Yaşam şartları kiralar iş bulma maaş eğlence vs hepsini göz önünde bulundurarak cevaplayin lütfen
Hollanda
Belçika
Almanya
Malta
İtalya
İrlanda
Fransa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşam şartları kiralar iş bulma maaş eğlence vs hepsini göz önünde bulundurarak cevaplayin lütfen
Avrupa'da yaşamış biri olarak en avantajlısı Fransa, sonrasında Almanya'yı düşünebilirsiniz. En güzeli hangisi derseniz, tarihi doku ve yüksek enerjili insanlar ülkesi yani İspanya derim. Malta ise muamma, küçük yerler tutucudur, yereldir, mahalle baskısı var mıdır bilemedim :)
Cevap
23Cevap
Fransa
Daha özgür ve gelecekte kıtlık başladığında tarımın en çok değer bulduğu ve su sorunu az bir ülke.
Onların hepsini nasıl gözüne alacağız, burası araştırma şirketi mi 😅😅
Valla hiç birinde yaşamadım keşke yaşasaydım o zaman daha verimli bir sonuç olabilirdi😅
En iyi seçenekler italya ya da Hollandadır. Almanyada çok gurbetçi türkler var. Fransadaya gidipte ne yapacaksın protesto mu yapacan
Hollanda ve italya
Hollanda
Belçika
Almanya
Malta, Hollanda, İrlanda.
İrlanda ya da Hollanda.
Amerika phonix
En eğlenceli İtalya sonra Hollanda gelir
İrlanda'ya gidin Türkleri ayrı severler
Cevar veriyorum, hiçbiri :)
Az kişi olan yerleri tercih ederim
italya iyi bana
İsviçre, Lüksemburg, Norveç.
kongo orada çok elmas var.
Gitmediğim yerler bilemicem.
Malta.
Diğer yerler hep pahalıdır
Diğerleri de vermiyor zaten. Hatta daha katılar.
Malta'da çalışan tanıdıklarım var. Bu sitede de bir kız görmüştüm. Daha basit kuralları ve en azından biraz ucuz.
Belçika, Hollanda ve İrlanda acayip pahalı yerler
3500 euro ile Hollanda'da fare deliğinde yaşayan tanıdıklarım var.
Küçük küçük başlamak iyi. Uzaktan çalışma izni için şirket aracı olması gerekecek. En iyisi dil okulu ve ya üniversite için gitmek, yavaş yavaş düzen oturtup kalmak. Sistemi anladıktan sonra biraz da ücretler uygun olunca diğer ülkelere geçilebilir.
Kesinlikle İtalya harika bir ülke bence
Hollanda olabilir
Fransa ya güzel yer
Almanya bence çünkü türk çok var orada
İtalya
Almanya
BelcikA
Hollanda ya da belçika
İtalya..
Almanya
Malta
İtalya tabi ki