Yurt dışına gitmek isterdim ama maalesef gidemiyoruz ben de Türkiye'de yurtdışındaymış gibi yaşamak istediğim bir şehir arıyorum. İnsanların nazik olduğu, bırakın birbirlerine zarar vermeyi küfür bile bilmedikleri, yiyecek içeceğin ucuz fiyata olduğu, herkesin birbirine yardımcı olduğu, trafik magandalaranın olmadığı, insanların nezaketten başka bir şey bilmediği şehir hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hatay antep adana maraş urfa taraflarında adeta suriyede gibi yaşarsın. Trabzona rizeye veya giresuna gidersen arabistana gitmiş kadar olursun. Konuşacak Türk bulamazsın o derece :D Antalya Muğla taraflarında da Alman Rus Ukrayna gerilimini hissedecek kadar yurt dışı havası alırsın. :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi yorumda okudum kuzenin söyle böyle demis diye cok hakli bende yurtdisindayim burasi sükür daha iyi ha şunu da söylemeden gecemicem türkiyede daha acik var buradan kuzenin dedi mi bilmiyorum ama bunu herkes söylüyor türkiye cok ciplak maalesef
27 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi ülkedesin?
Cevap sahibi+1 yılAlmanya
Soran+1 yılorada mı doğdun yoksa sonradan mı gittiniz? Sonradan gittiyseniz nasıl gittiniz
Cevap sahibi+1 yılKuzenin nerde hayir burada dogdum ama sonradan gelen cok insan var sosyl medyada
Soran+1 yılAlmanyada da var Finlandiyada da var kuzenlerim. Finlandiyadaki kuzenlerim daha memnunlar ama ordan
Cevap sahibi+1 yılNasil gidebilirler hic yardim etmiyolar mi
Soran+1 yılYok ya etmiyorlar. Almanyaya giden koca buldu öyle gitti, Finlandiyadakiler de yengemin akrabaları vardı Norveçte, onlar Finlandiyaya yerleşene kadar baya bi ülke ülke gezdiler sonunda Finlandiyada vatandaşlık aldılar şimdi yaşıyolar bu hayatı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şehrinde gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Antalya
00 Yorumla
+1 yılHiçbir yeri yurt dışı gibi değil ki. Yurtdışını daha iyi yaşanılır görüyorsan git yurtdışına o zaman daha mantıklı.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor ki gitmek hadi el sallayıp ben ülke değiştiriyorum diyim...
+1 yılAntalya, İstanbul ve Trabzon biri Rus işgali altında biri Suriye işhsli altında diğeride Suudi işgali altında.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Yurtdışında herkesin öyle olduğunu sana düşündüren nedir?
28 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak aradığım yorum
- +1 yıl
Çünkü genel kanı o şekilde
- +1 yıl
Fransada ırkçılık haddinden fazla diye biliyorum.. iskamdinav ulkeri iyidir ama
Soran+1 yılKuzenlerim yurt dışında yaşıyor ve ordaki yaşamın burdan daha iyi olduğunu her zaman söylüyorlar. orada paraları kazanıp burada harcıyolar bi güzel. Mesela burada karşıdan karşıya geçerken sofor yer vermeyip üstüne kavga çıkarmaya çalışınca çok şaşırıyorlar. Yurt dışında böyle olmadığını söylüyorlar. İnsanların birbirine yer verdiğini saygılı olduklarını söylüyolar. Yerlerde çöp ya da 4 ayaklı dostlarımızı görünce şaşırıyolar. orada sokakların temiz ve rahat olduğunu söylüyolar. Hatta kuzenim en son geldiğinde burdaki marketlerdeki artmış fiyatları görünce Allah, Türkiye'nin yardımcısı olsun çok zor şartları buranın diye burada temelli yaşayanların haline-halimize üzülmüştü. Elbette yurt dışında da ufak tefek olaylar oluyor mutlaka ama burdaki kadar değil.
- +1 yıl
Evet ülkeye gore degisir @zaxrai8
Soran+1 yılSen hangi ülkedesin? Olumlu ve olumsuz yönleri neler senin ülkende?
+1 yılMaddi imkanlarınla orantılı İstanbul , İzmir ve akdeniz de güzel bölgeler tercih edebilirsin.
Ben sorun yaşamıyorum014 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyorum zaten ama hiçbir medeni tarafını göremedim yıllardır😂 metrobüse binerken benden önce binmek için beni ittirenleri mi sayayım, otobüste boş koltuğa oturmak için saç başa girenleri mi sayayım, arabayla hız yapıp havaya rastgele ateş eden magandaları mı sayayım?😂 ama anadolu yakasını bilemem belki orası dediğiniz gibidir
- +1 yıl
Bunlar yaşam kalitenle alakalı sorunlar maalesef. Her yerin gettosu kırsalı aynı. Maddi durumun düzeldikçe İstanbulun daha yaşanır bir yer olduğunu göreceksin.
Aynı ilde farklı hayatlar yaşıyoruz🧛♂️ - +1 yıl
İki tarafında boğaz kısmı diyelim ☺️
Soran+1 yılBak bu konuda haklısın. Demek ki ihtiyacım olan şey yurt dışı falan değil, Para 😂
- +1 yıl
Kesinlikle. Yazdıklarımın tek teması var 🧛♂️😂
- +1 yıl
Ben katilmiyorum bu duruma para tek kişilik zenginliktir tek kişilik zenginlikte hayat standartinizi yükseltseniz yalıda otursaniz dahi (reinada yapılan saldırıda bicok kişi öldürülmüştü mesela) hiç mi yolunuz daha vasat bı mahalleden gecmicek ya da şehirdeki vasat bölgede yaşayan biri tarafından arabanız calinmicak/ bombalanmicak ya da deprem sizi yakalayamicak mi.. bireysel zenginlik daha çok akrabalar çevre tarafından cekilmemezlik getirir bence tüm ülke belli bir refah seviyesindeysei kendinizi güvenilir ve rahat mutlu hissedersiniz.
- +1 yıl
Bireysel zenginlik için haklısın. Şimdi Londra ya da İstanbul arasında, bu konu için bir fark yok. Düzgün bir muhitte yaşıyorsan eğer, zenginlik bireysel değil toplumsaldır.
Uç örnekler herzaman ve her yerde yaşanabilir. Yalanıyor da.
Örneğin beşiktaş, ortaköy, kuruçeşme maddi olarak yüksek ama güvenlik olarak Göztepeden geridedir.
Fenerbahçe de yaşayan bir insana tinerciyi, baliciyi anlatamazsın. Bilmez anlamaz.
Maddi imkanların ne kadar yüksek, yaşadığın çevre ne kadar nezih ise okadar rahatsındır.
Diğer seçenek ise eski yerleşim ve çevre faktörü. Göztepe, beykoz, sarıyerin bir kısmı, polonezköy gibi gibi…
- +1 yıl
Ne kadar zengin muhitte yasasan da, çocuğunu okula gelirken giderken (istersen en kral muhit kolejde okusun) başına daha varoş mahalleden geçerken biseyler olabilir ya da o şehirde varoş kentte yaşayan biri tarafından soyulabilirsin evine hırsız girer vs zengin muhitte de olsan İstanbul trafik sana zaten geçit vermiyor helikopterle bı yere gidip gelmiyorsa bence istda en zengin kişi sen olsan dahi ben yine de kendimi zengin şanslı ve güvenli hissetmezdim çünkü kapitalizm çok fazla olduğu yerde güven yoktur. Ama git mesela Lüksemburg da yasa herkesin belli seviyesi aldığı gelirler farklı değil zengin fakir çok üç değil ve kendini çok rahat hisseder her mahalleden çekinmeden geçer gidersin gece de olsa.. herkesin kendi seçimi ama mahalle/muhit/ şehir olarak değil bir ülke olarak değerlendiriyorum
- +1 yıl
Sorunun çerçevesinden çıkmaya başladık ama haklısın evet. Şimdi lüksemburg, içerinde kendi isminde hava alanını barındıran yarım milyon nüfuslu bir ülke. Uçtan uca İstanbul kadar yok ama ülke tabiki. Örnek verebileceğimiz tek doğru yerde bu küçük, havalimanı haricinde özelliği bulunmayan ülkedir.
Paris, londra, berlin, kıtanın en büyük 3 ülkesinin gelişmiş şehirleri. Durumlar aynı maalesef. Şehir bölgelere ayrılıyor güvenli ve güvensiz olarak. Maddi geliri yüksek olanlar güvenli bölgelerde yaşıyor.
İstanbul için ise kadıköyde oturup çocuğunu bağcılara göndermiyorsun. Trafik içinde kesinlikle haklısın. Biraz londra ve paris haberlerini takip ettiğinde (yeşil medya olmasın ☺️) benzerlikleri görebilirsin.
Bizde durum daha rezalet mi? Kesinlikle. İstanbul'da maddi imkanlarınla avrupadaki gibi yaşar mısın? Kesinlikle ☺️
Acı evet ama imkanlar yaşam kaliteni belirliyor. - +1 yıl
Niye Paris londrayi örnek alıyorsunuz ki? Fransa'nın her yerinde paristeki yaşam kalitesinde yaşayabilirsiniz Türkiye'nin doğusunda anadolusunda İstanbul'un zenginliği yok mesela.. Avrupa'nın şehir dışı, şehir içindeki özellikleri ulaşımı refah seviyesini sağlayabiliyor.
Siz sadece olaya maddiyat olarak bakıyorsunuz para olarak bakıyorsunuz. Ben Avusturya'da yaşıyorum İstanbul'da da yaşadım belli bir süre. Iki yeride görmüş olarak diyorum Avrupa'da gösteriş, zenginlik görkem yok mesela burdanbir Reina boğaz pembe köşk vs yok. maddiyatla değil sosyal refah seviyesi, güvenlik, eğitim sistemi, özelleştirme olayı yok vs vs farklı hukuki olanakları var bu yüzden Avrupa yaşanılabilinir oluyor bunlar külliyen Türkiye'de yalan olmuş İstanbul dahil dolayısıyla senin paran olmuş istersen şeyh ol ama orta Doğu'da yasa farkeden bir şey yok benim için. Hani evinde altın klozetin olmuş, Lamborghini ye binip arabanın icinde de evcillestirilmis leoparin olsun ama orta Doğu'da yasa kimse oraya ozenmiyor paranın sahsahanin gorkemin babası var orada. Ama Avrupa demek sosyal haklar demek eşitlik demek adalet demek para değil.. özelleştirmeyle parayı başarım çocuğumu robert kolejine gönderirim değil.. - +1 yıl
“Türkiyede hangi şehirde yurtdışındaymış gibi yaşarsın” sorusuna cevap veriyoruz ama beni yanlış anladın sanki.
Ben türkiye iyi güzel vs demiyorum.
Türkiye parası ve çevresi olan için harika bir memleket. Bukadar ☺️ geri kalanlar metropol problemleridir. Metropol olarak örnek verebileceğin bir şehiri konuşalım istersen.
Ülke konusuna gelince,
Fransanın her yerinde derken çoğunluğu gettolardan oluşan bir ülkeden bahsediyoruz. Yaşadın kesim için haklı olabilirsin sadece.
Adalet herkes için aynı işlemiyor. Cezayirlilerin yaşadıklarını hep birlikte izliyoruz.
Irkçılık var mı? İnkar edemezsin evet.
Ayrımcılık var mı? Evet. Parisin arka sokaklarını sen benden çok daha iyi bilirsin.
Sorunun dışına çıkacaksak eğer, türkiye ile kıyaslanamaz tabiki ama Fransa doğru örnek değil.
Polis devlet Almanya için, avusturya ve belçika için, norveç, izlanda isveç için insan hakları ve fırsat eşitliğinde öncü ülkeler olarak söz edebiliriz.
Fransa ırkçılık ve sömürge sistemi üzerine kurulu kanlı bir devlettir. Herhangi bir noktasında zengin ve elit kesim yok ise her türlü pislikle karşılaşsın.
Soran+1 yıl@Coffein Evet siz de haklısınız. Zaten Avrupa ülkelerinde (hepsinde sistem aynı mı bilmiyorum) herkes eşit olduğu için muhtemelen insanlar arasında saygı ve sevgi var. Ayrıca nüfus da az. Örneğin bazı ülkelerde bütün bir ülkenin nüfusu bizim İstanbul nüfusu kadar. Ama burada şartlar öyle iyi değil. Türkiye'de insanların çoğunun psikolojisinin bozuk olmasının sebebi bile iyi olmayan yaşam şartlarından. İnsanlar parasızlıktan, istedikleri hedeflerine ulaşamadıkları için etrafa saldırıyorlar zaten. Tamam bazı düzgün olmayan karakterliler illaki içlerinde tek tük çıkar o kadarı yurt dışında da olur ama burdaki şartlar büyük bir kesmi kötülüğe sürüklüyor. İnanın daha biraz önce haberlerde alkollü birinin market kasiyerini sırf kasa sırası bekliyor diye öldürdüğünü izledim. Keza bu tip olaylar tek tük olmuyor. İnsanlar ceplerinde kesici alet vs. Geziyolar, kimsenin kimseye saygı ve anlayış gösterdiği yok. Şimdi gelin de korkmadan yaşayın burada. İyi bir şehri var mı bu Türkiyenin bilmiyorum ama ben de bi umut belki insanların nezaketten kırıldıkları bir yer vardır diye burdan sordum 😥
- +1 yıl
Katılıyorum. İlginçtir ama metropolden uzaklaştıkça streste insanların kötülükleri de azalıyor
+1 yılAnadolu topraklarında yaşadığım için mesela İzmir bana yurtdisiymis gibi hissettiriyor ama yine de yurt dışı imkanım olsa giderdim buralardan
00 YorumlaDiyarbakır net insanları bile diğer sehirdekiler gibi degil insanlik var
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de mardin..
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Antalya muğla İzmir gittiğinde hiç tr de gibi hissetmiyorsun sanki yunanistana gitmişsin gibi
00 Yorumla
+1 yılAnlattığın gibi bir şehir yok ama en yaşanılası şehir İzmir bence
00 YorumlaAntep :D git kendini kesin yurt disinda sanarsin halep gibi :D
00 Yorumlaİnsanlık arıyorsan iç Anadolu doğu Anadolu ve güney anadolu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. oyle bi şehir avrupada da yok aplaa.. muhtemelen dünyada yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle bir yer yok en türkiyeden farklı olan edirne var
06 Yorumla
Soran+1 yılEdirne neden farklı peki tam olarak?
Cevap sahibi+1 yıledirnede yaşıyorum diğer şehirleri kabullenemiyorum bir defa istilacı sığınmacı sorunu yok gelenler suriyeli afgan değil yunan bulgar
Soran+1 yılAyy harika ya ne güzel. Hiç yok mu orada Arap Suriyeliler falan?
Soran+1 yılO zaman orada dil bile öğrenilir yabancı dil konuşan birini bulunca
Cevap sahibi+1 yılyunan bulgar ne yazıkki ingilizce konuşmuyor pek de bilmiyor. ucuz bir şehir değil küçük olmasına rağmen. bu yüzden garip tipler bu şehirde pek barınmıyor. tüm merkez kadıköy kadar o yüzden ulaşım rahat
Soran+1 yılHarikaymış valla. Bi yere gidip gelmek de kısa sürüyor yani
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyide nereye gidersin git herşeyin fiyatı aynı olacak maaşın tl ile olcak hiçbir şey değişmicek en fazla anltalyada turist cok görürsün
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılTurist gibi geldiğin yer öyle olur. Yaşanan yer olunca İzlanda bile iyi değildir.
00 Yorumla Ucuz bir yer yok ama kimsenin birbirine karışmadığı yer ainop
02 Yorumla
+1 yılAntep de bence.. Suriye'de gibi olursun 🙃
02 Yorumla- +1 yıl
Kırklareli karşılayabilir bu kriterleri
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılHayret izmirciler gelmemiş
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul un bazı ilçeleri
01 Yorumla
Soran+1 yılHangileri mesela?
Oyle bi yer zor bulunur
10 Yorumla
+1 yılPembik dunyandaki sehirde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende İzmir veya Eskişehir
00 Yorumla
+1 yılAmazonlara gitmen lazım bu saydıkların için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Öyle bir şehir yok Türkiye'de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Türkiye sınırına git hemen duvarın arkası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlice harikalar diyarında. Asds
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Sığıntılarla hangi şehirde yaşanıyor ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBildiğim kadarıyla Antalya, Bodrum falan
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEdirne de olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYozgat Halk Cumhuriyeti
00 Yorumla
+1 yılEdirnede
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Tam olarak nasıl bir yer?
- +1 yıl
Balkan havası var eskisi gibi değil nispeten daha iyi
Soran+1 yılEdirnenin hangi semti daha iyidir peki?
- +1 yıl
Merkezi
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAntalya İstanbul yurt dışını aratmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBeylikdüzü
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha biraz önce haberlerde Beylikdüzünde alkollü birinin kasa sırası bekliyor diye kasiyeri öldürdüğünü izledim...
İstanbul tabi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbulun hangi semti peki?
+1 yılBöyle bir sey yokki bu ülkede
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 Belki bir yerlerde bir umut vardır diye düşündüm
- +1 yıl
Haklisin ama maelesef Yaniliyorsun
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılÇanakkale
10 Yorumla İzmir bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAntalya
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şehir yok
00 Yorumla
+1 yılNevşehirrr
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sinop
00 Yorumla
+1 yılYozgat
00 Yorumla
+1 yılANTALYA VE MUGLA
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alanya, bodrum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekirdağ
09 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin sen
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılZaten avrupa kıtasında şehri, içerisinde balkanlardan göçmenler bulunuyor muhafazaklarlık az, herkes işinde gücünde eğlenmeyi de seviyor batı bu işte
Soran+1 yıl@Yzlmm Corluda akrabalarım var evet güzel yer ama medeniyet sadece içki içip eğlenmek demek değil ki. orada da içip içip nara atan trafik magandaları var ya da iyi tarafı varsa ben bilmiyorum. Ben içmenin de bir adabının olduğu, nezaketten geçilmeyen bir yer arıyorum
Cevap sahibi+1 yılEn çok adabı olan yer orası o naralar atanlarda büyük ihtimalle göçmenler değil oraya sonradan gelenlerdir :)
Soran+1 yılO zaman olabilir😊
+1 yılEdirne olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
+1 yılİzmir
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi