Aile & Toplum En sevdiğin çiçek ne? ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bil bakalım bu ne Güncellemeler+1 yıl Önemli olan soruya yanıt vermeniz dd En sevdiğin çiçek ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Yav ismi aklıma gelmiyor kırmızı ikiye ayırıp burnumuza yapıştırıyorduk neydi yav adı unuttum 5 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle lavanta çünkü çok seviyorum veee biliyorum 😻 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. Zerdeçal mıydı be ayrıca çiçeklerle aram iyi değil zaten delikanlı adam ilk çiçeğini öldüğünde alırmış 0 1 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Yok be öyle olmaz Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Papatya tohumlu, kurutulmuş lavanta içine akşam sefası karıştırılmış 😬Başka yorum yoktu, idare et. 0 15 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Hayır sadece lavanta dxd nasıl yani başka yorum yoktu dd Yorumla Peynirciyim +1 yıl Diğer yorumları okuduktan sonra gel bunu tekrar oku 😂 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Hepsini birbirine mi karıştırdın d Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl :S Yorumla Peynirciyim +1 yıl Sonunda 'yaşa' olacaktı 🙄 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Hım daha iyi Yorumla Peynirciyim +1 yıl O kelime oraya nasıl gelmiş anlamadım.. Tatsız oldu Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Sorun değil istersen onu kaldıradabilirim dd Yorumla Peynirciyim +1 yıl Onu kaldır bari ahahs Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Kaldırdım 🌸 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Teşekkürler 😅Biraz da hatmi çiçeği, ha ha hapşu.Çok yaşaRahat ve iyi yaşa 😂 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ahaha 😅🌸 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Peki neden bu çay? Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Barış amcanın tarifi değil mi bu dd Yorumla Peynirciyim +1 yıl Onda daha fazla bitki vardı 😂 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Lavanta mı?En sevdiğim çiçek gül, lilyum ve lavanta 0 1 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Evet 💜
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Difenbahya 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Ay çiçeği ve lotus. Resimdeki de lavanta ya da kekik 0 3 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Lavanta 💜 Yorumla ҽυɳσια +1 yıl Kurutulmuş dimi Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Evet 🙃 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lavanta tabiki bizim bahcede cok var 0 23 Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Unitedla kopenhagin forvetinden iyi zatende acaba kane mi icardimi daha iyi performans gösterir grupta Yorumla Bilgmert +1 yıl Kane götürür işi galatasarayın vaziyet zor be aga Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Sizin bahçe mi 😦 Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Ama kane icardi kadar bitirici degil ki daha cok 10 numaramsı oynuyor bayern bizden 10-15 kat fazla pozisyona giricek tabi o yüzden kane daha fazla atarda bence icardinin pozisyon/gol yüzdesi en yüksek olur grupta Yorumla Kaptangustoo +1 yıl @r-rb evet aynen Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ne güzel Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Bitkileri severim yetistirmeyi daha baska turde cicek ve ağaçlar Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ya ne güzel d bilgin de var o halde? Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Evet kendi capimda arastirarak ogreniyorum mesela dağ çileği getirdim gittigim yerden onun icin ortam oluşturdum ve artik her sene çilek veriyor Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl A ne güzel ben de ilgiliyim Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Beş yüzüncü kez ne güzel dedim xdxd Yorumla Kaptangustoo +1 yıl İlgilisiniz ne guzel bence huzur veriyor ugrasmak ve sonunda birseylerin yetistigini gormek mutlu oluyor insan Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Evet öyle ve şu an çok ilgilenmediğim bitkiler var d Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Benimde var cok elimde olanlarla yetiniyorum şu an 😊 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Köyde mi yoksa evin bahçeli de orada mı yapıyorsun Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Evim bahceli sayilir kucuk bir bahçem var Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Yav gidin özelden yapin cicek böcek muhabbetini ya da beni şurdan bi kaldirin Yorumla Kaptangustoo +1 yıl @ozkuyucu_efe sen yanlis yerde yorum yapiyorsun farkindasin dimi Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl @ozkuyucu_efe 🙄 Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Tamam kaldirin iste beni diyorum Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Sana ceza, alakasız yorum yazmasaydın Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Yav sen kimsin bana ceza veriyosun bos yapma sabah sabah engellerim biter. Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl @ozkuyucu_efe xd ne değişiksiniz ya herkes kafayı yemiş harbiden hadi bakalım oyuncaklarınla oyna yavrucuk d Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Resimdeki lavanta. Benim en sevdiğim çiçek yasemin 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Lavanta favorim kokusunu arar alırım. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sanki lavanta gibi 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gül.Benim için yeri ayri 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Akşam sefası, 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. kaktus meyva verenınden 0 17 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl O meyvadan yemem gerek Yorumla devilish_humanity +1 yıl tam zamanı yavas yavas meyva vermeye basladı Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ama bulmak da gerek Yorumla devilish_humanity +1 yıl ben bulurum sorun yok bahcede var bırkac meyva vermıs Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Oh tamam bana da verirsin dd Yorumla devilish_humanity +1 yıl tabıkı neden olmasın ben cok severım sende sevıyorsun seve seve paylasırım Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ben hiç yemedim de onunla abım var yahu xd Yorumla devilish_humanity +1 yıl yollayım sana Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Olur xdxd Yorumla devilish_humanity +1 yıl tamam aklımdasın laf olsun dıye soylemedım olgunlasınca sana haber verecegım Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ya çok hoşsun teşekkürler Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ama mümkün değil ki d Yorumla devilish_humanity +1 yıl neden mumkun degıl anlamadım Yorumla devilish_humanity +1 yıl yurtdısında mı yasıyorsun Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Hayır 🙃 Yorumla devilish_humanity +1 yıl tamam anladım adres vermek ıstemıyorsun cunku ancak kargolayabılırım :) Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Lavanta mı 0 1 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Hıhı Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Papatya. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zahter bu 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Aksam sefası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yav ismi aklıma gelmiyor kırmızı ikiye ayırıp burnumuza yapıştırıyorduk neydi yav adı unuttum
Kesinlikle lavanta çünkü çok seviyorum veee biliyorum 😻
Zerdeçal mıydı be ayrıca çiçeklerle aram iyi değil zaten delikanlı adam ilk çiçeğini öldüğünde alırmış
Yok be öyle olmaz
Papatya tohumlu, kurutulmuş lavanta içine akşam sefası karıştırılmış 😬
Başka yorum yoktu, idare et.
Hayır sadece lavanta dxd nasıl yani başka yorum yoktu dd
Diğer yorumları okuduktan sonra gel bunu tekrar oku 😂
Hepsini birbirine mi karıştırdın d
:S
Sonunda 'yaşa' olacaktı 🙄
Hım daha iyi
O kelime oraya nasıl gelmiş anlamadım.. Tatsız oldu
Sorun değil istersen onu kaldıradabilirim dd
Onu kaldır bari ahahs
Kaldırdım 🌸
Teşekkürler 😅
Biraz da hatmi çiçeği, ha ha hapşu.
Çok yaşa
Rahat ve iyi yaşa 😂
Ahaha 😅🌸
Peki neden bu çay?
Barış amcanın tarifi değil mi bu dd
Onda daha fazla bitki vardı 😂
Lavanta mı?
En sevdiğim çiçek gül, lilyum ve lavanta
Evet 💜
Difenbahya
Ay çiçeği ve lotus. Resimdeki de lavanta ya da kekik
Lavanta 💜
Kurutulmuş dimi
Evet 🙃
Lavanta tabiki bizim bahcede cok var
Unitedla kopenhagin forvetinden iyi zatende acaba kane mi icardimi daha iyi performans gösterir grupta
Kane götürür işi galatasarayın vaziyet zor be aga
Sizin bahçe mi 😦
Ama kane icardi kadar bitirici degil ki daha cok 10 numaramsı oynuyor bayern bizden 10-15 kat fazla pozisyona giricek tabi o yüzden kane daha fazla atarda bence icardinin pozisyon/gol yüzdesi en yüksek olur grupta
@r-rb evet aynen
Ne güzel
Bitkileri severim yetistirmeyi daha baska turde cicek ve ağaçlar
Ya ne güzel d bilgin de var o halde?
Evet kendi capimda arastirarak ogreniyorum mesela dağ çileği getirdim gittigim yerden onun icin ortam oluşturdum ve artik her sene çilek veriyor
A ne güzel ben de ilgiliyim
Beş yüzüncü kez ne güzel dedim xdxd
İlgilisiniz ne guzel bence huzur veriyor ugrasmak ve sonunda birseylerin yetistigini gormek mutlu oluyor insan
Evet öyle ve şu an çok ilgilenmediğim bitkiler var d
Benimde var cok elimde olanlarla yetiniyorum şu an 😊
Köyde mi yoksa evin bahçeli de orada mı yapıyorsun
Evim bahceli sayilir kucuk bir bahçem var
Yav gidin özelden yapin cicek böcek muhabbetini ya da beni şurdan bi kaldirin
@ozkuyucu_efe sen yanlis yerde yorum yapiyorsun farkindasin dimi
@ozkuyucu_efe 🙄
Tamam kaldirin iste beni diyorum
Sana ceza, alakasız yorum yazmasaydın
Yav sen kimsin bana ceza veriyosun bos yapma sabah sabah engellerim biter.
@ozkuyucu_efe xd ne değişiksiniz ya herkes kafayı yemiş harbiden hadi bakalım oyuncaklarınla oyna yavrucuk d
Resimdeki lavanta. Benim en sevdiğim çiçek yasemin
Lavanta favorim kokusunu arar alırım.
Sanki lavanta gibi
Gül.
Benim için yeri ayri
Akşam sefası,
kaktus meyva verenınden
O meyvadan yemem gerek
tam zamanı yavas yavas meyva vermeye basladı
Ama bulmak da gerek
ben bulurum sorun yok bahcede var bırkac meyva vermıs
Oh tamam bana da verirsin dd
tabıkı neden olmasın ben cok severım sende sevıyorsun seve seve paylasırım
Ben hiç yemedim de onunla abım var yahu xd
yollayım sana
Olur xdxd
tamam aklımdasın laf olsun dıye soylemedım olgunlasınca sana haber verecegım
Ya çok hoşsun teşekkürler
Ama mümkün değil ki d
neden mumkun degıl anlamadım
yurtdısında mı yasıyorsun
Hayır 🙃
tamam anladım adres vermek ıstemıyorsun cunku ancak kargolayabılırım :)
Teşekkür ederim 🌸
Lavanta mı
Hıhı
Papatya.
Kaktüs
Lavanta
Papatya
Zahter bu
Papatya ❤
Papatya
Aksam sefası
Kadın