AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aşağıdaki kız doğru söylüyor burada saçma sapan tipler var her şeyleri yalan koydukları fotoğraflar olsun yazdıkları yaşları olsun çoğu şey yalan hem bir çok kişi seksting yapmak için giriyor sosyal medya daha güvenilir hem fotoğraflarını görüyorsun hem de takip ettikleri kişiler ailesi akrabaları arkadaşları falan olunca saçma sapan şeyler yapamıyorlar
Çok haklısın burası çok beter
Ben de tesettürlüyüm ama zamanında sevgililerim oldu keşke kimseyle muhattap olmayıp görücü usulü evlenseydim diyorum ama yaşım 21 kanım kaynıyor engel olamıyorum kendime
Görücü usulüne de pek güvenme saatli bomba gibidir evleneceğin kişiyi sev tanı görücü usulünde seveceğin kesin değil
Çok haklısın benimde oldu geçmişte cinsellik yaşamadıysan bundan sonraki hayatında tövbe edersin sadece eşinle konuşursun
Kesinlikle çok haklısın ben evleneceğim insanı iyice tanımak istiyorum birlikte zaman geçirmek gezmek tozmak davranışlarına bakmak istiyorum hatta cinsel uyum bile önemli ama zinaya giriyor ya vücudunu falan beğenmezsem diye içim içimi yiyor
Cinsellik yaşamadım
Cinsellik sadece vücutla olmuyor insanlıgına bak karekterine bak ileride aldatacak olursa vücudu güzel olsa ne olacak bazı konular da dini düşün vücudu iyi olmayıpta cinsel anlamda çok iyi insanlar da var
Sen evliliğe hazır hissediyormusun kendini
Ben bütün sevgililerimi Twitter'dan buldum 1 tanesiyle 5 seneye yakındır konuşuyoruz ama aşırı ilgisiz ve sürekli konuyu cinselliğe çekmeye çalışıyor rahatsız oluyorum şimdi başka bir erkekle konuşmaya başladım çok ilgili çok terbiyeli kafa yapısı da benimle hemen hemen aynı dini bütün birisi şimdi aldatmış gibi olacağım ama bıktım bu ilgisizlikten hem onun parası da yok evlenemiyoruz bir türlü yeni tanıştığım kişi de öyle asgari ücretle çalışıyor yani evlenmek de öyle kolay değil her şeyi dört dörtlük olsun istiyorsun bulamıyorsun
Orası öyle tabi Şu an konuştuğun iki kişi mi var yani?
Evet ama bundan hiç rahatsız değilim çünkü o 5 senelik konuştuğum beni aldatmıştı ve sürekli gidip geliyordu vazgeçmedi bir türlü ben de manyak oldum tabi acı çekmeyi aşk zannettim kendimi başka erkeklere kapattım ama yazık etmişim o 5 seneye ve gençliğime şimdi yapayalnız kaldım psikolojim bozuldu özgüvenim düştü sevmek sevilmek istiyorum fakat sosyal medyadan olunca uzak mesafe ilişkisi oluyor kendi şehrimden bulamıyorum
İstersen seninle özelden konuşalım belki psikolojin düzelir aradığını bulursun
Yok ya sağol uzun uzun yazdım senin de vaktini aldım dediğim gibi işler çok zorlaştı gerek ekonomi olsun gerek sosyal ilişkiler olsun her şey çok yozlaşmış vaziyette
Herkes bir değil işte vende bunu anlatmak istiyorum bence konusalım konuşmaktan zarar gelmez
Çoğu kız arkadaşımla cinsellik yaşadım ama şimdi tövbe ettim ekonomi olarak memurum gayette yetiyor
Keşke ileri gitmeseydin kendine hakim olsaydın şimdi bakire birisiyle evlenemezsin Kuran'da öyle yazıyor temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere diye
Lakin tövbe edenler dışındadır diye devam ediyor
Onu bilmiyordum bak yeni duydum
Ama insanın içinde bir sıkıntı oluyor yine de
Ama senin yaptığın da hoş değil dinimizde oda yasak 2 kişi ile konulmak
Beni mecbur bıraktı yazıyorum konuşmuyor ya da görüldü atıp gidiyor yıllardır bekledim değişir diye değişmedi sürekli kandırıyor oyalıyor evlenince de böyle olacak
Bence gelin konusalım doğru yolda biriyle konusun
Var şu an konuştuğum teşekkür ederim
Yanlış yapıyorsun bence
Niye öyle düşündün
Belli ki sen Allah için sevilmek istiyorsun
Doğrudur
Cünkü doğru kapıdasın daha fazla hata yapmamalısın artık
Sustu
burada pek bulamazsınız gibi...
Siz peki?
Anlayamadım?
Siz nasıl birisiniz?