Arkadaşlar asla küfür etmem oturmasını kalkmasını konuşmasını iyi bilen bir insanım nazik naif bir insanım kendi yastlarimla arkadaş olamıyorum sürekli kavga ediyoruz arkadaşım sürekli bana küfür ediyor çok rahatsız oluyorum. Açıkım ama edepli giyiniyorum oramı buramı açmıyor yaşlılara saygım var. Çoğu arkadaşım benden çok büyük ailem bundan rahatsız oluyor. Yasitlarim bana ergen geliyor edepli olmayı cahil sanıyorlar piyano çalmasını biliyorum 5dil biliyorum baya kitap okumuslugum var kürtlu biriyim artık ailemden bıktım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başka ortam bul sen de. Her tğrden insan var, senin gibiler de vardır illa ki. Uyuşmadığın kişilerden uzak dur seni de bozabilirler.
Evet kesinlikle
kaliteli insanlarla muhattap olmuyorlar işte boş ver sen, başkalarıyla takılmaya bak yoksa onlar gibi kalitesiz olursun
Katılıyorum sana
doğruya herkes katılır
Gözlerin çok güzel
teşekkür ediyorum uzaktan çekilmiş koydum bilerek ama halen belli oluyor ya
Rica ederim bence kendine dikkat nazar değer gözlerin aşırı güzel
nazar deme ya sıkıntı baya bir kaç olayım var zaten
Gerçekten çok guzeler insanın baktıkca bakasi geliyor gören bidaha bakar oyuzden değmesi normal
onunla alakası var mı bilmiyorum ama iki nazar var diyorlar çok canımı sıkıyor çok şey yaşadım
sen birde yakından gör burada pek belli olmuyor
Allah seni ailen bağışlasın nazar danda korsun abi
teşekkür ederim dediğim gibi o insanlardan uzak dur cidden arkadaş çevresi önemli tabiri caizse bozulursun valla
Haklısın
ve her zaman doğal ol hiçbir zaman kendini değiştirme en güzel şey doğallıktır
Tabiki en güzel şey doğal olmak
aynen öyle kalitesiz insanlarla kalitesiz olmaktansa kaliteli olarak kalıp sonunda kaliteli biriyle olursun
Evet
Ne güzel işte tam evlenilecek insan. Bence onlara ihtiyacın yok. Toplum bu kadar bozukken yalnızlık şifadır
Haklısın
İşte ondan dolayı sen hiç arkadaş ortamını sıkıntı etme. Ben yalnız takılmayı çok severim mesela sevdikten sonra hiç sorun olmuyor
Ben seviyorum ailem beni a sosyal zannediyor
Ailem de beni öyle görür. Annem arada çık dışarı falan dediği olur gez et gibisinden. Ama ben az arkadaş çok huzur olarka görürürüm
Katılıyorum abi
Abi demesen sana yürürdüm
🤣🤣
Bunu da yanlış anladın galiba. Yürüyecek değilim anlamında
Komik bulduğum için güldüm
Bende sen gibiyim o yüzden beğenilmiyoruz ya havalı ya da çok mütevazı olarak görülüyoruz önyargı oluşuyor çözemediğim bir durum
Evet ve ailem onlara arkadaşlık kurmam için zorluyor
Psikolojimi bozuyorlar dengemi bozmaya çalışıyorlar demelisin senin için en iyisini senin bildiğini onlara hissettirmelisin başka yolu yok benim de özel durumum var o haldeyken böyle oluyor yani öyle düşün
Öyle gerçekten az önce annem liseden arkadaşlarmı çaya davet eti kız bu yaşında kariyer olmadan evliliklerden bahsediyor ve giyinmekten alışverişten nefret ediyorum sürekli alışveriş konuşan kızlardan
Gözü yükseklerde ayağı yere basmamış onun daha var böyleleri maalesef fazla ciddiye alma konuş geç yani olmadı yapacağın hiç bir şey yok gibi ailen zorluyorsa anlattığını anlamıyorlarsa
Kız bana şunu dedi kendime bakım vermekten ders çalışmıyorum ben şok oldum
Temeli sağlamdır oda bahanesi olur böyle konuşanlar illaki çalışıyor da yani ilgi görmek için abartabiliyor maalesef var böyleleri de yani umarım halledebilirsin
Valla abicim kimse umurunda değil ben Sporumu yapıyorum düzgün besleniyorum insanlara zararım yok sadece ailem yastlarimla takılmamı istiyor fakat yapmıyorum çoğu arka 27 25 yaşında
O yaşta o şeyler sıkıntı valla ne diyim bilemedim ki
Evet teşekkürler abi yorumun için
Sen benden büyüksün sanırsam ama bilemedim 🤣
19 büyük mü oluyor
Arkadaşlarım 27 26 yaşında diyince ben sende o yaştasın sandım 😅
Yok
Anladım sen 19 yaşında birisi olarak şimdiki yaşıtlarından baya olgunsun tebrik ediyorum seni ve senden büyük olanlarda maalesef çok çocuksu yani
Öyleyim Türkiye' eskiden çok iyi biryerdi herkes düzgün Türkçe konuşur kimse küfür etmezdi kadınlar edepli erkekler şerefliydi
Edep adap ahlak kavramları değişti mi denir artık bilmiyorum karışık bi mevzu ya
Bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir şey huzur diye bişey yok cennet ülke ama huzur yok saygı yok bide lezbiyen ve gaylar cıktı başımıza eskiden Türkiye'de öyle bir şey yoktu
bu mevzular çok derin ya hayırlısı olsun başka bişey diyemiyorum
Aynen
bende cahil değilim edepsizleştirelim senibn ebeğim :)
En güzeli sen öyle kal
5 dil biliyorsun?
Evet ailem melez
Tesettürlü müsün?
No...
İlla 5 dil biliyorum modunda olacan yani 😂 ne iş yapıyorsun?
Ailem yabancı melez aileden gelen bişey
Anladım. Nereli ailen? Ne iş yapıyorsun?
Annemde babamda melez annemde farsca ve Kürtçeyi babamda arapça Türkçe Fransızca bide birazcık Rusça amcamın sevgilisinden öğrendim
😂😂😂
Nereli olduklarını soyliyemem tam ama biz kendimizi türk olarak görüyoruz
Sen nerelisin
Önce sen söyle 🙂
Antalya
Kayseri
Kayseriler çok cana yakın insanlardır
Çok teşekkür ederim
Dilersen sohbet ederiz
Teşekkürler
Yani yorumdan değil ama 🙂
Ne güze