Otobüste "benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız" diye kriz geçiren kadın! Başkalarının hayatına karışamamayı neden öğrenemiyoruz?

Sosyal medyada çok gündem olan bir şeyi size sormaya geldim.. Cevaplarınızı merak ediyorum..

Halk otobüsünde kaydedilen bir görüntü var. Bugün bir teyze durduk yerde otobüste "benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız" diye avaz avaz bağırmaya başlamış. Video:

Bizim bence ülke olarak gelişememe sebeplerimizden en büyüğü sürekli birbirimize düşmek.. İnsanların nasıl yaşadığına, tercihlerine veya duygularına karışamamayı öğrenemiyoruz. Herkes kendi bildiği doğrultuda herkesin hayatına karışma yetkisini kendinde buluyor. Sağa sola bakıp laf attıkları kadar kendi hayatlarını ya da çoluğunu çocuğunu bir sorgulasalar keşke..

Otobüste benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız diye kriz geçiren kadın! Başkalarının hayatına karışamamayı neden öğrenemiyoruz?
Otobüste "benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız" diye kriz geçiren kadın! Başkalarının hayatına karışamamayı neden öğrenemiyoruz?