Iki oglan, ikide kizlari var. Oglanlar kirk yasinda, kizlari otuz yaslarinda. Bi adam bide kadin var. ben bunlara ne gotursem, veya kizlarina ne alsam, veya oglanlara. Sizce yemelik birseymi gotursem turkiyeden, mesela baklava, lokum, veya kurabiye? Hangisi onlarin kulturune daha yakin? Ne yapsam bilemedim? Hediyemi yapsa, cikolatami gotursem bilmiyorum, turkiyeden gelirken onlara gelenegimizi tanitmak isterim ucakta yolculuk olcak ne yapsam ve onlara yakin birsey olsa?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fasta bir arap ülkesi yaw, oradaki coğu şey burada da var. Lokum götür veya baklava
Dogru diyon, hersey var ayni nerdeyse, fakat baklava gotursem cokmu sekerli gelir?
Tatlı yemiyor mu onlar :D Baklava yemek kültürü işte
Haha yiyorlarda, onlarinkini denedim, bize gore hafif kaciyo, yani nasi desem bali gibi yapiyorlar cogu tatlari hafif kaciyo, daha cok baharati yogun seyler kullaniyorlar, oyuzden baklavayla lokumu ben severimde agir kacarmi onlara bilemedim, yani daha hafif birsey gotursem ne olur mesela
Birisi lokuma bayiliyorlar demis ozaman en iyisi lokum goturuyum
Ya baklava da götür yemezlerse sen yersin :D
Hahahahaha mantik supermis hahahahahahah dogru dedin
Fesliden kasıt Faslı mı? Anlamadım.
Hahah evet fasli, burdakilerine sordum fesli diyo, coguda fasli diyo artik ne dicem bende sastim🤣
Sütlü lokum hediye olarak götübilirsiniz. Ortadoğu ve Mağrip ülkelerinin insanı Türk lokumlarına bayılıyorlar. Türklerden bile daha çok bayılıyorlar lokuma.
Sutlu lokum severlermi? Dusundum dusundum ama korktum sekerli gelir onlara diye, ozaman lokum goturuyum😊😊😊kurabiye filan dusundum İzmir bombasi filan ama dusundum agirmi gelir diye, sonra elmali kurabiye filan ama ne yerler bilemedim🤷🏻♀️
Tercih sizin efendim. İlla ki birini severler.
Sutlu lokum dimi en guzeli o
Aynen. Çok beğenirim onu.
Sanada gonderimi adrese 😊 oyle dedinki goz hakki gibi birsey oldu 😊
Teşekkür ederim efendim. Düşünmeniz yeter. :) Evde pasta var hali hazırda, bugün doğum günü münasebetiyle onu yedik.
Ha dogum gunun kutlu mutlu olsun ne guzel iyi ki dogdun😊 oh guzel sekerlemeleri gömduk bol bol demek ne guzel😊 boyle gunlerde guzel gidiyo dogru, diger gunlerdede saglikli yasiyoruz, ama dogum gunlerinde aynen agzimiz sekerlenip tatlaniyo sohbet muhabette daha guzel gidiyo😊😊😊 affiyet olsun
Çok teşekkür ederim. Yalnız babamın doğum günüydü. Babam için kutladık. :)
Ha 🤣ozaman babanin dogum gunude kutlu olsun😊😊
Çok teşekkür ederim. :)
Kılık kıyafet kanununu goturebilirsin
Kiyafet goturuyum
Birazda Osmanlıya has bir şey götür
Mesela :) guzel birsey soyle hemen buluyum goturuyum
Osmanlı motifli bir çay takımı, el işlemeli bir Osmanlı tarzı şal veya Osmanlı desenli bir porselen tabak seti harika bir seçenek olabilir. Ayrıca, Osmanlı dönemine ait bir minyatür tablo veya bir Türk kahvesi fincanı da düşünebilirsin. Bu hediyeler Osmanlı kültürünü yansıtacak ve özel bir anlam taşıyacaktır. Hediyenin Osmanlıya özgü olduğunu vurgulamak için, Osmanlı motifleri ve sembolleri kullanılan bir hediye seçebilirsin.
Aslinda okadzr cok guzel ve dogru dedinki benim aklima gelmediki acikcasi, gercekten cok cok guzel fikir 😊 nerden aklina geldi ben iki gundur napsam diye dusunuyom, bu aklima gelseydi ilk hemen oyle yapardim, tamam ozaman gidiyim yarin ilk is cay takimi almak sonucta ailecek icecekler dimi hepsi beni dusunur ozaman😊
Rica ederim işte dediğim gibi porselen tabak seti Osmanlı tarzı türk kahvesi fincanı v. s. Osmanlı tarzı olsun ama güzel olur
Haklisin, ozaman yarin bi dukkanlara veya online bi bakiyim😊😊
Güzel olur aynen bak tabii
Nutuk götür çok severler
Ne dir nutuk