AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne alaka herkesin şivesi farklı İstanbul Türkçesiyle konuşan kaç kişi var? İstanbul'da bile yok
Şu an uzman er ve erbaş olanlarin bir çoğu hayatta bir baltaya sap olamamış kişiler olduğu için
Bu soruyu kaldırır mısın seninkisi soru değil dalga geçme! Ve ben bir asker olarak bu paylaşımını dalga geçiyor olarak görürüm !
Ben askerlerle dalga geçmiyorum çünkü benim sulalem asker dedem babam amcalarim kuzenlerim asker fakat şu askerim diyen ama asker olmayanlarla dalga geciyirum ben. Burada dikkat cekmeye cakistigim yer orası.
Mesela daha gecen gun bir suriyeli ben turk askeriyim demisti yati arapca yati turkce konuşarak ya da okuma yazmayi dogru duzgun bilmeyen heceleywrek okuyan biri askerim demisti ama ardindan ben gidip sordugumda aslinda hurdaciyim çaktırma demisti
Benim eleştirdiğim dalga geçtiğim yer burasi
Verilen cevaplara bakarmısın Allah aşkına millet diyorki erler sözleşmeli erler bir baltayla sap olamadıkları için halbuki bu paylaşımı rahat rahat yapan çoğu gevşek insanlar için nice şehit veren kardeşlerimiz var sana sitemim değil böyle gevşek gevşek prim kasanlar için !
Sabahtan beri onun siniri var ustumde zaten hic sorma. Ben onlarla kavga etmedikce daha cok saçmalıyorlar.
Askerlere atip tutmasını biliyorlar atip tutmak kolay tabi
Eğer bir kusurum olduysa affola
Yok ne kusuru sadece beni yanlış anlamışsın olabilir
Gelen cevaplar yersiz benim ayarımı bozan o
Sen ne diyorsun bunlar yine iyi askerler egoist hepsinin g*tu kalkmış diyenler var askerlere erdoganin itleri diyenler var itlik yapıyorlar millete havalaniyirlar hepsinin psikolojisi bozuk hepsi manyak bir tane duzgun yok aralarinda uniforma giyiyirlar ama hepsi havlayan kopekler aske seven kizlardan cesaret aliyirlar bir sey saniyirlar komutanlar emir vermeye alismis ruh hastalari diyenler vaf ve bunlar sadece gecen gun sorduğum soruya gelen yanitlardan birkac tanesi... Yani daha neler neler dediler de bunlar aklimda kalmis sonra sinirlendim sildim soruyu hee bir de biri kadin askerlerle dalga gecmislerdi ardindan baska bir vatandas onu savciliga verecegini soylemisti sonr ane yaptilar bilmiyorum evet bunlar tek bir sorumda oldu
Yazık gerçekten çok yazık
İnsanlar neden askerlerden bu kadar cok nefret ediyor anlamıyorum gercekten. Hani ne yaptilar size. Sizi koruyorlar siz burada rahat rahat bunlari diyin diye onca zorlukla mucadeke ediyirlar canlarini feda ediyirlar ne by düşmanlık ne bu kin ne bh nefre
Soruda bu zaten ya
Ben babam her gun yanimda olsun isteyen bir kiz çocuğuydum ama olmadi bilirsin kiz cocuklari babaci olur ben dogru duzgun babami göremiyordum...
Bu insanlarin boyke demeleri bana daha cok dokunuyor emin ol
Çok iyi anlaya biliyorum malisef
Sen bu kadar asker nerden tanıyon canısı onude hele
Mesela daha gecen gun bir suriyeli ben turk askeriyim demisti yati arapca yati turkce konuşarak ya da okuma yazmayi dogru duzgun bilmeyen heceleywrek okuyan biri askerim demisti ama ardindan ben gidip sordugumda aslinda hurdaciyim çaktırma demisti
Benim eleştirdiğim dalga geçtiğim yer burasi
He seni tavlamak için yalan söylüyorlar
uzman veya er tayfasıdır
Lütfen yorumunu düzeltilmisin genelleme yapman hoş değil bende uzmanım lütfen kaldır
@umudoderler subaylarda böyle varoşluklar olmaz yorumum gayet doğru
Türk silahlı kuvvetlerinin hic bir er personeli buna sözleşmeli erlerde dahil hepsi karekter sahibi hepsi şerefli insanlardır onca şehidimiz boş yere şehit olmadı o yüzden genelleme yapamazsın.
Cahıl olduklari ickn olabir
Pirim kasmak için şerefinden geçip babanın bile askerlik yaptığı yerde senin türk silahlı kuvvetlerine cahil demen ne kadar doğru
@umudoderler genelinin oyle oldugunu dusunuyorum ve yakinen bir cogunu biliyorum zaten bu hepsi oyle demek degil cogunlugu kastettim
Çoğunluğu veya azınlığı fark etmez erinden tut subayına kadar herkes şerefiyle namusuyla kimisi doğuda kimisi batıda zor şartlar da görev yapıyor tabikide çürüklerimiz var ama o da onların ayıpları
Nsll