Çok merak ettiğim bi durum hiç bir kariyeri , başarısı olmadan , öyle yakışıklı çekici olmadanda hatta çocuk 165 boyunda , karakteri falanda iyi değil neyse hem kariyerli hem güzel bir çok kadınla takılıyor , bu arkadaşım ve bunun gibi kişiler bunları nasıl tavlayabiliyor ya ben bu halimle yapamıyorum aw bunun taktiğini falan bi yazsanıza :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ozguven ve iletişim başarısı
tamam olabilirde sırf iletişim iyi diye kızlar düşüyormu çok saçma
Bazı erkekler dıştan çok donanımlı görünüyor ama ici boş çıkınca bütün hava sönüyor maalesef. Ağzı laf yapan nerede ne konuşacağını bilen kibar centilmen yerinde ve güzel iltifat eden erkek benim için maddi durumu iyi yakışıklı olan ama içi boş erkeği sollar
çocukta gram kültür yok kanka , ne bi konu hakkında bilgisi var ne başka bişey zaten üniden sonrada bi süre çalıştı şu an boş geziyor işi gücü kız 😂 mesela o bana çok özenir tipim işim maddiyat konusunda ama bende kız konusunda çok şanssızım boşluktayım işin komik tarafı bu
bak kanka son açıklamama olay bu kibar mibar değil bildiğin abaza bir tip ama hafif cool görünüyor ve bu tipler cidden her kızla takılıyor
boşa güzellemeye gerek yok kanka kızlar boş erkekleri seviyor ben bunu anladım bu sene üni sonda bende böyle boş bi tip olcam o kesin 😂
Kanka çocuğun karşısına çıkan kızlar slak seviyorsa biz napalim ben kendi düşüncemi söyledim benim için muhabbet ve karakter tipten paradan daha önemli onu belirttim. Ama çocuk bomboş biri diyorsun demekki kızlar g4rizekal4 seviyo yani başka aciklamasi yok
zaten öyle 25-30 yaşına gelmiş tasarımcı mimar falan olmuş ama gram kafa yok bu kadınların bazılarında kusura bakmada nerde boş beleş tipsiz tip varsa onlarlalar
bizim gibilerde işte agalarıyla muhabbet ediyor napalım kdkdkd
Herkesi aynı kefeye koymanız çok saçma ve gereksiz bütün kadınlar aynı değil gördüğünüz birkaç kadınla herkesi aynı sanıyorsunuz bazı kadınlar evet öyle haklısınız ama düzgün karakterli hayatı paylasabilecek birini arayan da çok fazla sizin de karşınıza çıkar umarım
yeni nesilde o çok azaldı kanka galiba karakter farklılığından dolayı bakmıyorlarda ben saldım artık hiç aklımda yoktu ama dininde imanında akıllı biriyle olacağım en güzeli öyle gibi
Yeni nesilde bu tür kadınlar azaldığı gibi maalesef erkekler de azaldı hepsi ortam peşinde her gece mekanlarda story atanlar parasıyla hava atmaya çalışanlar yani kadınlar kadar erkeklerde var bu konuda. Allah herkesin karşısına kalbine göre birini çıkarsın
o story atan erkekler falan varya alayı fakir aw 😂 kendi arkadaşlarımda öyle zenginmiş gibi takılıyolar gösteriyorlar zaten akıllı ve zengin adam parasını zamanını öyle boş şeylere harcamaz , açlıktan ağızları kokuyor çoğunun 😂
çok iyi biliyorum öyle kişileri benim arkadaşlarımdanda öyleleri var ama bağımı kopardım yıllardır görüşmüyoruz işime gücüme bakıyorum o kadar saçma bi yaşantı ki
saf kadınlarda bunları adam sanıyor işte dkkdkdk baş başayken içtiği çayı ısmarlamam için yalvarırlar kadınların yanında paralı havası takınırlar dkkds
Saf kadınlar değil para avcısı erkek düşkünü kadınlar bunları adam sanıyor. Aklı başında olan kadın zaten bunu gösterişe çeviren bi erkekle ilgilenmez öncelikleri farklıdır
valla insanlar umrumda değil kanka kendi keyfime bakıyorum ben kim ne yaşıyosa hak ettiğini yaşar
Kanki boş ver o zaman bu soruyu da açma millet kimle takılıyorsa takılsın
hayır sadece çok saçma geldi mesela eskiden olsa böyle insanların yüzlerine bakılmazdı. ben şahsen burjuvazi kast sisteminin taraftarıyım köleler ve aptallar akıllı ve soylu insanlarla bir olmamalı
Belki parası vardır ya da ozguvenli ve yatakta iyidir
yok valla maddi durumu iyi değil çlcuk üniyi bitirdi asgari ücrete çalışıyor