Ülkedeki büyük sorunlara tepki göstermek yerine saçma şeyleri büyüttüğü sürece herturlu musibet gelir başımıza. Abdülhamid adındaki kullanıcıya boş yapma yorumu gereksiz bir şekilde büyüdü neymiş tarihteki Abdülhamid e diomus😄 fotoğraf internette gezmesine rağmen gereksiz bir şekilde tersini konuşuyor insanlar. Ya da işlerine öylesi geliyor onu konuşmak istiyor sonuçta Ebrar in başarısını değil cinsel yönelimini konuşan insanlar bunu da işine geldg gbi evirip cevirio boş insanlar
Ebrar Karakurt'un ' boş yapma Abdülhamid ' yorumu sizce de çok büyütülmedi mi?
Siyasal islamcılar mikrop gibidir, burada da olayı çarpıtıp Ebrar üzerinden milli takıma baskı oluşturmak istediler, final maçında moral bozup, bozgunculuk yapıp kaybetmeleri halinde Ebrar'ı komple suçlayıp güya milli takımdan dışlatmaya çalışıyorlardı
Bunlar cahil, yobaz diye geçiştirilecek tipler değiller, çoğu troll, bilinçli davranıyorlar. Bunlar yarın öbürgün vatanı da satar diyeceğim, zaten satılmasına deli gibi sahip çıkıyorlar
Şu sıralar Ümit Özdağ en büyük düşmanları, niye? Ülke işgal edilmesin diyor diye. Kumuk Türkü adama ''Sen de mültecisin'' diyebiliyorlar. Çünkü bunların gözünde Balkan Türkleri düşman mesela, onca ülke elden gidince Türkiye'ye göçenlere de gıcıklar, sevmiyorlar çünkü oraların adamı kendileri gibi İç Anadolu yobazı değil
Şu milliyetçilikleri de koftiden, yaşı yeten hatırlar, bunlar Türklüğü bile kabul etmiyordu eskiden. Ümmetçilikten başka şey bilmezler
Bunlar bu ülkeyi sevmeyen, iyiliğini istemeyen, Türkiye'nin yıkılmasını dileyen adamlr
LBGT ye karşıyım. Milli Takımda bir LBGT li olmasına, yabancı devşirme olmasına karşıyım. Şampiyon olduk mutlumuyum. Hayır. Çünkü şampiyon olduğumuzda, diğer kızlarımız birbirine sarılırken, Ebrar ve Vargasa sarılmıyorlar. Bu dikkatimi çekti. Ben diğer arkadaşlarında rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bu benim fikrim. Oda Ebrarın fikri.
En ufak başarısı dahi olmayanlar gelip kızın kişisel tercihine karışıyor. Bunu eleştirenler özel hayatlarında neler yaptığını bilmeyen yoktur :) herke sütten çıkmış ak kaşık haha içinizi biliriz.
Kadın Vargas'tan sonra Eda ile birlikte en önemli oyuncu takımda, ne gölgelemesi? Kabullenemediniz bir türlü, işinde gücünde birinin kişilik haklarına kadar sürekli saldırılıyor. Gıkınız çıkmıyor