Fake foto uzerinden ilgi mi topluyor yoksa erkek mi bu uyemiz? Fake bir modelin fotosunu atmis kendisi djye🤷🏻♀️ve aşırı tuhaf foto atmak istiyor sürekli böyle şeyler yaşıyor musunuz

Fake foto uzerinden ilgi mi topluyor yoksa erkek mi bu uyemiz? Fake bir modelin fotosunu atmis kendisi djye🤷🏻♀️ve aşırı tuhaf foto atmak istiyor sürekli böyle şeyler yaşıyor musunuz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kiz bu uygulamadan biriyle gonul iliskisi olur mu sence. Cogunun evli oldugunu dusunuyorum. Evde karisini mutlu edemeyip burada baska kadinlara akil vermeye calisiyorlar sanki mutluluk formulunu bulmuslar gibi. Hicbir siteye guven olmaz bu siteye hic hic guven olmaz.
Aşkım bu yazan kız kizz
Oyle tanitti kendini pp falan da kiz spor yapiyorum diyor konusuyorduk yorumlarini beğendim diye başladı biraz konuştuk sonra böyle yani Allah akıl versin sapık mi artık erkek mi ergen mi hepsi mi bilemedjm
Sapiklar ergenler ve daha fazlasilar askim dikkat et sen yine de
Sağol canim burdan başkasına denk geldi mi diye de merak ettim ben
Bu sana denk gelenin gercekten kiz oldugunu dusunmuyorum askm kalibimi basarim ergen veya abazn bir erkektir. Kizlar boyle cumleler kurmaz cunku
Fotoğrafını görmeden niye flörtleştin lan adamla? Bu sitenin yüzde doksanı fake fotoğraf kullanır, yeni mi öğreniyorsun?
Pp fotosu var adam değil kız yazan kişi
Lanla konuşmaniz hiç hoş değil
Haa o zaman ayrı. Öpücük möpücük görünce karşı cins zannettim, ben hemcinslerimle öpüşmüyorum neticede empati kuramadım
Tamam sorun değil kız yani ilk başta yorumlarini beğendim yazmıştı ben de herhalde birsey sorcak veya anlatmak istedigi birsey paylasmak istediği birsey var diye devam ettim konuşmaya ben de spor yapıyorum yani bu konuda konu gelisince devam etti falan sonra da böyle çok saçma insanlar var dedirtiyor bu site sagolsun herkese deger vermemeyi ogretti😂
Linkte attığı fotoğraf neydi bunun, erkek fotoğrafı mı? :D
Hayır o da kız Google lensde baktım model birisi
Ve o fotosunu ceken kameranin cozunurlugunden baya pahalı olduğu belli + fon güzel böyle foto olsa hiçbir kız paylasmaz bunu bide modelse hhsbsb
Tam bir gerîzekalı. Hayır finalde ne olsun istiyor olabilirsin ki, ''ben senin karakterini çok beğendim keşke erkek olsan seninle olurdum'' gibi bir cümleden sonra ''ben erkeğim, hadi olalım'' demeyi falan mı? Yeminle diri diri yakılası modeller
Hahaha çok güzel özet olmadı mi ama bu 🤣 çok guldum
Max yaş 16 diyorum ben 😂😂
Ya 16 yaş, ya da 30 yıllık ömründe karşı cinsine ulaşamamanın verdiği çaresizlikle girişilen yokluk 🤣
şu an buna guldugume üzüldüm herneyse artik Allah akıl fikir versin 🤷🏻♀️
Benim de başıma geldi üst üste fotoğraf attı neye uğradığımı şaşırdım 😄 engellendim sanırım bunlar kadın görünümlü erkek 😬
25 yaşına kadar bir erkek, aslında sadece cins olarak erkektir.. Örneği sen de 😂
ya eğlendiğini sanıyor kendince engelle geç sksj diye random atandan da uzak dur yani
Ben selööm demesine gıcık kaptim
ya zihinsel olarak gelişememiş çocuk kalmış belki de çocuktur
Olabilir ne desen olur insanlar neden böyle anlamıyorum anlamak da istemiyorum artık 😅
Resimdeki kadın da vücut güzel popo ön planda
Fake foto
Artık bilmem kime ait ama güzel popo
Tamam tamam
Tamam tamam
Harun abı kesın hesabı tez zamanda dondurulaa
Aynen öyle birsey muhtemelen hakaret edip küfür etti bide insanlara guvenmemenin başka bir ornegi resmen bugün yasadim
Yüzlercesı var öyle her pembelı erkek değşldir
O zaman sapık bir kıza denk gelmisim
Tam tersı de var bazı sevıyesızler pembe uyelık acar kız dıye dolanır ve oran cok yüksek 3.5 uyelıgı olanda var düşün
Her erkek pmbeli değil dediniz diye öyle dedim ben küfür etmesi bide kültürü olmayan biri bana küfür ediyor bu çok acinasi durum
Yüz vermişsin üstte senin yazdıklarınq bakılırsa
Buarada yazan kız hesabindan yazmış kızlar oyle konuşuyor yani biraz biraz da derdi ne diye bekledim
aşko deyince devreler yanmış çocuğun
😂bide küfür etdi
İyidie sen bu yılışığa en başta fazla yüz vermişsin o da şımarmış bu yani
Hemen kizip engellemem ben burdan pek konuşmuyorum da kız işte yorumlarini beğendim deyince belki birsey sorcak diye konuştum ben normal olarak
Altından sapık erkekde çokabiliyor dikkat et bari
Muhtemelen erkek lezbiyen ya da o tip şeylere ilgisi olan kızlar da var hiç böyle konusmuyirlar bu baya ergen ve erkek gibi
Süpriz olmuş bu durum engelle gitsin 😃
Bı kız arkadaisma İnstadan biri böyle şeyler yazmış , kızda bjnj ss alıp , oğlanın takıl ettigi herkese atmıştı , ondan sonra fobim oldu , kimseye selam bile yazmiyorum
Ahahha iyi yapmış baj ama fazla manyakca
Evet oğlan sinirlense buna bjsi yapmaya kalksa , tehlikeli bı durum
Taciz aslında bu ya
Oylee
Erkeğin yerinde eolsam şikayet ederim
Taciz ediyo kizi , kızda bjnj yayiyor
Tencere kapak mi desem ne desem bilemedim ikisi de psikolojik sorunları var demekki
Kız biraz haklı bencee
Ikisi de anormal biri psikolojik sorunlu tacizci diğeri de deli 😅
Bu yüzden mesajlaşmayı bırak işte yüzde doksanı böyle
Annelerini andığım zaman kedi oluyolar
Fake mi kaç annem kaç
Kız harbiden yayşak tm bir kaşşarr
😅😅öyle sanki
Basbaya erkek
Herhalde 15 yaslarinda bide
Ya bence klasik bir abaza
Abazanın birisi işte
Oyun istiyor ablası