Ya ben normalde yer veriyorum zaten bu sefer arkadaşımla ders çalışmak için kütüphane aradık semtimizdeki kütüphane kapalı diye derken otobüse bindik bir amca geldi ben tam kalkıyordum arkadaşım kalkma çantalarımız çok ağır boş ver dedi adam öksürmeye başladı bana doğru sonra arkadaşıma kalkayım mı dedim kaşıyla yok yok dedi çıkarken adam saçlarınız da beyazlamış çabuk yaşlanmışsınız siz okusanız ne fayda bu ülkeye yararınız olmaz aileniz eğitmedi mi falan dedi arkadaki bir adam boşverin kızlar vs dedi üzüldüm ama tutupta benim dış görünüşüme (saçımın beyazlamasına) laf etmesi hoşuma gitmedi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu bir zorbalık türüdür. Yaşı yüksek diye ondan once araca binip oturdunsa sosyal baskı ile yerini terkettirme davranışıdır. Neticede araca odediğiniz ucret aynı veya cok yaşlı 65 üstünde ise devlet oduyor ama sırmalı koltuk ayırma sozu vermiyor. Yer varsa oturur yoksa da yer veren olursa oturur.
Öksürdü falan ki ben normalde hiçbir zaman vermemezlik yapmadım bu sefer yorgunum diye ve arkadaşım tuttu diye vermedim hem sürekli bana ters ters bakıp öksürmesi kulağımın dibinde telefonla bağırarak konuşması hoşuma gitmedi çıkarken de bir ton laf etti arkadaki daha orta yaş bir amca boş ver falan dedi ama kötü hissettim anneme babama laf etti hem nereden biliyor bir annem babam olduğunu ya da saçımın beyazlığının yaşlılık alameti olduğunu onun yüzünden saçımı boyatacağım
Zorbalık adım adım gelmiş ve sosyal baskıya da sesini yukselterek kullanmış. Neticede bu bir kasaba aracı degil herkes de hısım akraba değil
Arkadaki bizi savunan abide böyle düşündü galiba ama adam bayağı kızdı ama sonra üzüldüm de üstelik saçlarımı çok seviyorum beyaz meyaz boyatacağım galiba
Saclarınla ugrasma adam direncini kırmak için bunu kullanmış zira afallayacagını da kestiren birisi ve dahası tacize girer zorbalıgı da geçer. Bu kendine taraftar toplamaya kalkan bir manipulatorcu o kadar.
Bir daha başka olursa bunun tanımının sosyal zorbalık oldugunu yuksek sesle soylersen ortam sana sosyal baskı haiine gelemez adam uyarılır dayı kendine gel denir
Vatan haini ilan etti adam bizi ya 30 ağustosta bile ülkemize kendimize yararlı bir birey olmak için sırtımızda 50kglik çantayla kütüphane kütüphane gezen bizi ayrıca benim 2 ağabeyim de birisi asker (binbaşı olacaktı teğmendi vuruldu gazi oldu) diğeri şarkta polis ayrıca dönerken abartmıyorum 1 hayvan kuruluşuna cüzzide olsa yardım yaptım, 4-5 yaşlıya yer verdim ha vermediğim yaşlılar da oldu (ayy bir kadının yaşlı olduğunu anlamamışım gözüm miyop gözlüğüm genelde kafamda duruyor başka amcaya yer verdik inerken aaa buda yaşlıymış diye tepki verdim bak o kadın kızsa haklıydı ama kötü niyetimden demedim valla)
boş ver kimseye yaranılmaz bunu dert etmen çok saçma
Onca insanın içinde zorbaladı resmen
takma böyle insanları kimseye yer vermek zorunda değilsin
Aslında doğru ki dönerken 4 tane başka yaşlıya yer verdim
Kpss mi
Yks
Valla çantamda 3-4 tana tyt mat soru bankası 3 tane fizik, kimya, biyoloji konu anlatımı, 1 paragraf 3d kalın olan, türkçe soru bankası uzman yayınları, ajanda, okuma kitabı, büyük su, kolanya, kalemlik, peçete birazda tyt denemesi vardı çok ağırdı ki kendi kütüphanemzie gittik ilk oradan kulaklığımı unuttuğum için market market ucuza kulaklık aradık o sıcakta en son yer bulduk oturduk derken bu amca çıktı
Mezuna mı kaldın yoksa sende neden saçın beyaz ki
Stres, genetik... Ki çok beyaz değil yaa adam mübalağa yaptı
Mezuna kalmadım ilk yılım ama bırakacağım mezuna
Başarılar hocam
Sen kpssye mi hazırlanıyorsun hocam (bu arada odtüdede insanlar birbirine hocam diye hitap ediyor odtülü müsün)