Hayatına yeni kişiler girecek. Ama karmaşa içinde kalacaksın, bu olaylar sonucunda yeni bir sen çıkacak, sen kendi ayakların üstünde duracaksın. İşin sonunda bir kasaba köy gibi bir şeyler var, şehir değiştiriyor olabilirsin
Üstünde göz var, hayatın tepe taklak olacak, iki yol var gibi, ya biri hayatına girecek ve onunla devam edeceksin ya da sen kendin bu işin içinden çıkıp yalnız bir hayat yaşayacaksın
Seninde söylediklerine bakılırsa, kariyer ve evlilik konuları gündeme gelecek. Evlilik hayatın epey çalkantılı olacak, şehir değiştirme bundan dolayı da olabilir. Kariyerine odaklandığında yanlız kalacaksın, içindw hep bir ukte olacak gibi ama, belki de çocuğu çok seviyordun ama kariyer için bıraktın
bir tane müşteri var markete sürekli geliyor evli ve polis ilk kez 1 hafta önce akşam acıkmış birşeyler atıştırırken yemek molanız mı isterseniz bölmeyeyim yemeğinizi yiyin vs diye kibarca bana müsade vermeye çalıştı yemeğe 1 de çıkınca üstünden 5,6 saat geçince insan acikiyor dedim mola vermiyorlar mi akşam sana olur mu öyle şey bir günde onlar kalsın diyip sitem etti patronlarima
Neyse sonra verdim humusunu ertesi gün geldi yanımdaki kasaptan birşeyler aldı yenge bana humus versene dedi kasap ne yengesi kız kızının yaşında dedi yaşımı sordu söyledim de yaşıtız vs diye şakalar yaptı cevap vermedim tabi kasapla güldüler sonra bugün geldi kasap yoktu ben yemekleri çekmiş altlarını temizliyordum tabi eğildim içim de görünüyordu (baktı mi içime bilmiyorum) geldi yaslandı şarküteri camına temizlenmiyor orası faln dedi sonra kasabın adını sordu onun üstünden de şakalar yaptı güldüm cevap vermedim sonra gözlerin ne kadar güzel senin öyle dedi cevap vermedim cevao bekler gibi hııı? Yaptı yine cevap vermedim bakıyor öyle evli 2 çocuklu adam ya
Sende farkındasın ki, dışarıda güzel bir kadından karşılık aldığını düşünen düşünmeyen herkes, bir şekilde birilerine bakıyor yürüyor, bir şeyler deniyor. Günümüzde yasak şeyler daha tatlı geliyor, mesele evli bekar olması değil. Evli olması daha çirkin bir durum tabiki. Uzun lafın kısası Şansını deniyor, bana bir aksiyon çıkar mı acaba diye
Müşteriye bakıyordum kafamı yaka çevirdim o kasaba gelmiş kasapla konuşuyor et istiyor sonra musterimi yolladım orayı temizliyordum faln pışt kız kız nasılsın hey sana diyorum faln diye defalarca laf attı duymazdan geldim müdür bugün sessiz o dedi benim için bende Ömer bey ben size günde kaç kere selam veriyorum 10 kelimeyi geçiyor mu size bile bu samimiyeti gösteriyor muyum da onun selamını alayım dedim konuşma kalabalığından kimse dikkat etmedi ne dediğime tabi duymuştur da duymazdan gelmiştir adam sonra gidiyordu görüşürüz kız kendine iyi bak dedi manyak ya çattık
Müdür olmasaydı orada lafımı sokucaktım da işte neyse sabah geldi içecek birşeyler aldı sabah tutup rahatsız oluyorum lütfen böyle davranmayın mı desem bilemedim
Yanında 9-10 yaşlarındaki kızı ve 3-4 yaşındaki kızı vardı yani hiç mi korkmaz bir insan çocuk gibip annesine anne babam bu ablaya böyle böyle dedi faln diye söylemesinden
Bak şimdi kuzum, sence telefon hep elimde mi benim? Birde bildirim geldiğinde okumaya çalışmanın ne kadar uğraştırıcı olduğunun sende farkındasın, kaydır kaydır mesaja gelmesi uzun sürüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstersen sallarım birşeyler 😂
https://imgyukle.com/i/rZsIPp
https://imgyukle.com/i/rZsxW6
https://imgyukle.com/i/rZsTay
https://imgyukle.com/i/rZsYzM
https://imgyukle.com/i/rZsOMj
https://imgyukle.com/i/rZsafh
https://imgyukle.com/i/rZsNB8
Hiç mi fal baktırmadın sen 😂😂😂 hep dibini, telvesini çekip atmışsın.
Ya 😡
Hayatına yeni kişiler girecek. Ama karmaşa içinde kalacaksın, bu olaylar sonucunda yeni bir sen çıkacak, sen kendi ayakların üstünde duracaksın. İşin sonunda bir kasaba köy gibi bir şeyler var, şehir değiştiriyor olabilirsin
Yok köyde ne işim var
Üstünde göz var, hayatın tepe taklak olacak, iki yol var gibi, ya biri hayatına girecek ve onunla devam edeceksin ya da sen kendin bu işin içinden çıkıp yalnız bir hayat yaşayacaksın
Taşınıyorsun demek ki, şehir değiştiriyorsun
Evet şehir değiştirme gibi bir ihtimalim var kariyer planları yapıyorum ama emin değilim 🤧
Dalgalı hayatını düze sokacaksın ama fazla karmaşa yaşadıktan sonra
Demiyim diyorum ama ortada bir bebek var bilesiiiinnn
Karmaşa yaşıycak bir ortam yok ya kariyerimde yükselicem ya da aynı yerde oturucam ama kariyerle ilgili bir şey görmedin mi ya 😣
Ne bebeği be
Evlenmeden bir şey yapmam ben
Seninde söylediklerine bakılırsa, kariyer ve evlilik konuları gündeme gelecek. Evlilik hayatın epey çalkantılı olacak, şehir değiştirme bundan dolayı da olabilir. Kariyerine odaklandığında yanlız kalacaksın, içindw hep bir ukte olacak gibi ama, belki de çocuğu çok seviyordun ama kariyer için bıraktın
Kariyerinde birşeyler başarmışsin ama
Sevdiğim biri yok kız
Olamaz da
Ahahdhaja olacak demek ki, görücü mörücü olur, yarın öbür gün sen bulursun ya da o seni bulur
Sana zaman belirtmiyorum sonuçta
Neden olamaz?
Olmaz lezim
Bilemiyorum Altan! Gördüğümü yorumladım
Sallıyorum sonuçta 😂😂
Şehir değiştirme ihtimali tuttu sadece
Şaka yapıyorum kez değilim
Diğer ihtimalleri de zaman gösterir 😂
Najsjsiaa
Başım ağrıyor
Knk bir şey sorucam anlatıcam
Evet, dinliyorum
bir tane müşteri var markete sürekli geliyor evli ve polis ilk kez 1 hafta önce akşam acıkmış birşeyler atıştırırken yemek molanız mı isterseniz bölmeyeyim yemeğinizi yiyin vs diye kibarca bana müsade vermeye çalıştı yemeğe 1 de çıkınca üstünden 5,6 saat geçince insan acikiyor dedim mola vermiyorlar mi akşam sana olur mu öyle şey bir günde onlar kalsın diyip sitem etti patronlarima
Neyse sonra verdim humusunu ertesi gün geldi yanımdaki kasaptan birşeyler aldı yenge bana humus versene dedi kasap ne yengesi kız kızının yaşında dedi yaşımı sordu söyledim de yaşıtız vs diye şakalar yaptı cevap vermedim tabi kasapla güldüler sonra bugün geldi kasap yoktu ben yemekleri çekmiş altlarını temizliyordum tabi eğildim içim de görünüyordu (baktı mi içime bilmiyorum) geldi yaslandı şarküteri camına temizlenmiyor orası faln dedi sonra kasabın adını sordu onun üstünden de şakalar yaptı güldüm cevap vermedim sonra gözlerin ne kadar güzel senin öyle dedi cevap vermedim cevao bekler gibi hııı? Yaptı yine cevap vermedim bakıyor öyle evli 2 çocuklu adam ya
Bekar bir erkek bunları yapsa flört etmeye çalışıyor derim evli erkek niye yapar?
Güzel misin?
Yine yorum yapıyorum tabiki!
Yani evet.
Amacı ne adamın
Ne oldu cevap vermedin
Yazıyorum bekle 😅
Sende farkındasın ki, dışarıda güzel bir kadından karşılık aldığını düşünen düşünmeyen herkes, bir şekilde birilerine bakıyor yürüyor, bir şeyler deniyor. Günümüzde yasak şeyler daha tatlı geliyor, mesele evli bekar olması değil. Evli olması daha çirkin bir durum tabiki. Uzun lafın kısası Şansını deniyor, bana bir aksiyon çıkar mı acaba diye
Dekolteni gördü mü diye ayrıca sorarsan da, tabiki görmüştür
Evli olmak onu bağlamamış, veya sadakat tarzı düşünceleri yok
Eminim sende bunu neden yaptığını biliyorsun. Ama evli olup bunu yapması sana garip geliyor sadece
Yani cevap vermediğim hâlde konuşması da fazla arsızca neyse kasabı uyardım git söyle bana yaklaşmasın diye
Ama genelde vazgeçmeler bu tip kişiler
Yok yaw karısı markete geliyor bu iltifatlarini vs söylesem kıyamet kopar evliliğini tehlikeye atmaz
Bilemiyorum Altan
Sen dikkat et yinede
Teşekkürler knk
Ya bu tatsız konu vesilesiyle güzel olduğunu öğrendim, ama ne kadar güzelsin ayrıca merak ediyorum 😅😂😂😅
O, ben güzelim vurgusu hele
Ben güzelim vurgusu mu.
Güzel misin diye sorduğumda, pek tereddüt etmeden evet dedin ya, bende ona biraz edebi bir yorum katarak söyledim 😑
Eh yani dedim evet demedim çok şükür diyelim
Neden özgüvenini kaybettin bi an🙄🙃😅
Kaybetmedim
Anladım, bu noktadan sonra ben arsızlaşmış oluyorum kusura bakma
Neyse hadi ben gittim 👋
Teşekkür ederim
Bugün de adam laf attı bana inatla
Dediğim gibi, kolay kolay vazgeçmez bu tipler
Müşteriye bakıyordum kafamı yaka çevirdim o kasaba gelmiş kasapla konuşuyor et istiyor sonra musterimi yolladım orayı temizliyordum faln pışt kız kız nasılsın hey sana diyorum faln diye defalarca laf attı duymazdan geldim müdür bugün sessiz o dedi benim için bende Ömer bey ben size günde kaç kere selam veriyorum 10 kelimeyi geçiyor mu size bile bu samimiyeti gösteriyor muyum da onun selamını alayım dedim konuşma kalabalığından kimse dikkat etmedi ne dediğime tabi duymuştur da duymazdan gelmiştir adam sonra gidiyordu görüşürüz kız kendine iyi bak dedi manyak ya çattık
Sevgilin olduğunu düşündür veya sözlenmişsin gibi yüzük tak parmağına, bir süre sonra kurtulursun
Len bir şey söyle
Bu arada pek bir kibarsın, yoksa üslup problemi mi yaşıyoruz seninle?🙄
Merak etme sana yürümeyeğim ben
Müdür olmasaydı orada lafımı sokucaktım da işte neyse sabah geldi içecek birşeyler aldı sabah tutup rahatsız oluyorum lütfen böyle davranmayın mı desem bilemedim
Yürümeyeceğim**
Kırdıysam kusura bakma, üslubun biraz etti de
Biraz rahatsız etti de**
Yok ne kırılmam
Len kelimedi hoşuma gidiyor ondan kullanıyorum
Sevindim
Yürüycen demedim ki sıkıntı yok benlik
Yanında 9-10 yaşlarındaki kızı ve 3-4 yaşındaki kızı vardı yani hiç mi korkmaz bir insan çocuk gibip annesine anne babam bu ablaya böyle böyle dedi faln diye söylemesinden
Knk
Hey alo
Küsücem heeee
Bilmiyorum maalesef
Peki
Çatlattın yaw beni
Anlamadım, ne konuda çatlattım?
Bilmiyorum diyip kestirip attı
N bir şey anlatıyorum duymazdan geliyorsun of puf
Bak şimdi kuzum, sence telefon hep elimde mi benim? Birde bildirim geldiğinde okumaya çalışmanın ne kadar uğraştırıcı olduğunun sende farkındasın, kaydır kaydır mesaja gelmesi uzun sürüyor
Son söylediğin, çocukları varkrn bunu neden yapıyor kısmını, gerçekten bilmiyorum
İnsanların hayatında birisi varken, kaçamak yapmaya veya flört etmeye çalışmasını sadece karaktersizliğe bağlayabiliriz
Muhabbet etmek istiyorsan da mesaj atmayı deneyebilirsin, buradan okuyup cevap vermek biraz yoruyor
😣
Knk ya bu sefer biraz kırdın
Kuzum diyerek mi😂
Hak veriyorsundur ama bana
Hak vermesen kırıldığını söylemezdin, ayrıca kusura bakma niyetim kırmak değildi
Hak vermesen derken neye
boş ver ya, zaten derdin başından aşkın. Saçmaladım işte
Estağfurullah knk ya takılmıyorum
Mesaj attım baksana
Uyuyakalmışım ya, kusura bakma,😅😅😅
Knk kusura bakma işteydim yazamadım vaktim olmadı
Nerdesin ya öldün mü
Henüz ölmedim, burayı WhatsApp gibi kullanıyorsun, görüldü atmışım gibi 😂😂
Bu arada senin attığın mesaja cevap veremiyorum ben, izin vermiyor sistem
Ben sana dün mesaj atmıştım galiba sonra sen cevap vermeyince mesajları sildim doğal olarak mesaj kutum kapandı , Whatsapp gibi derken?
Mesajı yazıyorsun, bana iletilip hemen bildirim geldiğini düşünüyorsun, ve en önemlisi benim sana görüldü attığımı düşünüyorsun 😅😅
WhatsApp gibi değil mi?🙄
Ama dün cevap vermemiştin gece 2 de uyuyakaldım diyorsun knk , doğruyu söyle tüm gün dedikodu yapmadık özledin mi beni 🤣
Dedikodu ihtiyacımı buradan giderdim yine 😜😜😜
Bu arada gerçekten uyuyakalmıştım, bildirim sesine uyanırım diye gözümü kapatmıştım 😅
Giderdim derken ☹️ aldattın mı beni knk
Sprun değil benim uyuyakalma kapasitem de yüksektir
Aldatma demeyelim, flört ettim diyelim🙃
Flört mü
Yep.
Flört ne alaka ya biz knkayız knk olarak aldattın mı diyorum sjsjsj bana mı yürüyorsun knk bugünde bana yürüyen yürüyene sjsjsj
Kısmetim açılıyor kahve falı mı baksak sjsjsj
Daha yüzünü görmedim, sana yürüyemem😂
Yok bakmayalim, yazması uzun sürüyor. Hem kahve bakmayı yürümek için öğrendim ben 😂😂😂
El falı, el yazısı analizi falan da dahil
Baya donanımlıyım haaa 😂😂
Neye yürümek için öğrendin
Absjaksya hadi tahmin et, bugün tahmin günümüz olsun
Kızlara 😒
Tekte buldun, sen bu işi biliyorsun😁
Hadi mesaj atta ordan devam edelim, buradan çok yorucu olmuyor mu sana da?
Hey öldün mü 🙄
Uyumuşum
Rüya gördüm ya tam hatırlamıyorum hepsini tabir ettirmem lazım
Yaşıyor musun
Son nefesime biraz daha var
Sjsjsj
Eeee
Halen yaşadığımı öğrenip, beddualarım nereye gidiyor diye hayıflanıyor musun sen? Yaşadığımı öğrendikten sonra kayboldun da 😂😂
Ben gittim o vakit byy 👋
Yaw çalışıyordum yavrucuğum
Beddua? Kime?
beddua bana?
Kim etti sana be
Niye sana beddua edeyim
lafın gelişine dedim
Hey neden yaptın bunu? Yazıp not alıyordum
Neyi.
Bir saattir cevap vermeni bekliyorum
Yorumları not alıyordum
Ne yorumu hayatım