Yani açıkçası kendimi ne çok yakışıklı görüyorum, ne de çirkin görüyorum. Ama çevremde görüp de yüzüne dahi bakılmayacak bazı kızlar bile bir şekilde sevgili yapabiliyor ve onlara yüz veren aba. za kardeşlerimiz yüzünden neredeyse tüm kezbanlar kendini prenses zannediyor... Sizce haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
*Ülkemizdeki aba. za erkekler yüzünden neredeyse tüm kezbanlar kendini prenses zannediyor. Sizce haksız mıyım?
Ülkemizdeki aba. za erkekler yü neredeyse tüm kezbanlar kendini prenses zannediyor. Sizce haksız mıyım?
Sonrasında ise onlar da " Bize de bakıyorlar, bizim de sevgilimiz oluyor. Demek ki; bizim de bir çekiciliğimiz varmış " diye düşünüp bir havalara giriyorlar ve birçok erkeğe yüz vermemeye başlıyorlar. Oysaki kendilerine ücretsiz esc. muamelesi yapıldığını bilmiyorlar...
Mutlu edin, ama gerçekten güzel olan kızları mutlu edin. Öyle kızları da başka şekilde mutlu edin, mutlu etmek sadece sevgili olmakla vb. şeyler yapmakla olmaz.
Haksızsın, herkes iyi bir muammeleti hakkeder, senin cirkin buldugun bir kisiyi birisi guzel cekici bulabilir, sen boyle dusundukce zor bulursun birini
Ama bundan 10 - 15 sene önce hiç de öyle değildi, sadece gerçekten güzel, yakışıklı olan kişilerin sevgilisi olurdu ve sadece o tür kişiler bu tür şeylerle uğraşırdı. Şu anda çevremde kimi görsem ( aşırı derecede çirkin de olsa ) birçoğunun sevgilisi var.
Ama onunla çıkan birileri de olunca haliyle o da kendini güzel zannediyor ve kendisine göre kat kat iyi olan erkeklere dahi yüz vermemeye başlıyor, kendine göre kriterler belirliyor. Yanlış anlama, ama bence gerçekten güzel, yakışıklı olmayan birinin öyle kriterler koymak, birilerini reddetmek gibi hakkı yoktur, olmamalıdır ki; gerçekten güzel, yakışıklı olan kişilerle aralarında bir fark olsun.
Asla insan kendisini sevmemeli diye bir şey demiyorum, ama yani bir ton makyaj, estetikle kendisini güzelleştirmiş kezban bir kızın kriterleri gerçekten o güzelliğe sahip olan başka bir kızın kriterleriyle aynı olmamalı.
İsteyebilirsin, ama gidipte birine sirf seninle olmadi sansin yok diyede veya gorunusu hosina gitmedi diyede b. k atamazsin, eger bunlari yapiyorsan senin hic isteme hakkin yok
Ben şu ana kadar hiç kimseye beni reddettiği için b. k atmadım ve öyle bir şey de yapmam, ama kezban kızların yakışıklı erkeklerle, tipsiz erkeklerin güzel kızlarla çıkması biraz zoruma gidiyor.
Çünkü ben de ortaokulda okulun en güzel kızlarına çıkma teklifi etmiştim ve hepsi de beni reddetmişti, hatta bir tanesi onunla da kalmayıp beni aşağılamıştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abazalar ve kizlar sana yuklenmis ama dogrusun kardesim evet su abazalar yok olsa su kizlarinda egosu yok olur
Sana bir şey dimmi knk aynısını onlara söylüyorum reelde suratına bakmayacağınız kızlara yapmadığınız şebeklik yok diye
Ben de sana katılıyorum, ama maalesef bazı erkekler sırf " Ben de bir a. ma gireyim " diye düşünüp yüz yüze görüştüğü kezbanlara da yüz veriyor.
Sonrasında ise onlar da " Bize de bakıyorlar, bizim de sevgilimiz oluyor. Demek ki; bizim de bir çekiciliğimiz varmış " diye düşünüp bir havalara giriyorlar ve birçok erkeğe yüz vermemeye başlıyorlar. Oysaki kendilerine ücretsiz esc. muamelesi yapıldığını bilmiyorlar...
Bu yazdıklarindan sonra seni zorbalamamak için çok fazla çaba harcadım.
Zorbalamamaktan kastın ne? 😁
Çünkü biz abaza erkekler onları mutlu ediyoruz. Siz edemiyorsunuz.
Mutlu edin, ama gerçekten güzel olan kızları mutlu edin. Öyle kızları da başka şekilde mutlu edin, mutlu etmek sadece sevgili olmakla vb. şeyler yapmakla olmaz.
Abaza ve kezolarin sorunu beni ilgilendirmez
Haksızsın, herkes iyi bir muammeleti hakkeder, senin cirkin buldugun bir kisiyi birisi guzel cekici bulabilir, sen boyle dusundukce zor bulursun birini
Ama bundan 10 - 15 sene önce hiç de öyle değildi, sadece gerçekten güzel, yakışıklı olan kişilerin sevgilisi olurdu ve sadece o tür kişiler bu tür şeylerle uğraşırdı. Şu anda çevremde kimi görsem ( aşırı derecede çirkin de olsa ) birçoğunun sevgilisi var.
E yani cirkin olmasi onun bir sevgiye layik olmadigini gostermez, senin gozunde cirkin olsa ne olucak sen onunla çıkmıyorsun zaten sananeki bundan
Ama onunla çıkan birileri de olunca haliyle o da kendini güzel zannediyor ve kendisine göre kat kat iyi olan erkeklere dahi yüz vermemeye başlıyor, kendine göre kriterler belirliyor. Yanlış anlama, ama bence gerçekten güzel, yakışıklı olmayan birinin öyle kriterler koymak, birilerini reddetmek gibi hakkı yoktur, olmamalıdır ki; gerçekten güzel, yakışıklı olan kişilerle aralarında bir fark olsun.
Yani? Insan kendini sevmemelimi? Tabi kriterleri cok abartmamali ama herkesin kriteri olmali,
Asla insan kendisini sevmemeli diye bir şey demiyorum, ama yani bir ton makyaj, estetikle kendisini güzelleştirmiş kezban bir kızın kriterleri gerçekten o güzelliğe sahip olan başka bir kızın kriterleriyle aynı olmamalı.
Ne alaka ya, gayette olabilir, onu ondan asagi kilan ne ki, bence olur ama bu kisiden kisiye degisir tabi mesela sana gore olamaz bana gore olabilir
Yani bu düşüncene göre ben de sarışın, uzun boylu, güzel fizikli, manken güzelliğinde biriyle sevgili olmak isteyebilirim ve olabilirim. Öyle mi?
Yani şahsen ben söylediklerinden bunu anladım.
İsteyebilirsin, ama gidipte birine sirf seninle olmadi sansin yok diyede veya gorunusu hosina gitmedi diyede b. k atamazsin, eger bunlari yapiyorsan senin hic isteme hakkin yok
Ben şu ana kadar hiç kimseye beni reddettiği için b. k atmadım ve öyle bir şey de yapmam, ama kezban kızların yakışıklı erkeklerle, tipsiz erkeklerin güzel kızlarla çıkması biraz zoruma gidiyor.
Çünkü ben de ortaokulda okulun en güzel kızlarına çıkma teklifi etmiştim ve hepsi de beni reddetmişti, hatta bir tanesi onunla da kalmayıp beni aşağılamıştı.
Bunu diyen kizlar cirkin erkek gorse yolunu degisirtirir samimiyetsiz kezban seni 😂
Kim benim yolumu degistirdigimi soyledi, insanlari tanimadan bis yorum yapiyorsun 😀
Kimse soylemedi kizlar genelde boyledir
Yaa oylemi olmus, ne oldu bir kiz tarafindan reddedildin sonrada her kiza b. k atmaya basladin herhalde, garipsin ya genelleme yapiyorsuj
Ne reddedilmesi be kimseye teklif etmem ben sizin genel olarak yaptiginiz haraketi belirttim ve evet banada yapildi o sekil