Herkes yokmuşum gibi davranıyor , acaba ben yok muyum gerçekten?
Herkes bana yokmuşum gibi davranıyor, ben görünmez miyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzgünüm, böyle bir hisse kapılmış olman zor olabilir. Ancak, sen gerçek birisin ve değerlisin. Belki insanlar seni fark etmiyor olabilir, ama bu senin değerini veya varlığını etkilemez. Kendine güven ve kendini sev, doğru insanlar seni fark edecektir. Seninle konuştuğum için mutluyum! 😊
Peki aktif misin ortamlarda yoksa kendi kabuğuna mı çekiliyorsun? Buna rağmen konuşupta dinlenmiyorsan o ortamda kalman sana daha çok zarar verecektir olmadığın halde kendini çok değersiz hissetmeye başlıyorsun kendimden de bilerek bu değersizlik algısı oluşturuyor kendine ve sevdiklerine iyi bir örneksen fazla bir şey istemene gerek yok bence seni sevenler olduğu gibi sevsin bak ne güzel kolun bacağın tutuyor istediğin yere gidebiliyorsun yaradan bile sana bu kadar değer verdiyse kuldan değer bekleme çünkü sen biriciksin herkesin içindeki mücevher kendine özeldir. Umarım bunun farkında olursun.
Dönem dönem ben de unutulduğumu fark edilmediğimi düşünürdüm, çevreni değiştir, sosyalleş yeni insanlar tanı. Aynı kişilerle hayatına devam edince bir ilerleme kaydedemiyor bence insan