Ablamın nişanında eniştemin annesi "keşke seni gelin olarak alsaydık, oğlum her açıdan daha memnun olurdu" dedi. Ayıp değil mi?

Ablamlar görücü usulü tanıştılar ablam hastanede çalışıyor eniştemde kafe işletiyor annem ablama görücü usulü diye getirdi bir kaç konuştular ben üniversitede olduğum için daha önce hiç görmemiştim hiçbirini. Okullar tatil olunca tanıştık falan eniştemin annesi sürekli bana iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu kızı da bana abla abla çok güzelsin falan diye peşimde dolanıyordu hiç aldırmadım tabi annem biraz suphelenmisti ama bugün tam emin olduk kadın bana gelip böyle dedi sen daha güzelsin oğlumla yanyana durunca bile yakıştırıyorum keşke sana görücü gelseydik oğlumu ancak sana layık gördüm hep dedi anneme söyledim akşam senin yüzünden diyo bana ben yaptım acaba eniştemle taş çatlasın 5 kez falan yanyana geldik. Üstüne annesi sürekli bizdeydi ben ne yapsaydım yani anlamadim

Ablamın nişanında eniştemin annesi "keşke seni gelin olarak alsaydık, oğlum her açıdan daha memnun olurdu" dedi. Ayıp değil mi?