Annem neden böyle derdi ne sizce?

Annem ailesinden nefret eder halbuki ailesi iyi bir aile babamla çocuk için evlenmiş ben olduktan sonra defalarca boşanmak istemiş ailesi izin vermemiş sonra ben 16 yaşında boşandilar babam dayanamadı kanser oldu öldü ben le hep yardim gönderdirdi para felan dayılarım çocuklar büyüdüm aynı koleje gittik kardeşim gibilerdi ben çocukken hep annem babama bağırdı babamda susar sonra dışara çıkardı babanem halam kaçkere evden kovdu annem zengindi babam fakir garibandi dedemle annem boyna kavga ederler ananem hep ayirdi araya düzelttirdi ananem melek gibiydi annem 3 kardeşler en büyüğü annem ve tek kız annem huysuz teki hep yengelerim kızar dayılarım kızardi küserdi sonra ananem barıştırirdi ben 10 yaşındayken annem dedeme 3 yıl küsmüştü sonra dedem ve ananem geldi çikolata felan barıştılar babamda barış diye zorladı ananem ve dedem dayılarım yengelerim hep annem yardim ederler ama annem ise onlar hep bağırırdı annem neden böyle bilmiyorum kaçkere sordum anlatmadı ananem kalp kriz geçirince dedem bizde kalmaya başladı dedemle iyiyiz şaka yapar güleriz arada annem atar ben bundan ne çektim evlat atamam da annem boyna yatar hiç iş yapmaz dedem bile menemen yapar yeriz bana öğretir annem ise hiçbir şey yapmaz beni dadilar büyütu dedem hep der bu deliye çekmemişsin diyor ve dedem bir ara az daha ölüyordu annem kaldırdım gebersin dedi yattı ben 18 yaşında beraber doktura gittik sonra dayımlar geldi hiç umrunda olmadı annem ananem ölünce hüngür hüngür ağladı ben 20 yaşındayken dedemde rahmetli oldu şimdi bana baktı gezelim şunu yapalım arkadaşlarim gezcem bende geleyim mi diyor ben den korkuyor annem bağrınca hemen susuyor sonra gelip öpüyor neden böyle bu kadin

Annem neden böyle derdi ne sizce?