Babam beni/bizi cikari için mi seviyor gibi yapıyor yoksa gerçekten seviyor mu? bunu nasil anlarim?

Babamla annem ben 13 14 Ken bosandilar sonra annem başka bir evlilik yaptı ondan da boşandı ben 17yken tekrar babam geldi o adamlayken de babam bizimle bulusup annemle onu baristirmamj tekrar bir olmamizi istiyordu ailemiz dagilmasin diye

Ben 17den sonra arasira bulustu şimdi 20yim nerdeyse hiç arayıp soruyor şimdi okul baslicak aradi bir sorayım sanırım gidicektiniz diyor buarada biz evi sattik babam da geldi asla ama asla para harcamaz bize çok nadiren harcar yani yilda 5 6 kez en fazla hatta annemden ve akrabalarindan hep para ister evliyken de annemi zorlardi para işte diye

Evi sattik babam iyilik melegi gibi geldi yemek yedik 2kez para harcadi ve gitti ve o zamandan sonra hiç aramadi bugün sabah hariç

Güncellemeler
+1 yıl
Ben karar verdim babamda sorun var o kadar umursamaz biri ki hicbirseyi onemsemiyor hep onu haklı gördüm annemi aldatmasi kötü işleri bulasmasi gibi şeylerde bile ama şimdi bakıyorum böyle bir esle ben yaşamadım annem çok haklı onu bunun için suclamadim ama suanki ozguvensizligimin nedenini annemi suclayarak gecirdim hep gunlerimi ve acı cekerek şimdi ama uyandim anladim ki bunun nedeni babammis o şu an kendi hayatini yasiyorken ben acı icindeyim onu birdaha umursamıycam.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bir terapiste gidip bunları çözmek vardı ama sanırım yapmicam okuyorum zaten annem herseyime yardımcı oluyor ben sadece güçlü olup ayağa kalkıp kendi yorumu cizmeli ve ilerlemeliyim bir yerde is bulup çalışmaya başlamayı düşünüyorum simdi
Babam beni/bizi cikari için mi seviyor gibi yapıyor yoksa gerçekten seviyor mu? bunu nasil anlarim?