Boşuna dayak yemiyormuş Serbes birakilmalarina da sevindim o dövenlerin şiddet uygulayanların kaç hastane giden arkadaşlar oldu bende aynı şekilde gittim Allahın selamını verip girdiğimiz de içeriye kpek gibi davranıyorlar ne selam alma var ne ilgilenme dotleri kalkmış resmen bizim paramızla aç karınlarını doyuruyorlar farklı dünyalara çıkmışlar bunların acilen sağlık bakanlığı tarafından denetlenip görevden atılması gerek
Kesinlikle öyle dalıyorlar resmen çok kibirliler sen çıldırınca da kameraya alıp saglikciya şiddet diyorlar perde açıkken kıçımı açmadım diye it gibi daldı bana hemşire aynı şekilde sağlık ocağı doktoru da içerde saatlerce telefonla konuştu bizi içeri almadı oruç ağız saatlerce bekledik bu ülkede mermi yağmurunun altında çalışan askerler var hiçbiri greve felan çıkmadı bu ülke yıllardır doktorlardan çektiğini kimseden çekmedi nefret ediyorum hepsinden zamanında annemi çimcikleyerek doğuma sokmuşlar hepsinin Allah cezasını versin kibirli domuzlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar devletin sağlık kurumunu bunlar doktor hastane çalışanı değil eşkıya sanki bir yerleri kalkmış akılları sıra kendilerini garanti de bizden başkası yok sanıyorlar o havalarda lar gerçekleri saklamaya çalışıp ckallık moduna giriyorlar aynen öyle kesinlikle aldıkları parayı hak etmiyor bu andavallar Askerin tırnağı olamaz bu satılıklar zaten bir işe yaradıkları yok lazım değiller dürüst adamlar lazım oralara ckal değil Avrupa da ya da başka yerde öyle erkeklik yapacaklar 1 dk surmez donlarını almaları üstünden
184 e oğluma kötü davranıyorlar doktorlar diye şikayet ettim beyaz kod vermiş it yalama? şimdi yeni düzenlemeler yapıldı hakkını arayanı iteleyemez Allah'ın kulu herkes haddini bilcek. imkanları paraları güzel azmasınlar. dışarda mıymıy olan hemşireler orada kötü ruh çoğu evde kalıyor zaten.
Beyefendi şikayet edebiliyorsunuz gerekeni zaten yapıyorlar gereksiz aksiyona gerek yok dıyorum. Bende tavırları haklı bulmuyorum. Ama şiddet değil çözümü. Sağlık ocağında yaşadığım sorunu anlattım ve hepsıyle teker teker ilgilenıldı. Geri dönmezler diye düşündüm telefonum kapalıyken bıle defalarca geri aramışlar bana bılgı vermek için. O herkese çemkiren danışmadaki kız pamuk gibi Şu an . Her kan verdiğimizde testlerde hata oluyordu şu an bu sorunda giderlmiş yani çözümü varken neden adamı kadını orada dövüp başıma bela alayım ki