Yok yani kimse arasakta şansımız kötü ya bir kulp takarlar bize ya kandırıp bırakırlar nasıl ve nerede bulalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik yaşınızın geçmesi veya belli bir yaşa geldiğinizde bir ilişki kurmak veya evlenmek zorunlu değildir. Evlilik kararı, kişisel tercihlerinize, yaşam hedeflerinize, değerlerinize ve duygusal hazırlığınıza bağlı olarak verilmesi gereken bir karardır. Başkalarının beklentileri veya toplumsal baskılar yerine, kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanmalısınız. Evlilik, hem duygusal hem de pratik olarak bir hazırlık gerektirir. Kendinizi evliliğe hazır hissediyor musunuz? İlişki ve evlilik için doğru zamanı seçmek önemlidir. Acele etmeyin ve ilişkinizi olgunlaştırmak için zaman tanıyın. Kendi kişisel gelişiminize ve mutluluğunuza odaklanın. Evlilik, kişisel mutluluğun bir sonucu olmalı, onu sağlamak için bir araç değil. Evlilik yaşınızın geçmesi endişesiyle aceleci kararlar vermek yerine, kendi içsel hazırlığınızı ve duygusal olgunluğunuzu değerlendirin. Evlilik, hayatınızın büyük bir kararıdır ve kendinizi hazır hissetmeden, uygun bir partnerle karar vermelisiniz. Herkesin evlilik için doğru zaman farklıdır ve yaşınız bu konuda kesin bir gösterge değildir. Önemli olan, size ve hayatınıza en uygun olanı bulmaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik yaşı kişisel tercihlere ve yaşam koşullarına bağlı olarak farklılık gösterir ve sadece bir cinsiyeti aramak yerine uygun bir partner aramak önemlidir. Evlilik yaşının geçtiği hissi, bazı insanları aceleci bir şekilde bir ilişki kurmaya ve evlenmeye itebilir, ancak bu, uzun vadeli bir ilişki için sağlıklı bir yol değildir.
Evlilik, yaş, cinsiyet veya zamanla ilişkilendirilmemesi gereken bir konsepttir. Önemli olan, doğru partneri bulmak ve sağlıklı bir ilişki kurmaktır. Partnerinizi seçerken kişisel uyum, değerler, hedefler ve duygusal bağ gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.
Herkesin evlilik için farklı bir zamanlaması vardır ve geç yaşta evlenmek de tamamen normaldir. Önemli olan, partnerinizle uygun bir şekilde iletişim kurmak, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi açıkça ifade etmek ve birlikte sağlıklı bir ilişki inşa etmektir. Acele etmek yerine, doğru partneri bulmak için zaman ayırmak daha önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılçocuk olmayı bırakman duygularını yönetmeyi ve mantık öncelikli kararlar vermen lazım. Karşı tarafı iyi analiz etmen ve herşeyini kabullenmemen gerek karşı taraftan önce de bir aynaya bakman gerek tabi sen olsan sen gibi giyinen senin geçmişine sahip ve senin gibi bir hayata sahip bir kadını ailenin karşısına gelin diye koyar mısın. unutma ki sen nasılsan çevren de öyle gelişir kadınlar 25 yaşına gelene kadar çocuktur duygu öncelikli kararlar verirler ve kör olmaya çok müsaittirler neyse böyle işte😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sophenaour a göre kadınlae hep çocuk kalmalıdır
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gibi hayata bakmıyorsanız,
Herhangi bir soruya herkes gibi herkes böyle yapıyor demiyorsanız,
Hayata dair bir felsefeniz mevcutsa,
Önyargı gerektiği yerde, gerektiği yerde doğru sebep/sonuçlara dayanarak minimum düzeyde kullaniyorsanız doğruyu, güzeli bulmak bir kadın için daha kolay artık.
Sadece tamam bununla olur diye aceleci davranmamak lazım.
Kısacası yoğurdu üfleyerek yemek lazım.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılArama kısmetin seni gelir bulur nasılsa gadası
00 Yorumla Hayır.
Evlilik zorunlu mu yav
Birisi zorla mı evlendirmek istiyor
Evlilik bu devirde pişmanlık 1
Evliliğin resmiyeti kalmadı evlilik kutsaldır ama artık bir kutsallığı kalmadı çünkü insanlar oyuncak yaptı 2
Ancak şöyle bir durumda var
Hiçbir insan
Kimse evlenmezse nüfus düşer nüfus düşer ise dünyada insan kalmaz vb
Ancak evlilik artık bitti
Evlilik oyuncaktan başka bir şey değil
Bunu yapan
Her haltı yiyen kadın erkek farketmeksizin
İnsanoğlu insanlar
Evliliği bir köle gibi şekillendirmeye başladı oyuncak gibi kullandı kullanıyorda10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılGüzel güzel evde kaldım. Trip naz falanda çekemiyorum zaten. Sen sağ ben selamet. Aramakla bulundaydı feriştahını bulmuştum. Boşgeç bacım her şey olacağına varır
22 Yorumla
Soran+1 yılHahaha güzel yazmışsın valla
bu zaman çok garip bir zaman yani işin dorusu sende haklısın nerden bulucan hadi buldun nasil güvenecen kimi para peşinde kimisi aşk peşinde ve sayre işte Allah kalbine göre versin hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılBen şimdiden başladım askerden sonra da iş güç tanıma tanışma derken bir bakmışsın söz nişan düğün 😅✨ hayallere bak bee..
Bir de avrupa gencinin hayallerine bak
00 Yorumla27 yaşındasın kariyerine odaklandıysan bu zamana kadar evlenmemiş olman gayet normal pişman olacağın biriyle ani karar verip evlenmektense aşık olacağın iyi bi eş için bekle
00 Yorumla
+1 yılErkek aramak senin işin değil. Erkeklerin seni araması lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldım o zaman😭
- +1 yıl
Akışına bırak biraz
Tamam geldi beyaz atlı prensin buldu seni yormadım bak ne kadar düşünceliyim
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅 burdan çıkacak koca ya mafya olur ya eşkıya
+1 yılEvde kalmak diye bir şey yok bacım hangi devirde yaşıyoruz
20 Yorumla
+1 yılAceleyle hareket etmemek lazım sonu pişmanlık olabilir. Akışına bırakmak en doğrusu. Evlenmek zorunda da değiliz.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyin, bence her kadın bir erkeğe ihtiyacı olmadan yaşayabilir ve kendi hayatını kurabilir. Erkek gereksiz bir şey.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu yanlış ilişkilere kapı açar.. evlenmek için evlenilmez... yanlış insanla evlendikten sonra zaten mutsuz olursun ve anlamı yok..
00 Yorumla
+1 yılKızlar melek sanki öyle bir anlatıyor ki mağdur hep bunlar😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe peki durum
- +1 yıl
Hani erkeklerde bekliyor ailesini aşamayan insanlar oluyr
Soran+1 yılNapmali
- +1 yıl
Sen hangi şehirdesin neler yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüzde sosyal medyadan tanışıyor artık insanlar. Çağ değişti sanırım. Teknoloji insanların yaşamlarını da değiştiriyor. İnstagram falan tanışmaya çalış birileri ile.
014 Yorumla- +1 yıl
Instagramda bence çok sağlıklı değil tanışmak için
Cevap sahibi+1 yıl@hesaphera1 o zaman mecbur dışarıda karşına çıkmasını bekleyeceksin. Ya da görücü usulü olacak.
- +1 yıl
Instagramı olmayan sırf birini bulmak için mi açacak 😂 Eskiden nasıl tanışıyordu insanlar
Soran+1 yılŞans işi ama benim şansım o yönden yok tanıştıklarım hep garip kişiler çıktı
- +1 yıl
Benimde yok ama akışa bıraktım artık hatta soruyu görünce benden biri daha dedim
Cevap sahibi+1 yıl@hesaphera1 zamanla her şey değişir. Şimdi bir erkek bir kızla konuşmaya korkuyor. Sapık muamelesi görürüm diye. O yüzden genelde sosyal medyadan tanışmaya başladı insanlar. Çevremde çok var bu şekilde tanışıp evlenen. Bu arada instagramının olmaması şaşırtıcı. Genelde herkesin vardır sanıyordum.
Soran+1 yıl@hesaphera1 sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Dondurdum ben beni oyalıyor ve ordaki sahte şeylere gelemiyorum
- +1 yıl
Tamam sosyal medyadan tanışırsın ama durduk yere aa ben bunun tipini beğendim istek atıyım durumu çokta doğru gelmiyor bana 😄 Ortak arkadaşın olur belki öyle olabilir
- +1 yıl
24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yıl@hesaphera1 en iyisini yapmışsın. Zaten komik videolar izlemek için kullanıyorum bende. Allah karşımıza hayırlı kısmetler çıkarsın inşallah 😊
- +1 yıl
Amin 😄😊 bende komik videolar çok izliyordum zamanımın yarısını yiyordu
Cevap sahibi+1 yılAma tanışmaya bir yerden başlamak lazım. Tipini beğendiysen tanımak için mecbur mesaj atıp sohbet etmek gerek. Diğer türlü tipini beğendim o hana ulaşsın zor iş. O nerden bilecek de seni bulup mesaj atacak. Sanırım bizim sorunumuz herşeyi karşıdan beklemek. Kendimiz çabalamıyoruz olacağı varsa olsun diyoruz. Bence bizim de çabalamamız lazım.
Cevap sahibi+1 yılEvet çok zaman yiyor doğru.
Gizli Üye(25-29)+1 yılharbiden evlenin öyle yapın diyorlar evlenecek biri yok
214 Yorumla
Soran+1 yılYani nerde bulalım onlarda aracı olsun yardımcı olsunlar
Soran+1 yıl@Darker_ kimse aslında birbirine güvenmiyor ama genelde erkekler daha çok kandırma oyalama peşinde
Soran+1 yıl@Darker_ evet kandırdı gitti
Soran+1 yıl@Darker_ iyi insanları kimse tercih etmez
Soran+1 yıl@Darker_ aynen
Soran+1 yıl@Darker_ 27
Soran+1 yıl@Darker_ işte aday yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 olduk. Evlilik programlarıda yasaklandı napcaz biz😂
213 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha oralar zaten sahte ya
Cevap sahibi+1 yılBi karar aldım 30 bitene kadar evlenemzsm daha da düşünmüyorum. Arabanın modelini yukslticem😂
Soran+1 yılMantıklı bir karar ama erkeklerde 35 e kadar yolu var bence
Cevap sahibi+1 yılYok ya naptın 35 çok be mümkün değil 😅.
Neyse ben bu senden de vazgeçtim saç ektirdim zaten. 6 ay sonra yakışıklıyim. Bir yıl içinde birini bulup hemen basıcam nişanı. tabi önce nişan 😄
Soran+1 yılHahaha saç tan önce iş güç önemli
Cevap sahibi+1 yılİş tamam. patronum ben be
Soran+1 yılNe patronu
Cevap sahibi+1 yılKendi işimin
Soran+1 yılTamam bence tipi boş ver git birine patronum de hemen evlenir😅
Cevap sahibi+1 yılDedim az önce 😂
Soran+1 yılBurdan kimse kimse ile ciddi düşünmez
Cevap sahibi+1 yılYa bu zaten aramakla olmaz ki. Burdan veya dışarıdan nasip varsa çıkar herlade bir yerlerden
Soran+1 yılAynen öyle
Hayir evlilik bir seçimdir çevrem evleniyor diye ben yapmak zorunda degilim
00 YorumlaEvlilik yaşım geçiyor diye aramam o beni arasın
00 YorumlaTemiz erkekler fuarı var orada bulursun ama temiz kızsan içeri alırlar
00 Yorumla
+1 yılHerkes evlenecek diye bir kural yok. Nasıl mutluysan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı seçiciliği bırakırsanız siz de sevilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli evlenmemek zaten birini bulmaya çalışmak anlamsız
00 YorumlaDua et hakkında hayırlısı olsun güzel günler allahtan istenir
00 YorumlaAramak evet lazım. Beklemekten daha iyi oldugu bir gerçek. Doğru kişiyi bulana kadar aramak gerekir.
00 YorumlaHemen bı tokmakci buluuosun kendine 2 çocuk yap sonra hemen boşan
00 YorumlaHerkes evlenmek zorunda değil ki bunun yaşla ilgisi yok şunu bi anlayalım artık.
00 YorumlaHer yerde bir evlenme isteği revaçlaşması son günlerde, nedendir bilinmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞans işi herhalde bu işler bana da şans hiç gülmedi bilmiyorum ya aramakla olur mu
00 Yorumla
+1 yılBunu tek düşünen siz kizlar değilsiniz biz erkeklerde düşünüyoruz bu devirde sağlam kimse yok diye..
14 Yorumla
Soran+1 yılSizin için bir tık daha kolay ama biz gidip bir erkeğe açıklamiyoruz
- +1 yıl
Sokak röportajlarıni izliyorum da o kadar iğrenç konuşan kızlar var ki emin ol çoğu erkek konuşmaya cesaret edemez. Düşünüyordum da bu kızlar yarın öbür gün anne olunca nasıl bir çocuk yetiştirecek
Soran+1 yılBende tam tersi
- +1 yıl
Öyleleri iyi mi yetistirir diyorsun?
bizde kaldık bu yasa kadar yapacak bir şey yok kısmet
11 Yorumla
Soran+1 yılSizin için kolay biz cesaretsiziz
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşı geçmediğin sürece geç değil çocuk doğurmak için
00 Yorumla Evlilik gibi önemli bir konu yaşla bağdaştırılmamalı bence.
Aksi takdirde hata yapma olasılığı yüksek00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlla birini bulmak zorunda mısın
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Buradan sevgili olup evlenen bile var şansını dene :D
Soran+1 yılBurdan güvenemem
- +1 yıl
Zamanla tanırsın
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Abzalar dolmuş yoruma 😂😔😂😔😂oyy anam
01 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyoruz onları
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. İşim olmaz ya tek tabanca iyi böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır evlenmek için evlenmemek lazım..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldım 😅
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok ki olanı saniyede kapiyo kızlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBize kalan berduşlar
- +1 yıl
Valla
Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Nerden bulmak istersen
011 Yorumla
Soran+1 yılNerde işte
Soran+1 yılBurdan güvenmem çevrede yok yani
Soran+1 yılİmanlı sabit gelir merhamet li
Soran+1 yılRol yaparsa
Soran+1 yılNasıl anlicaz
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. evrene pozitif enerji gonder ya olur :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Soran+1 yılNe bileyim korkar olduk biri ile tanışmaya
Soran+1 yılBelki de kimbilir
Başlık paramı veren olursa evlenirim. 🤣
10 YorumlaNasip ne zaman denk gelirse olur
10 Yorumla
+1 yılNeden erkek arıyorsun erkek seni arasın bulsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılaranmakla bulunmuyor tecrübe ile sabit ;)
00 Yorumla
+1 yılYooo bekarlık sultanlıktır
00 YorumlaYasla alakasi yok bence
00 Yorumla
+1 yılNasibinde varsa o gelir seni bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır !
Ama biraz esnek olmak lazım.
Nasiplerini hemen elememek lazım 🙈00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor işiniz beyinsiz erkek çok kalmadı evlenensin
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da varsa biri tanışabiliriz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeye hiç gerek yok
00 Yorumla Ne gerek var ki evlenmeye.
00 Yorumlahiç arayamam kendilerini nimetten sayıyorlar sonra
00 Yorumlaevlenmen şart mı? dindarmısın?
00 Yorumla
+1 yılboş ver arama bizim de yaşımız geçiyor 😂
00 YorumlaKaç yaşındasın ki neden evde kalasin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılKısmete inanıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılHayır o seni bulur doğru zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılOhooo
+1 yılDoğru düşünüyorsun aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bensin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBende senmi sjsjsjjs
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerimiz aynı bulamıyorum bende baskı goruyorum bulduğumunda ya aklı başka bir yerde ya da dengesiz hep bir sorun cikiyo benim çevre çok baskı yapıyor annemde tabi Instagram'ım monalia. aaa fake hesaptan yazabilirsin istersen konuşuruz tatlım 🌸
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem