AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yanlış olmaz onlar mı aciliyorlar sanki
Bize sormadan etmeden neden yapıyorsun derler ya ondan
Onlara sormana gerek yok açılan sensin onlar değil özgüvenli ol
Ya işte baskıcı ailede bu o kadar kolay olmuyor asla konuşamıyorum da babamla zaten ne yapacağımı şaşırdım çok huzursuzum bu konudan dolayı
Okuyor musun üniversite?
Evet
Aile evinde
Kaç yıl kaldı?
İki senem var
2 sene daha sabredebilecek misin
Sonucunda açılacaksam niye bekleyeyim ki diyorum
Hem mesleğim olunca değişti falan derler öncesinde alışsalar daha iyi gibi geliyor
Bir de en çok üni sonunda mezuniyette saklayabileceğim anı kalsın diyeceğim fotoğraflarım olsun istiyorım, kapalı halimle olsun istemiyorum normalden mezuniyeti vs takan biri değilimdir ama bir anı işte
Doğru düşünüyorsun , ama acilirsan ne gibi tepki verirler ki? Bunu daha iyi bilirsin , okul okumana engel olabilirler. Mesleğini edinmeden bişey yapma bence.
Okumama engel olmazlar ya o kadar değil. Benim endişem tartışma olması ve bana olan bakış açılarının değişmesi. En çok da çevreleri dindar olduğu için insanlar onlara da mutlaka konusunu açacaktır. Neden açıldı vs diye
Ya bir de açılmak bilmiyorum çok kötü onların gözünde benim çekincem bunlardan dolayı. Yoksa okuluma mani olmazlar, olacak olsalar dahi çözümünü bulurdum onun, Eminim o konuda
Kötü bilinmekden ve elaleme dedikodu olmaktan korkma. Elalem kendine baksın onlara mı kapaniyosun aciliyosun kendine mi Allah aşkına
Rehberlik hocamla görüşmüştüm zorla olmaz babanla konuş dedi. Memleketteydim babamdan habersiz yapacaktım ama habersiz yapman yanlış olur demişti. Fakat ben konuyu asla açamıyorum babama, anneme söylemiştim konuşması için. O da sitem ederek söylerim baban ne diyecek sanki sana vs dedi. Bugün de yaptığımdan hiç pişman değilim dedi, zorla yaptırmışım bilmem ne dedi. Allah bize hesabını sormayacak önemli olan bu, kafasındalar. Elalem konusunda haklısın ama ailemi utandırmış gibi olmaktan korkuyorum
Keşke kabul etmeseydim ama başka çarem yoktu bir de küçüktüm, 14 yaşındaydım..
şu an reşit ve aklı başında birisin kendi kararlarını kendin verebilirsin. Zorla seni kapatamazlar bu günah. öyle olsaydı Allah kimseye hür irade vermezdi doğar doğmaz tesettürlü olurdu herkes ama kişinin kendi iradesi var isterse kapanır istemezse açılır ebeveynleri onu sadece 18 yaşına kadar sağlıklı bir birey olarak büyütmekle yükümlü.
Akşam sabah sofrada falan sohbet ettiğiniz bi zaman pat diye söyle tesettürü bırakacam de. Sert cikismalarindan korkuyosan tesettürlü olmak sıkıcı falan diye söyle. Hissettiklerini anlat. Eger tolerans gostermeyeceklerse pat diye açıl hiç bi açıklama yapma açılınca n.. ussuz damgası vuramazlar hicbir kimseye bu ne ya!!
Keşke bunu anlasalar, ama anlamayacaklar. Onlar için reşit olmakla olmamak farksız. Onlara göre bu kararı verme hakkına sahip değilim çünkü ortada bir emir varır bu emir benden, psikolojimden, benim kararlarımdan çok daha üstün, çok daha önemli. Böyle yaparak çok güzel soğutuyorlar her şeyden, çok konuştum ben ya kusura bakma. Dinlediğin ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim
Var ve bu emir*
Babamla düzgünce konuşmaya çalıştım fakat ağlamaktan konuşamadım, cümleler boğazımda düğümlendi resmen. Annemle açık açık konuşmama rağmen ona bile tekrar konusunu açmakta zorlandım. O kadar zor ki
Yani evet bana göre de şu düşünce geçerli, aile de olsa kimse kimseye baskıyla bir şey yaptıramaz ve saygı duymalı ama bunu uygulamaya dökemiyorum. Yapamıyorum bunu, mesajla açıklamayı bile düşündüm ne yapacağımı şaşırdım artık
Aileni boş ver okuluna odaklan sanki zaman durmuş gibi kendinle ilgilen sadece geleceğin için çabala
Öyle yapıyorum
Açılacaksanda kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Ve umarım anne de olursun çok güzel bilinçli bi ebeveyn olacağına eminim. Allah yardımcın olsun ailende umarim sana destek çıkar.
Teşekkür ederim, profiliniz biraz dindar izlenimi veriyor ama ona rağmen (ki öyle olup olmaması çok önemli değil aslında) siz de o kadar bilinçlisiniz ki, bunları görmek mutlu ediyor bir nebze de olsa
Tekrardan teşekkür ediyorum, umarım öyle olur. İyi geceler dilerim 🌸
Rica ederim. Dindar olmak kişinin dinine bağlı olmasıdır bence, dayatma yapmak ise kişilik sorunudur. Dindar olup illa tesettür dayatması yapmak cahil işinden başka bir şey değil. Bende açığım ailem çok dindar ama asla zorlama yapmadılar tesettüre
Kesinlikle. Ne mutlu, doğru olanı yapmışlar. Umarım diğer insanlar da bunun farkına varır
İnşaallah 🙏 Allah ailene bilinç ve sanada dayanacak psikoloji versin valla 2sene zor
Teşekkür ederim 🥺
Zorla güzellik olmaz. Açılmak istersen açıl
Onlarla mi yasiyorsun
Evet
Aran zaten bozuk bir de onların istemediği biseyi hele aile muhafazakarsa çok sorun olur sana
Eve yeterince yardım etmiyorum diye bozuğuz, annemle özellikle. Annemle kötü olunca babamla da doğal olarak bozuluyoruz ama onlar memnun olsun diye taşımak istemiyorum daha fazla
Sadece saçını açmayacak tarzını degistirceksen bunun maddi kısmı da var
Hayır hayır sadece saç giyim zaten aynı olur hemen hemen
Sen bilirsin ama riskleri de göze al bir taraftan hayat senin hayatın belli yere kadar kararlarına karışılsin
Baş örtüsüne karışılması ne kadar mantıklı
Yani zaten her şeyime karışılıyor buna rağmen baskıcı değiliz deniyor
Evden çıktığım yok ettiğim yok
Bu karar onlara mı ait olmalı
Ailen nereli doğu mu
Evet.
Olay belli kusura bakma ama ailen senden daha fazla aşağıdaki şeye bisi olmasından korkuo o senden önemli onların gözünde
Benimle evlen açıl kurtul
Ne güzel masaşllah
?
Yanlış olur
Annemle konuştum razı değil ama babam hiç razı gelmez nasıl yapacağım
Böyle devam etmelısın
İStemediğim bir şeyi ailem için taşımaya devam mı etmeliyim? Allah için değil ailem için
O saman dırek çıkar
Sorma açıl
Seni bozabilrmyim