Aile & Toplum Nasıl uyandın bugün, enerjik mi yorgun mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor İkiside değil bnde anlamadm 😄 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Nasıl uyandın bugün, enerjik mi yorgun mu? Nasıl uyandın bugün, enerjik mi yorgun mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Günaydın bugün enerjik uyandım ama bir saat daha erken kalksam güzel olurdu tabi ki de.. mutlu günler 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Mesaiye gelen biri nasıl uyananilirse öyle uyandım gadası 🤣 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kalkmasam da şuracıkta ölsem de diyebilirim kalkıp yapacağım işlerimi rammstein eşliğinde yapıp motive de olabilirim ikiside uyumlu şimdi 😂 0 0 Yorumla
pabloescobarmedellin Takip Et Xper 6 Yaş: 76 , eic 100% +1 yıl 1 haftadır nasıl uyandığım konusunda fikrim yok. Uyanıyorum sadece. Hissiz miyim acaba? 0 0 Yorumla
Gizemlii_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Uzun bir yoldan geldim şeydo yorgun kalktım 0 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Enerjik uyanmıştım ama sağolsun sömürdü arkadaşın biri 0 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben bir haftadır enerji tavan uyanıyorum çok kefili hissediyorum ☺️ 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz yorgun ve kafam karışık uyandim. Aslında mutlu olmam lazım ama bilemiyorum. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Uykusuz. Gece uyandım 1 saati aşkın uyuyamadım. Sabah 7 de iş başı mecbur. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Enerjik sabah kalktım önce duş aldım bakım yaptım vs. 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Biz fakiriz kalktık gitti. Zenginler gibi yeni bir güne başlamadık 😕 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yıldırım ve gökgürültüsü ile uyandım yataktan fırladım diyebilirim çok yakına düştü çünkü 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Denize girene kadar durgundum. Kahvemi içip denize girip çıkınca şu an iyiyim 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Günaydın! Hala ayılmaya çalışıyorum ;) Nasıl uyandımmmm= Zorla, alarmla :P 0 0 Yorumla
prensbey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Günaydın kampta uyandım. Temız hava güzel uyumuşum. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. enerjım yerınde ama tembellık yapasım var. PP resmıne baktım ıcımden gülüsüne kurban dedım guldum :) sabah sabah gulumsettın 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Yüksek libidolu ve enerjik. Sana da günaydın 1 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Hep yorgun uyanıyorum 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zamanki gibi aynı 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normaldi ne çok iyi ne çok kötü 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dayak yemiş gibi her yanım ağrı ile 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ara hep yorgunum… 😅 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bebekler gibi uyandım 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Karmaşık hem enerjik hem uykusuz yorgun 0 3 Yorumla Çılgın-Adam-35 +1 yıl Peki sen Yorumla Çılgın-Adam-35 +1 yıl Teprik ederim güzellik Yorumla Çılgın-Adam-35 +1 yıl @seyda028 kı ne olmuş sana böyle Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Enerjik tabiki 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gayet enerjik haldeyim 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Üşümüşüm ya 2 3 Yorumla MmartKedisi +1 yıl @StarryAqua, Normaal, Artık Eylüldeyiz, hem çıplak yatıyosun hem de üstüne bişey örtmüyorsun... :P Yorumla StarryAqua +1 yıl @MmartKedisi hahaha ne komik adamsın. Yorumla MmartKedisi +1 yıl Komik olmak için demedim sadece tahmindi. Çünkü bende hala öyle yatıyorum. ( çıplaklık derken anadan üryan diil yani ) ;) Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Modsuz uyanıyorum 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yorgun 1 3 Yorumla MmartKedisi +1 yıl @Sweetdreams1950, Yattıgın yerde mi sorun var - Dünün yorgunluğu mu - Yoksa gece mi yorucuydu ;) Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Şöyle diyim tüm yıllın yorgunluğu stresi kederi Yorumla MmartKedisi +1 yıl Henüz bu yıldan 9 ay yaşadık, umarım kalan 3 ay seni dinginleştiren - huzur veren anlarla dolu olur :/ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Enerjik 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Enerjik 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. sana bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Günaydın bugün enerjik uyandım ama bir saat daha erken kalksam güzel olurdu tabi ki de.. mutlu günler
Mesaiye gelen biri nasıl uyananilirse öyle uyandım gadası 🤣
Kalkmasam da şuracıkta ölsem de diyebilirim kalkıp yapacağım işlerimi rammstein eşliğinde yapıp motive de olabilirim ikiside uyumlu şimdi 😂
1 haftadır nasıl uyandığım konusunda fikrim yok. Uyanıyorum sadece. Hissiz miyim acaba?
Uzun bir yoldan geldim şeydo yorgun kalktım
Enerjik uyanmıştım ama sağolsun sömürdü arkadaşın biri
Ben bir haftadır enerji tavan uyanıyorum çok kefili hissediyorum ☺️
Biraz yorgun ve kafam karışık uyandim. Aslında mutlu olmam lazım ama bilemiyorum.
Uykusuz. Gece uyandım 1 saati aşkın uyuyamadım. Sabah 7 de iş başı mecbur.
Enerjik sabah kalktım önce duş aldım bakım yaptım vs.
Biz fakiriz kalktık gitti. Zenginler gibi yeni bir güne başlamadık 😕
Yıldırım ve gökgürültüsü ile uyandım yataktan fırladım diyebilirim çok yakına düştü çünkü
Denize girene kadar durgundum. Kahvemi içip denize girip çıkınca şu an iyiyim
Günaydın! Hala ayılmaya çalışıyorum ;) Nasıl uyandımmmm= Zorla, alarmla :P
Günaydın kampta uyandım. Temız hava güzel uyumuşum.
enerjım yerınde ama tembellık yapasım var. PP resmıne baktım ıcımden gülüsüne kurban dedım guldum :) sabah sabah gulumsettın
Yüksek libidolu ve enerjik. Sana da günaydın
ne diyeyim bilemedim.
Gözümü bi açtım yorgunum
Normal sınava girdim güzel geçti
Hep yorgun uyanıyorum
Her zamanki gibi aynı
Belim ağrıyarak uyandım anlamadım
Normaldi ne çok iyi ne çok kötü
Dayak yemiş gibi her yanım ağrı ile
Her zaman ki gibi enerjik
Bu ara hep yorgunum… 😅
Nötr bir uyanış oldu açıkçası
Yorgun uykusuz
Bebekler gibi uyandım
Karmaşık hem enerjik hem uykusuz yorgun
Peki sen
Teprik ederim güzellik
@seyda028 kı ne olmuş sana böyle
Gunaydınnn yorgun uyandım baya
Akşamdan kalma 🤢
Enerjik tabiki
Enerjik ve dimdik
Enerjik uyandım.
Gayet enerjik haldeyim
Üşümüşüm ya
@StarryAqua, Normaal, Artık Eylüldeyiz, hem çıplak yatıyosun hem de üstüne bişey örtmüyorsun... :P
@MmartKedisi hahaha ne komik adamsın.
Komik olmak için demedim sadece tahmindi. Çünkü bende hala öyle yatıyorum. ( çıplaklık derken anadan üryan diil yani ) ;)
Modsuz uyanıyorum
Yorgun
@Sweetdreams1950, Yattıgın yerde mi sorun var - Dünün yorgunluğu mu - Yoksa gece mi yorucuydu ;)
Şöyle diyim tüm yıllın yorgunluğu stresi kederi
Henüz bu yıldan 9 ay yaşadık, umarım kalan 3 ay seni dinginleştiren - huzur veren anlarla dolu olur :/
Bitık
Sıkkın hasta
Bitik sen
Enerjik uyandım.
Enerjik
Yorgun
Orta enerjik
Enerjik
Yorgun yorgun yos yorgun
Fazlasıyla enerjik
İyi biçimde
Uyanamadık