- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmadı çünkü öyle bir amacım yok :D :D yani neden tanımadığım kişilerin sosyal medyasını bulayım ya da merak edeyim ki. ben zaten şu an aşk veya sevgililik ya da ilişki düşünmüyorum kaldı ki dışarı çıktığım rastgele bir insanın sosyal medyasını bulma ihtimalim de sıfır.. yani nereden nasıl bulabilirim ya da neden bulayım... burada da görüyorum işte tanımadığınız kişiler ile sokak da tanışır mısınız diye ya ne alaka :D insanlar yokluktan nelere düşüyor artık.. zaten burası o kadar popüler bir şehir olmadığı için öyle bir şey olacağını sanmam şimdiye kadar kimse bana yazmadı zaten işte seni şurada gördüm gibisinden :D bende aynı şekilde kimseye denk gelmedim dışarı da sosyal medya kullanan
02 Yorumla- +1 yıl
tamam barış sakin ol kardeşim 😂
- +1 yıl
Sakinim abla 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatımda daha ilk defa geçen hafta bu konuda bir tesadüf yaşadım. Artık tesadüf müydü onu da bilmiyorum. Bir süpermarketin hemen girişinde manav reyonunda yan yana bi kadınla denk geldik ve kadın dikkat çekici giyindiği için dikkatimi çekti ve sadece baktım geçtim. Neyse markette işimi hallettim ve çıktım. Çıktıktan 10-15dk sonra instadayken önerilen kişiler sekmesine ilk sırada o kadının profilini gördim. O kadını daha önce ne gördüm ne ismini bilirim ne cismini ve profilinden gördüğüm kadarıyla hiçbir ortak arkadaşımız da yok. Konum servislerinden algoritma mı yaratıyorlar diye şüphelendim bir an ama o da her zaman kapalı bende. Aklımda hala soru işaretleri var..
16 Yorumla- +1 yıl
bu da tevafuk olmuş ama 😀
- +1 yıl
Bilmiyorum ama biraz korkutucu gelmeye başladı bana bu tarz şeyler. Mesela telefonuma son 1 yıldır pizza ile ilgili herhangi bir mesaj gelmemiştir ama geçen gün arkadaşla pizza mı yesek acaba diye 1 cümle pizzanın lafını ettik. Hemen dakikasına 2 tane pizzacıdan indirim mesajı geldi.
- +1 yıl
onun sebebi telefonlarımızı dinliyorlar diye düşünüyorum ben ondan 😂 bende arkadaş ortamında ne konuşsam hemen telefonuma onlarla alakalı reklamlar düşüyor
- +1 yıl
Eski akılsız tuşlu telefonlara mı dönsek napsak jgkfkd
- +1 yıl
valla en mutlu günlerimizdi
- +1 yıl
Evet öyleydi gerçekten, kafa rahattı en azından gjfkf. Neyse yeni sorularda görüşmek üzere 👋
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de rasgele yazdı. Orada fotoğraf çekip konum etiketlediysen Instagram'da kolayca bulup aa ben seni gördüm diye rasgele birine mesaj atabilir. Böylece sanki sizin karşılaşmanız çok ulvi bir amaca hizmet ediyor vb izlenimi verebilir. 😅 Profilin açıksa bir de konum etiketledigin fotoğraflarını görebilir.. Görüp beğendiyse gelip orada tanissaydi... Ben sonradan bana mesaj atılmasından hoşlanmazdım..
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok dışarda gördüğüm birisini sosyal medyada hiç bulmadım. Sadece burada sık sık gördüğüm birisini twitterda görmüştüm. Ama stalklayarak değil okuduğum bir tweet altında yorumuna rastlamıştım.
Ben stalk yapmıyorum rabbişkom önüme çıkartıyor ahsjs11 Yorumla- +1 yıl
vay be 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. O degilde, gecenlerde bulasik makinasi hakkinda sohbet ettik bir arkadas ile. Aksama reklam gecti bulasik makinasi reklami :/ ben iptal yani. :)
10 YorumlaÖncelikle sosyal medya kullanmıyorum Eğer ki kullanmış olsam bile Kesinlikle böyle şeylerin peşine düşmem
01 Yorumla- +1 yıl
zaten normali o
+1 yılBu çok zor bir ihtimal fakat seninle dışarıda tanışmayı isterdim, bu sosyal medyanın bilerek..
02 Yorumla- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
Medyanı *
+1 yılİşsizmi bunu yapan her gördüğünü arayıp buluyordur kesin hastalıklı ruh belirtisi bence
Ayrıca bulması için konum bilgin açık ya da o an ki etkinlikle ilgili bir paylaşım yapmış olmalısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. konum etiketi felan yapıyorsan veya o sanatçının o konseriyle ilgili bişeyi beğendiysen tek tek bakmıştır :P
03 Yorumla- +1 yıl
işte hastalık herhalde ruh hastası
- +1 yıl
evet taktire şayan ruh hastalığı
Gittiğin etkinlikte lokasyonu veya sanatçıyı falan #etiket yaparak paylaşım yaptıysan. O etiketi aratarak da senin paylaşımına, dolayısıyla sana ulaşmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılLokasyon bazlı hikaye paylaşmış olabilir misin? Veya önceden o kisi senin profilini görmüştür, konserde denk gelincs Instagram üzerinden mesaj göndermiştir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO konser boyu peşinde dolanmış olabilir yoksa mümkün değil 😃
01 Yorumla- +1 yıl
bilemem farketmemişim 😀
+1 yılHeyecandan yazamamış adam aaa hahah.
Bunlar k9 köpeği gibi koklayarak buluyor sizi 😂😂😂01 Yorumla- +1 yıl
eli ayağına dolanmış 😀
+1 yılSenin yine sosyal medyanı bulmuş benim numaramı bulmuşlardı asla böyle şeyler yapmam 😒
010 Yorumla- +1 yıl
oha onu nasıl buldular tanıdık mı vardı
- +1 yıl
Büyük ihtimal tanıdık birinden almış çocukla bir yerde denk geldim yürek yemiş gibi her yerden araştırdım ben seni dedi çok büyük başarı
- +1 yıl
bak en sinir olduğum şey bu benim işte ya bi kaç kere bana da oldu öyle yakın tanıdıklarım verdiler ve deliemiştim ya öfkeden
- +1 yıl
O tanıdıklar kimse utanmasa tuvalete yazacaklar geçen görüntülü aramış amcanın teki yüzüne mi söveyim ağzına mı söveyim amca dedim sapık gibi
- +1 yıl
yok benimkiler bi ortamda beni beğenen angut olduğu zaman onların yakını ise bu kişi ona veriyorlar izinsiz
- +1 yıl
Ayıp ya ilk bir izin iste sinir etmekten başka bir şey değil bir mesaj geliyor tanımadığın kişiden beynine kan gitmiyor o zaman
- +1 yıl
bir tanesi direkt bir gün buluşabilir miyiz başbaşa ben falan falancadan aldım numaranı yazdı telefonuma bir kere benim kan beynime sıçradı o an varya
- +1 yıl
Püüüğ aklını peynir ekmekle yemiş çıktığı yere geri postalanmak istiyor galiba tanışmayı geçmiş buluşmak istiyor sen yürek mi yedin be adam
- +1 yıl
beyin yerine mercimek taşıyınca normal
- +1 yıl
Duman konseri mi kolpa mı 😅
+1 yılDün konserdemiydin gördüm sanki seni 🤔 sallıyor ya tutarsa kim bilir senin gibi kaç kişiye attı.. böyle düşünsen çözersin mevzuyu
00 YorumlaDoğru mu gerçekten konsere gittiğin. Happn denen uygulamayı kullanıyor musun?
02 Yorumla- +1 yıl
ortak tanıdığımız olduğunu sanmıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç dikkat etmedim. Başkasının ekranına vs bakmak da ayrıca ayıp bir şey yani.
014 Yorumla- +1 yıl
başkalarının ekranına bakmak ne alaka
- +1 yıl
bu öyle bir şey değil bence
- +1 yıl
konser alanında görüp bulmak bu
- +1 yıl
ve aşırı korkutucu be bu
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
beni yahu başkasını neden sorayım
- +1 yıl
yav instagram bu 🤦🏻♀️
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. O niyetle yaklaşsam ben de bulurum ama bulsam napıcam bana ne 😄
029 Yorumla- +1 yıl
nasıl bulursun aydınlat beni 😀
u +1 yılHangi mekanda gördün mesela o mekanı instagramda aratacaksın. O mekanda yapılan etiketleri kontrol edeceksin mutlaka bi arkadaşı dostu bişeyi paylaşım yapmış olur.
Bakarsın oradan fotolarda arkada önde bi yerlerde çıkmıştır kesin.
Sonra o fotoyu paylaşan hesabı incelersin kimleri takip ediyor vs. Öyle öyle dıdının dıdısı derken bulunur illaki 😂😂- +1 yıl
yuh anasını be Sherlock musun mübarek 😂
- +1 yıl
belli oldu şimdi ve senden korktum 😂😂
- +1 yıl
tamam o niyet vs fark etmez yine de korkutucu 😂
- +1 yıl
bende mi korkayım 🥺 üzdü be
- +1 yıl
dedin gibi hissettiysem nolcak 🥺
- +1 yıl
hissettirme sende 😔
- +1 yıl
hadi sarılalım unutalım bunu 😒
- +1 yıl
her an bayılabilirim açlıktan 🥺
- +1 yıl
çünkü 2 kilo veremediğim için kendimi bıçaklıcam ve neden kaldım kaldığım yerde diye 😒 bende şok yapayım kendime dedim ama 100 gr bile vermemişim 🥺🥺
- +1 yıl
pekmez kilo aldırmaz mı yav 🙄
- +1 yıl
yarım çay bardağı pekmez mi 😱😱 hayatta içemem öyle
- +1 yıl
düşük olup olmadığını test yaptırmadan anlamının formülü yok mu ya 😂
- +1 yıl
nasıl içtin yarım bardak pekmez ya 😀
- +1 yıl
gerçekten bravo 😂
+1 yılMahallemde oturan güzel bir bayanın adresini aradımda bulamadım 😂
03 Yorumla- +1 yıl
haha sende o da bulunur ha 😂
- +1 yıl
Bir gece birisi arabayla kızı evine bırakınca vazgeçtim tabi 😬 ama her gördüğünde bakıyor anlamadım gitti
- +1 yıl
bununda derdi başka 😂
+1 yılHayır ama benimkini bulan olmuştu
Niye böyle sapıklıklar yaparlar ki00 YorumlaYani uzak bir yerde ki konserse bulması imkansız da yakında ihtimal yüksek
00 Yorumla
+1 yılBulan insanda zerre gurur olduğunu düşünmüyorum, eziklikten başka bir şey değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnternette gördüğüm 3 kişiyi dışarda gördüm.
00 Yorumla
+1 yılKonsere mi gittin sen.
Sosyal medyam hiç yok, bu sebeple denk gelmedim.
00 Yorumla
+1 yılHiç işim olmaz, işim gücüm yok bununla mı uğraşacağım...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok kez bulmustum
Aa sadece baktim istek filanda atmadim işimde olmaz zaten 😄😊00 Yorumla
+1 yılHayır ama burdaki fakeler instagram dadenk geliyor 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılTesadüf, ya da bulunduğun mekandan paylaşım yaptıysan etiket ile.😉
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır adını sanını bilmeden bulmak zor o kişi belki sosyal medya kullanmıyordur çok insan var böyle nedense sayıları artıyor.
00 Yorumla Oldugun yeri instada ara ordan yerlere gel orada paylasım yaptıysa vardır
00 Yorumla
+1 yılAzimli insan demek ki 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
azimle sıçan taşı delermiş dedikleri bu arkadaş
- +1 yıl
Ahahahahah
+1 yılBen bulamadım ama bulundum bir kaç kez.
03 Yorumla- +1 yıl
sürekli bulunuyorum nasıl oluyo bilmem
- +1 yıl
Beni atm de görüp bulan oldu. Kesin ekrana baktı isim filan 😀
- +1 yıl
durakta otobüste yok şurada burada metroda vs cps mi var üzerimde anlamadım bir kere daha böyle konserden sonra bulunmuştum ki kıyafetlerimi bile saymıştı çocuk üzerinde şu vardı diye😂😂
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
u +1 yılBen aramadım da beni arayıp bulan olmuştu.
02 Yorumla- +1 yıl
işte nasıl yapıyorlarsa artık
- +1 yıl
Bu çakalla aynı gün aynı işyerine başvuruda bulunmuştuk.
Bence benim numaram o esnada ulaştı ekleyince de zaten ınstagramdan tanıyor olabileceğin kişiler diye öneride bulunuyor sistem.
Beni bence böyle buldu aklıma başka bir şey gelmiyor
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. 6. hisleri mi guvvatlı acep? 😂
00 Yorumla
+1 yılİsimin ögrenmişsem kolay 😎 🕵♀️
00 YorumlaO kadar boş zamanım olmadı hiç
00 Yorumla
+1 yılKolay balım resmini çek yeter gerisini bulursun
00 YorumlaKonumdan dolayı önerilenlerde olabilir
00 YorumlaHahaha bulmadan rastgele sana yazmıstır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Ne merak ettim ne de araştırdım. HİÇ
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBide onla mı uğraşcam 😄
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılYok hiç öyle bir şey yapmadım.
00 Yorumla Hayır ama biri beni bulmuştu. d
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oldu levent kırca ve eski eşi
00 YorumlaHayır nasıl buluyolar anlamıyorum
00 Yorumlanasıl buluyolar şaşırıyorum
00 Yorumla
+1 yılO çapkınlık seviyesine daha gelemedim 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir tarzım yoktur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi telefonunda görmüştür
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl görecek
- +1 yıl
Paylaşım falan yaptıysan da profilne girerken falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sosyal medyada yeniyim dmdm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Yok daha neler FbI ajanimiyiz 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır uğraşmam
04 Yorumla- +1 yıl
zaten uğraşınca herkes bulamaz ruh hastası olmak lazım
- +1 yıl
Sherlock Holmes sandım
- +1 yıl
ondan bi tık üstü gibi geldi bana
- +1 yıl
😅😅
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. ben bulamam
01 Yorumla- +1 yıl
bende bulamam şahsen bu artık manyaklık