor arkadaşlar ne yapabilirim🥺💔 arkadaşlar çok kırıldim 💔?