- Aile & Toplum konusunda 152,1b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin veya kadınların evlendikten sonra değişip değişmemesi, kişisel özelliklerine, ilişkilerine ve yaşamlarına bağlı olarak değişebilir. Evlilik, bir kişinin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır ve bazı insanlar evlilik sonrası davranışlarında ve yaşam tarzlarında bazı değişiklikler yapabilir. Ancak bu değişiklikler her zaman kişiden kişiye farklılık gösterir. Evlilik, çiftlere daha fazla sorumluluk getirebilir. Bu, finansal, ev işleri veya çocuklar gibi konularda daha fazla sorumluluk anlamına gelebilir. Bu nedenle bazı erkekler evlilik sonrası daha fazla sorumluluk duygusu geliştirebilir. Evlilik, bir kişinin duygusal olgunluğunu artırabilir. İlişki içinde daha fazla empati geliştirmek, iletişim becerilerini iyileştirmek ve daha anlayışlı olmak gibi olumlu değişiklikler olabilir. Evlilik, bazı erkeklerin arkadaş çevreleri veya sosyal etkinlikleri değiştirmesine neden olabilir. Daha fazla zamanlarını eşleriyle veya aileleriyle geçirmeye başlayabilirler. Evlilik sonrası yaşam tarzı değişebilir. Örneğin, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek veya daha düzenli bir rutin oluşturmak gibi değişiklikler yapılabilir.
Ancak unutulmaması gereken bir nokta, her erkeğin veya kadının evlendikten sonra değişmeyeceğidir. Değişiklikler, kişinin önceden sahip olduğu değerler, deneyimler ve tercihlere bağlı olarak değişir. İlişkide sağlıklı bir iletişim, saygı ve anlayış, çiftlerin birbirlerinin değişikliklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir.11 Yorumla
Soran+1 yıl👏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe konuda soruyorsun onu da yazsaydın keşke. Eğer olumsuz yönleri var ise ve sana bunu belli ettiyse evlendikten sonra daha çok gösterecektir sende değişti olarak anlayacaksın ama en baştan bu yana öyle gelmişti farkında değildin belki. Olumlu olarak soruyorsan illaki daha çok bağlandığını ve hayatında daha önemli bir noktada olduğunu anlayacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgi olarak daha çok seviyor sahipleniyor ama bunu göstermeye başladı romantikligi bitti mesela ve benim en ihtiyaç duyduğum bir dönemde evlilik gerçekten çok tuhaf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kimseyi değiştirmezsiniz kişi isterse bir nebze düzelebilir. O kişiye bağlı her şeyleri sunarsınız ama yine bildiğini yapacak insanlar çok. Cinsiyet kıstasını dışında tuttum çünkü cinsiyete bakmıyor bu konular.
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılKendiside değişmek istiyorsa evet değişir ama istemiyorsa değişmez
10 Yorumla
+1 yılAslında aynılar.. evlenince içlerinde saklanmış bastırılmış olan kişiyle tanıştırirlar.. o ilkel canavarla yüzleşirsin
23 Yorumla- +1 yıl
Bunun ortaya çıkması birazda kadının yüzünden
Soran+1 yıl@siyahcorap kadın ailesini bırakıp evleniyor bence erkek gerçek yüzünü başta gosterse hicbirsey bu kadar zor olmaz bir yerde okumuştum bir kadın daha önce tatmadigi hiçbir duyguyu sonradan istemezmis
- +1 yıl
bu yaşananlar kasıtlı değil, anlık hislerle ilgili. erkeklerde istemez dediğin gibi davranmayı, içinde bulunduğu ortam ilk zamanlardaki kadının özentisinin heyecanının olmaması vs. bir sürü sebep var bunun nedeni olarak
Dünyadaki aşağı yukarı 4 milyar erkeğin hepsi adına konuşamam fakat türkiyede çevremde gördüğüm, duyduğum kadar evet çoğu değişiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcı bir durum ama
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar değişmez... evli oldun ya da olmasın belki değişmiş gibi yapar ama insanlar değişmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ben göremedim
Evlenince iki tarafta degsio ya evlenir evlenmez ya da zamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenir evlenmez oldu heralde bizimki ozaman
Değişmez zaten öyledir sana göstermemiştir evlenince ortaya çıkar gerçek yüzü
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar oyuncluk sergilenebilirmi ki
+1 yılUzun süre evlenmeyeceğim için sorun yok. Her an insanlar değişiyor maalesef. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kilise olucak ama Evlenmeden önce bende öyle söylüyordum 🤭😂
- +1 yıl
Hadi b deme 😅 evlenmem diyenler değil miydi o ödlldlldkkddk.
Ee ne zaman evlendin peki
+1 yılÖncesinde değişmeyen neden evlenince değişsin 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü elde ediyor nasıl olsa
Bu değişmek midir yoksa kimi sebebe bağlı geçici bir tavır mı takınmaktır bilmiyorum ama insan denilen canlı böyle
00 YorumlaDeğişebilir. Kimisi olumlu kimisi de olumsuz olarak değişebilir. Ya da hiç değişmeye de bilir.
00 YorumlaDeğişmez. Degisir umuduyla evlenirsen 2 3 sene sonra da erkek çocuk olunca değişir mi diye sorarsın ben sana soyliyim onun yerine yeni limanlara yelken aç ablam
21 Yorumla
Soran+1 yılAldatayimmi yani😂
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu soruyu aşabilseniz insanlık tarihi devrim niteliğinde bir medeniyet atlamış olacak gerçekten
00 Yorumla
+1 yılSende oda değişecek bu doğal iyi ya da kötü değişmesi bazen senin bazen onun elinde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak kullanım alanı olduğu için değişmek zorundayız.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmez ama kadın değiştiği gibi erkeği de değiştirmeye çalışır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadınına göre kadının ahreketlerine göre şekil alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş biz kadınlar değişiyor diyoz, siz erkekler diyorsunuz. O zaman iki tarafta değişiyor :D
00 Yorumla
+1 yılBence değişir ya. Ben çoğu evlinin hayatina bakıyorum ne bir sosyal aktivite kalmış ne bir romantiklik sanki 40 yıllık dostlar gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma bu duruma çok tav oluyorum maalesef üç ayda hayatımin hergun aynı geçmeye başladı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmez …erkekler evliliğe kadına değer vermiyor bu dönem … keyfinde …
00 YorumlaDeğişme değil de karakteri ortaya çıkar insanların cinsiyet ayırt etmeksizin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar oyun sergilemek taktire şayan ozaman
+1 yılİnsanlar kadın olusun erkek olsun zamana göre değişiyor çünkü her şey değişir
00 Yorumla
+1 yılErkekler evlenmeden önce de değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmemişti
- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılMaskelemisse maskesi düşer
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel oyunculuk ozaman
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de kadınlar da bazı evliliklerde değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü
+1 yılHerkes değişir. Değişmek zorunda kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Tanımadan evlendiğin için sana öyle gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıdım sandım ama bilmiyorum çok tuhaf
Soran+1 yılYeni evlendik bir sene sevgiliydik dolu dolu yaşadık ama bir seneyi evlenince aynı eve geçtik
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Bilmiyorum evlenmedim hiç
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Değişmez, neden değişsin?
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiyorlar ama
Soran+1 yılOkadar yemin okadar ikna kabiliyeti bir insan bu kadar zor yapa bilirimi
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ama çok zoruma gidiyor ben böyle olsun istemiyorum beklentilerim vardı benim 🥺
Erkekten erkeğe değişir
011 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç degismeyenine rast gelmedim
Soran+1 yılŞans olsa zaten
Soran+1 yılNe öldürdü bilmiyorum ama en azından böyle olmazdı onu biliyorum
Soran+1 yılEvlenme bence
Soran+1 yılValla bende hiç düşünmüyordum okadar gayret ettiki sevdim bir gozumu açtım evliyim her şey üzerime yikilmis
Soran+1 yılBen bir yerde okumuştum bir kadına daha önce hiç yasatmadigin duyguyu senden hiç istemezmis ama bana yasaatti
Soran+1 yılEvlendikten iki gün sonra bambaşka biri oldu
+1 yılSevgisi varsa değişmez
015 Yorumla
Soran+1 yılSevgi de değişir bence
- +1 yıl
Tutku diyelim aslında tutku varsa Sevgi de vardır ilgi de. Sorun sende mi onda mi.
Soran+1 yılBilmiyorum tutku bende var o garip tanıdığım kişi değil gibi bilmiyorum çok değişik durumlar yasiyoruz
- +1 yıl
Sanırım ilgisiz olan o burçlar yaş kaç
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılAma eskiden böyle değildi ki
- +1 yıl
Burçlar ne ikiniz de 24 mu
- +1 yıl
O zaman tutku kalmamış beğenmiyor olabilir mi seni
Soran+1 yılYok sanmiyorum aksine çok kıskanır öyle düşünmüyorum ondan çok daha bakimliyimdir aksine
Soran+1 yılBen Ocak dogumluyum 21 yaşındayım o 24 yaşında Ekim dogumlu
- +1 yıl
Burçlar ne demiştik
- +1 yıl
Hım anladım severek mi evlendin
Soran+1 yılEvet hatta çok gayret ettik madi durumu iyi deyildi ben hicbirsey istemedim ailem vermicektj ben kabul ettim zor sartlarda evlendik
- +1 yıl
Elde edince de hevesi geçti bakımlı olmak başka güzel olmak başka ve o tutkuyu yaşamak çok başka..
Soran+1 yılÜzülüyorum ama hemde çok
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. olumlu değişim mi? olumsuz değişim mi?
00 Yorumla
+1 yılHerkes değişir sadece erkekler değil
00 Yorumla
+1 yılKadın da erkek de değişir bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi bir değişiklik sadece sorumlulukları artar
00 Yorumla
+1 yılNe bilek erkeklerin beyninimi okuyoz
00 Yorumla
+1 yılNe anlamda değişiklik ama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu durum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yıldeğişir ama olumsuz yönde.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
bazen evet bazen hayır
08 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılCinsellik fark etmiyorsa onun için eğer
Soran+1 yılDişlerini temizlemiyor bunun tedavisinin gorucek
Soran+1 yılTamam
Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Evet değişiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir. 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılSadece erkekler değil
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama genelde erkekler
Değişir iyide kötüde
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişiyor erkeği kızı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde erkekler diyelim
Cevap sahibi+1 yılDoğru evet
+1 yıldegismez
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Sen değişirsen
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece duygusallastim
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil kadınlar da değişir
00 Yorumla
+1 yılDeğişebilir
00 Yorumla
+1 yılKişisine göre evt
00 YorumlaEvet
00 Yorumlaevett
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Herkes degisir
06 Yorumla
Soran+1 yılDegistigimi düşünmüyorum sadece fazla dugusalim
Soran+1 yılOnada sordum oda onayliyor
Soran+1 yılAma değiştiğini kabul etmiyor bende zaten çok vurgulamiyorum
Soran+1 yılAnladım
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötü anlamda evet
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle
00 YorumlaBilmem ki
00 Yorumla
+1 yılmecburen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri