Çoğu kızın pasaport aşkı yüzünden bütün kızlar öyle zannediliyor neden?

Ya ben alman Fransız İngiliz erkeklerini küçücuk bir kız olduğumdan beri çok seviyorum. Onların saçları göz renkleri ten renkleri benim hep hoşuma gitti hiç pasaport delisi olmadım ben. Yani Avrupa'da tam 30 ülke var onlarında pasaportu heryerde geçerli neden onlar ilgimi çekmiyor. Ben Mesala İngiliz Fransız Alman erkekelerini çok seviyorum onlar ne isterse yaparım. bebek gibi bakarım ona 🥰

Benim laz. Bir adam yüzünden hayatımdan 6 yıl gitti 😡onun yerine bir İngiliz sevseydim eminim daha mutlu olurdum onlar kadına dahabiyi davranıyor insaj yerine koyuyor. elbisem kısa ve askılı diye bı bacım damgası yememistim. İngiliz adamla biyere gidince hiç laf etmiyor kıyafet için beni yadirgamiyor. Bana hiç demedi sırtın gözüküyor üstünü değiştir diye nasıl rahat ediyorsan öyle giyin dedi. Eğer benim kızımın babası İngiliz Fransız ya da alman bir adam olursa bu kızım için daha iyi en azından saçma sapan dayak yemez oran gözüküyor buran gözüküyor diye kızımı bunaltmaz oda bir birey der kendi kararlari var der İngiliz Fransız Alman baba

Çoğu kızın pasaport aşkı yüzünden bütün kızlar öyle zannediliyor neden?