Güncellemeler
+1 yıl
Annem söyledim annem hiç kızmadı neden sadece bana söylemedin sıkıntı beraber çözeriz dedi arkadaşım ailesiyle görüştü annem baya kızmış onlara onlarda pişman olduklar söylediler işte arkadaşım ailesiyle barıştı birdaha böyle bir şey yapmayacaklar söz verdiler annem dediki eğer birdaha böyle bir şey olursa polise vereceği söyledi sonra her şey çözüldü bende rahatladim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annenle güzel bı dille paylaş ve ne yapabileceğimize oturup. beraber karar verin
Ya annem nasıl diyecem bilmiyorum ya kızı evden kovarsa gerçi yapmaya bilir vicdanlı ama piskoleji bozuk bir kadın ALLAH razı olsun hiçbirşeyim eksik etmedi yazlık alicam diyor ama şimdiden nezaman gidicek diyor
Kızın varligi ve alacak verecek olayı çok bağlantılı değil onlar ayrı konular sen paylaş annenle bu işi daha fazla saklayamazsjn
Söyleyecem anneme ama tek kıza söyleyecem şimdi yanlış laf eder felan
En uygun şekli kendin bilirsin
Panik yapmana gerek yok düzgünce anlat annene herşeyi oda insanlar mazlumun halinden
Annem kötü bir kadın değil ama ne bileyim yaşlandı biraz bunadı eskisi gibi değil ALLAH razı olsun annem hep geleceğim yatırım yapıyor ama kızar eminim
Şimdi ben sıkılmayim diye yazlık alicam diyor
Güzel insan bu bir avantaj yaşlılar herşeyden ziyade daha duygusaldır git anlat anne benim başıma gelse ne yapardım de bak nasıl yumuşuyor
Annem benim başıma gelse kesin babam öldürüdü annem biraz piskoleji bozuk hatta çok vicdansız değil ama kızı evden kovar diye korkuyorum
Yav kovarsa en kötü ya gizlice tutarsın evde ya da kira yardımı yaparsın kızım aa
Annem ozaman herşeyim alırsa nasıl edeyim hem benim maddi kaynagim annem