Genç biri için sığınma evi?

merhaba. biliyorum bu tarz bir site için soracağım soru biraz absürt kaçacak lakin danışabileceğim, soru sorabileceğim veya bana destek çıkacak aklı başında bir insan, bir büyüğüm yok etrafımda. konu ailem ile alakalı, kısacası ailem bana psikolojik olarak çok hasar veriyor. şu an hiç sağlıklı bir birey olarak hayatımı sürdüremiyorum. yaşadığım olaylar şu an bu yaşta beni çok çok etkiliyor. hayatıma doğru dürüst devam edemiyorum. ufak yaşlarımdan bu yana abimden taciz gördüm. lütfen annene anlat demeyin, anlattım ve bir şey demedi. iki gün sonra kendisinin gizli gizli benim fotoğraflarımı çektiğini yakaladım. ne fotoğrafı olduğunu anlamışsınızdır. babamdan ayrıyım o da çok ayrı bi tel, o da kötü biri ve bana faydasından çok hep zararı oldu. bunlardan ayrıyeten çok fazla şey yaşadım. sığınacağım bir yer arıyorum. sığınma evi yani. internetten baktığımda 'genç kız sığınma evi' diye bir yerle karşılaştım ama aktif olarak yazılmış bir haber göremedim. pek bilgi bulamadım. 18 yaşındayım. maddi bir gelirim yok, bir yerde çalışmıyorum. buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. bilgisi olan biri cevap niteliğinde bir şeyler yazarsa çokta mutlu olurum. iyi günler dilerim.

Genç biri için sığınma evi?