Abartılan konular olsun kişiler olsun eşyalar vs aklınıza gelen her şey
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sitede sorulan soruların çoğunun içeriği diyebilirim.
Yukarıdaki arkadaşa görüş yazdım katiliyormusun
Sen niye yapmıyorsun arastirmayi ulan zaten bunun hakkında kötü bişey söyleyen yokki bir ben varım okulda bile objektif düşünüp bana ogretileni sorgulayan siz koyun gibi tamam diyorsunuz prof dinleyecek misim prof çıkıp kötü söz söylese onu da içeri atarlar herkes prof olsun kendi aklını fikrini kullansin sana adam idam ediliyor diyorum karşı cikmasaydi diyorsun neden şapka takmak zorunda kalsınlar örneğin gelip senin ananın başörtüsünü çıkarmak hoş olur mu annen taktı veya takmadi diye idam edilse boyun mu egeceksin tabi empatiden yoksun biri beni hiç şaşırtmadı BU GORUSUDE ARKADASA İLET KENDİSİ BİSEY İSPATLAYAMADİ ENGELLEDİ KACTİ
Tabular
Gerçi zaten abartıldığı için tabu
Kadın dediğin kadın kısmısııı
İstanbul . bosalsıb artık nefes alalım abartılıyor herkes burada oysa yine güzel ilçelerimiz var
Apple ve mercedes'in marka değeri
Fiyatları desek daha doğru olur
Ki buda doğrudan Türkiye ile alakali
Fiyatlar ekonominin konusu ben toplumu ilgilendiren kısmından bahsediyorum sorunda olduğu gibi
İyide marka değeri yükselen bişey abartilan değil sadece fiyat abartilir buda vergilerle oluyor tr de
marka değeri derken kast ettiğim şey hisse karşılıkları ya da malın bedeli, satış fiyatı değil toplumda oluşan algı.
Malın bedeli derken zaten satış fiyatı ile bağlantısı var
%52 🤔🤔
Aç biraz
Türkiye de yaşamıyor musun
Yaşıyorum sen aç biraz açık konus
Erdoğancılık
Hah sencede akp için fazla yorum yapmıyorlar mi yok olmasa şöyle olurdu böyle olurdu eskiden su yoktu bu yoktu ve işte ne kadar ekonominin vs kötü oldugunu söylesen kanıt sunsan inanmıyorlar ya buna katiliyormusun ben katiliyorum
Knk galiba canın sıkkın biraz konuşmak mı istiyon.
Bu konuda hemfikirsek bende sana şunu diyecem bence Atatürk abartilan en büyük şey olabilir o da sıradan tr de doğup büyüyüp olmuş biri ama gel gör ki o olmasa şu an gezemezdik diyen çok geri kafalilar bile var kim ne dese desin bir masal gibi anlatılan bişey ve abartılan bişey ben ilkokulda bile bu kadar toz pembe hikayelere inanmiyordum millet gerçekten s*lak bir kere o değil tüm millet savaştı onun özel olarak yaptığı bişey yok türk halkı çok geri kafalı olduğu için onu çok ileride görüyorlar ama benim gozumde sen ben o gibi biri
Reis Atatürk düşmanımısın aq. Evet veya hayır yoksa okumam bile
Düşmanı değilim abartiliyor o kadar bence beyinleriniz yikanmis
Neye inanmıyon kardeşim ne abartılıyor mesela
Dedimya halk kazandı kaymağını o yedi yok biz gezemezdik yok kadınlar özgür olmazdı seçme seçilme hakkı vermezdi gibi bir sürü saçmalık yahu 21 yuzyuldayiz o olmasaydı sence şu an kadınlar özgür olmazmiydi sokağa çıkamaz miydi seçme seçilme hakkı olmazmiydi bu kadınlar nasıl bu hakareti kendilerine edebiliyor
Örnek vereyim Afganistan'da İran'da gezemiyor. Kadınlara ilk seçilme hakkıda Fransa İsviçre ve İskandinav ülkelerinden önce geldi bize.
Bide hayvanların bile nüfusunu tutup kadınları saymayan bir devlet bunu yapamazdı
Hayır gezebiliyor sadece şeriat var o da sadece İran ve bazı bölgeleri
Şeriat herkesin giyim kuşamına karışıp eğitim alamaması bir obje olmasını mı istiyor
Eğitim var giyim kuşam evet karışıktır bu sadece İran'da olan bişey e bu zaten tr de var olan bişey bu sitede bile gir nasılım sorularına onlarca bekçi var namus bekcisi
İran'da karma eğitim yok eğitim zorunluluğu yok eğitim kültürü yok. Bazen herşeye yasal bakmamalısın
Eğitim zorunluğu var karma eğitimi bilmiyorum olabilir veya olmayabilir ama konu nerden İran'a geldi bilmiyorum konu eğitim giyim ise tr den farklı değil herkes kadınlara farklı gözle bakıyor tr de bunu sana anlatmama gerek yok biliyorsun zaten tr de eğitim olmadığını da bal gibi biliyorsun ebeveynlerinde cocuklar üzerinde bir etkisi yardımı yok sadece okuldan eve evden okula son dönemde sadece tıktık instagram derken okuyanların sayısı yarıya azaldı artık lise diploması yok cogunda
Arkadaş hepimizin yorumunun altına “Yukarıdaki arkadaşa görüş yazdım katiliyormusun” diye yazmış o yüzden buraya cevap yazacağım.
Ben hem anne hem baba tarafından kürdüm. Eğer benim köyümde Atatürkü sevmiyorum dersen, hani dirgen diye bir alet vardır 5 tırnaklı. Samanı alıp taşırsın onunla. Ha işte o dirgeni senin sırtından sokup karnından çıkarırlar. Bırak sevmiyorum demeyi hafiften bir laga luga et aynı şey olur. Geçmişte benzer örnek yaşandı bizde.
Knk ben uzlaşmaya çalışıyom ama sizin yöntemde iyiymiş
@mediocre_shakespeare al işte bahsettigim şey tamda bu öyle bir yikanmiski beyinler sence bunu yapmak ne kadar mantıklı sevmiyorum diye ben mesela neden öldüruleyim ve Atatürk'ü seven çoğu kesimde böyle bir zihniyete sahipken kendimi bir kez daha haklı görüyorum tıpkı ilk ve orta okulda bile aynı şekilde düşündüğüm gibi
Reis sen birine düşmanlık edeceksen ilk başta o adamı anlaman lazım. Sen anlamadan konuşuyorsun. Anlamak içinde gerçek profesörleri tercih et
Birine düşmanlık derken neyi kastettin bilmiyorum ama düşmanlık falan yok sadece böyle düşünüyorum ve CHP li kişilerin sokak röportajlarında akplilere laf anlatamadığı gibi bende size hicbisey anlatamıyorum daha doğrusu siz anlamak istemiyorsunuz bu aynı tarz iki olay
Kardeşim adam abartılıyor diyorsun. Neyi abartılıyor diyorum cevap vermiyorsun. Düzgün cevap ver o zaman
Kaç kere daha söyleyecem bu ülkeyi kurtarmış ta özgürlük tanınmış ta yahu sana soruyorum şimdi sen ve kaç kişi yani kim o savaşan şehir olan askerler hakkında yorum yapıyor bizim için savaştı deniliyor bizi kurtardı deniliyor neden hep Atatürk ön planda o askerler geri planda gece gündüz silahla çatışan askeri neden kimse konuşmuyor?
Konuşuymadığını kim söylüyor. Ben Zafer Bayramı'nda bir etkinlikteydim. Ve herkes şehit ve gazi olan bütün askerleri andı. Asıl sen kafanda böyle bişi oluşturmuşsun
Hayır tek tük konuşan olabilir ama geri plana atılıyor ayrıca şapka kanunu yüzünden insanlar asildi
Bak şimdi ortada iyi şeyler var tarihte siz bunlara tamam diyorsunuz kötü şeyler var mesela şapka kanunu siz bunada hayır olmaz öyle şey diyorsunuz bu da sizin beyninizin yikandigini gosteriyor
Sen devletin çıkardığı kanunun inadına yaparsan asılır aq
Sen iki tane canım kemalist gördüğün diye düşmanlık yapıyorsan neden bu gençlik İslam'dan uzaklaşıyor diye ağlarsın
Cahil*
Kanun inadına diye bir şey yok insanlar giymek istemeyebilir kimse sana zorla tayt giydiremez tayt sadece bir örnek sen bunu giymekten hoslanmazsin başkası şapkadan
Kanuna karşı çıkamazsın çünkü sen o devletin vatandaşısın. Bu ülkede protesto yapanlar tutuklandı aq.
Hayır alakası yok ben İslamcı değilim İslam'ın da yok olmasını isterim her şey bunun yüzünden geliyor basimiza
Protesto yapamazsın da ne demek o zaman protesto yapılamayacak kadar iyi kararlar vereceksin sen hicmi şu an şikayetçi değilsin hükümetten soruma görüş olarak %52 cevabını vermedin mi sen
Knk SG o zaman araştırıp öyle gel yarın saat 12 yazarım 2 profesör dinle gel ben sana nasıl anlatayım bütün dönemi. Kanuna karşı çıkanların asılmasını mantıksız buluyorsun ne diyim sana
Olum örnek verdim zaten ne kadar saçma olduğunu
Sen şu an sadece beynin yıkandığı için karşı çıkan kişilere saldırma icgudusuyle yazıyorsun şu an reisi eleştirenler hani bir Silivri muhabbeti donuyorya Silivri soğuktur muhabbeti o zaman sen buna da katiliyorsundur
SG aq öğrendiğin tek kelime beynin yıkanmış. 2 saatir araştırma yap diyorum. Beynin yıkanmış. SG o zaman
Adetler
Yukarıdaki arkadaşa görüş yazdım katiliyormusunuz