Annem ailesinden nefret eder halbuki ailesi iyi bir aile babamla çocuk için evlenmiş ben olduktan sonra defalarca boşanmak istemiş ailesi izin vermemiş sonra ben 16 yaşında boşandilar babam dayanamadı kanser oldu öldü ben le hep yardim gönderdirdi para felan dayılarım çocuklar büyüdüm aynı koleje gittik kardeşim gibilerdi ben çocukken hep annem babama bağırdı babamda susar sonra dışara çıkardı babanem halam kaçkere evden kovdu annem zengindi babam fakir garibandi dedemle annem boyna kavga ederler ananem hep ayirdi araya düzelttirdi ananem melek gibiydi annem 3 kardeşler en büyüğü annem ve tek kız annem huysuz teki hep yengelerim kızar dayılarım kızardi küserdi sonra ananem barıştırirdi ben 10 yaşındayken annem dedeme 3 yıl küsmüştü sonra dedem ve ananem geldi çikolata felan barıştılar babamda barış diye zorladı ananem ve dedem dayılarım yengelerim hep annem yardim ederler ama annem ise onlar hep bağırırdı annem neden böyle bilmiyorum kaçkere sordum anlatmadı ananem kalp kriz geçirince dedem bizde kalmaya başladı dedemle iyiyiz şaka yapar güleriz arada annem atar ben bundan ne çektim evlat atamam da annem boyna yatar hiç iş yapmaz dedem bile menemen yapar yeriz bana öğretir annem ise hiçbir şey yapmaz beni dadilar büyütu dedem hep der bu deliye çekmemişsin diyor ve dedem bir ara az daha ölüyordu annem kaldırdım gebersin dedi yattı ben 18 yaşında beraber doktura gittik sonra dayımlar geldi hiç umrunda olmadı annem ananem ölünce hüngür hüngür ağladı ben 20 yaşındayken dedemde rahmetli oldu şimdi bana baktı gezelim şunu yapalım arkadaşlarim gezcem bende geleyim mi diyor ben den korkuyor annem bağrınca hemen susuyor sonra gelip öpüyor neden böyle bu kadin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okurken o kadar sıkıldım ki bıraktım derdın de sıkıcı sen de aıkıcısın bye
Neden kendisine sormuyorsun anne yıllardır sorun neydi neden diye. Yaşında ileri artık konuşma zamanı geldi de gir konuya.
Giriyorum hemen bana bağırıyor karışma sen hayatin yaşa diyor kackere sordum
Sordum kaçkere hemde defalarca sen boş ver beni hayatin bak diyor git güzel hayat yaşa ben yaşamadım sen yaşiyacaksin her şey alıyor ama kendisi mutlu degil
Ağır gelmiş. Çok ağır gelmiş her ne ise bırakacak kadar. Sonra evladım demiş o yaşayacak. Bunu açtırmanın yolunu bulmalısın bağırsa da çağırsa da sen benim annemsin dövsen de sövsen de beraberiz ve anlatacaksın de. Anladığım kadarıyla anneniz desteksiz kalmış ve o da hırçınlaştırmış ne oldu ise. Hiç bir insan boşa öyle olmaz. Bulman lazım ona ulaşmanın bir yolunu. O kadın doğru ya da yanlış senelerdir içinde ne biriktiriyor. Söksün söksün ki rahatlasın artık.
Haklisin ama nasıl dedirtcem ne yaşadığın bilmiyorum bende delirecem az kaldı merhametli biri ama hemen parliyor hemen kızıyor dedemle ilgisi var bence dedem hiç sevmezdi
Anneni en iyi sen tanırsın nasıl olur bilmem ya da bir fikri olan arkadaşın fikrini deneyerek. Şimdi ne desem boş olur çünkü
Annem baba tarasi zaten piskoleji sorunlar olan bir aileymis babam derdi bana gizlice ananem hep derdi annen ve kardeşi annen çocukken çok temiz masum kibar birisiydi derdi neden anlatmazdi
Valla Allah yardımcın olsun zor bir durum seninki ne tarafa çeksem bilemeyeceğim bir yerde.
Annem teyzesi annem çok severdi o benim kızlarım dan öte derdi annem den herkes çekinir iki kadınız herkes bize saygı duyuyor evde silah bile var kuzenler felan kiz kardeşim biri çit desin ortalığı yıkarız diyorlar
Otoriter ve savaşçı biri ama içinde var bir şeyler. Merak uyandıran bir hikaye.
Ben yıllardır merak ediyorum hiçbir şey demez konuşmasın beklerim bana bakar susar sonra gelip öper boş ver kızım der gel yemeğe gidelim gel tatile gidelim felan der
Geçmişinde yaşadıkları dışa vuramadinlari onu mahvetmis yansımalarıni görüyorsunuz şu an bı uzman yardımı almayı deneyin
Annem çocukluğun beri uzman yardim alıyor kackere gitti ama faydası olmadi
Teşhis nedir
Bana hiçbir şey soylemiyor kendi hayatin yaşa sanane bizden diyor çocukken gitmiş çok geç dayım sorduğumda o hep böyle takma onu diyor
Sevgilim bile dövdürdü ya
Hani hayatını yaşamanı istiyordu neden müdahil olmuş
Ne bileyim o bana layik değilmiş felan filan dedi annem anlamak mümkün değil ve neden böyle her şey öfkeli aslında çok merhametli sevmem pek babam onu yüzünden öldü ama herşeyim alır en güzel alır bana özel ev bile aldı araba aldı ama neden böyle bilmiyorum
Annenin muhtemelen geçmişte yaşadığı ilişkiler konusunda bı travması var ailede dahil buna
Şimdi ne olucak peki bende delirecem az kaldı benide göturecekmis uzmana
Sorun sende degilki sen neden. Gideceksin
Babam rahmetli olunca en lazım olduğu zamanlar cokkez gittim uzman annemde geldi destek felan verdi hakkın yemeyim ama hala yokluğu içinde
Yaninda olmak için gitmende sıkıntı yok ama bu durumdaki sorunlu kişi sen değilsin neden seni götürmek istiyor yanında destek icinmi senimi trapiye götürmek istiyor
Yok kendisi tek gidiyor ben benim için götürüyor ergenlik zamanında babam rahmetli olunca en ihtacimiz olduğu zamanlar ozamanlar götürüyordu bide okul sınıflar için sitres girdim ozaman annem benim elim kanasa hemen hastaneye göturuyor
şu an ohtiyac duyuyormusun buna
Ne anlamda anlamadim