Ben kvye yakin oturuyorum ve evlendigim ilk zamanlar cok gittik geldik surekli her hafta adeta zorla istemeyerek gidiyodum. Gittigim yerde Esimin ailesi full kalabalik, kafa dengim degiller ustelik bana özel sorular vs sorulmuyo sadece hizmet ve bi suru coluk cocugun sesi..
Gittikce azalttim, 10-14 gune bir görusmeye calisiyorum oda kvye. Esimin buyuk kardesleriyle pek yakin degilim. Onlar cagirmaz bizi evlerine. Öyle oluncada bende cagirmiyorum. Bi iftara geldiler okadar. Acikcasi böyle mesafe daha iyi. Kayinvalidem toplam 3-4 kere falan gelmistir kendi ailemde öyle. Adaletli olmaya calisiyorym iki tarafa. Daha cok ben gidiyorum. E zatsn haftaici is falan derken hayat akip gudiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Katılıyorum tamamen atamazsın ama hepsiyle biraz mesafe olmalı
Yo atmiyorum. Esimin kardesledinden hic hoslanmiyorum ztn onlarla hep bi Araya gelinduginde kendimi sadece tuhaf ve kendim gibi olamiuotum. Kayinvalideyi sadece buraz daha cagirabilirum belki ayda 1 falan
Kafa olarak mı anlaşamadın onlarla, başka şeyler mi var
Kafa olarak, davranislari falan yuzunden ki onlarda pek samimiyet göstermedi. Zaten kafamin uyusmadigu insanlarla yakkn olmayi sevmiyorum.
Herkes öyledir kesinlikle maalesef evlilikte maalesef eşle değil aileyle de evleniliyor. Eşin umarım senin görüşlerine saygı gösteriyordur
Yo hersey bizim elimizde. Ben jerzaman saygili mesafemi koruyorum. Kayinvalideyle tek arami iyi tutmaya calisiyotum okadar oda belli seviyede. Öyle cicili bicili iliskiler bana göre degil
Aynen ondan demiştim eşin senin düşüncelerine saygı gösterirse problem olmaz, bende mesela baldız ve bacanak ile anlaşamıyorum eşime de söyledim ama düşüncelerime saygı göstermiyor
O israrla neden görmuyo? Bazi olumsuz seyleri kendi gözuyle görmeliki anlayabilmeli. Sizde öyle gördugnuz yerde saygi sevgi sonra ordan ciktignidz anda umrunuzda bile olmasin
Bilmiyorum inan, bende onların olduğu ortamda telefonumdan oyun oynuyorum madem o böyle yapıyor
Kac yasinda insanlar. Onlarin ayibi. Cokmu Araya geliyosunuz? Fazla araya gelme bence
Olabildiğince az görüşmeye çalışıyoruz ben hep bişeyler buluyorum.
En guzeli. Dun kv ben yokken Esime ugrasmis ki benim hosuma giden seyler degkil bunlar esim biliyo beli agriyomus. mesaj attim bende daha 9 gun önce görustuk ara sira ugra diyo. Ara sirada dedigi her hafta 🤣
:D Oldu olacak aynı yerde yaşayın, valla nasıl olcak bilmiyorum biliyor musun bende arada kalıyorum bazen çıldırma noktasına geliyorum
Yani iste ev hanimi diye bunaliyo falan ama ztn sutekli hadtasonlari diger cocuklarinin cocuklarina bakmakla geciyo😃benim ve esimin ona Hic bir yuku yok. Yani 2 hsftada bir cokta uzun bi surec degil yakin oturuyorum diye hep böyle olucak heralde. Buraz uzaga tasinsamda anlamiyor. Esim diyo takma diye. Sen cokmu gidiyosun arkadasimda öyle hissediyorum?
Hissediyosun?”
Bunların biraz burnu büyük olduğu ve herşeyi ben bilirim modunda olduğu için baştan hazetmedim zaten eşime de dedim bak bunlar beni sevmiyor diye yanlış düşünüyorsun filan diyor eşim ama mesela bişey oldu mu biyere gidileceği zaman hep onların istediği oluyor anlıycağın tüm aileyi bunlar yönetiyor. Eşimde pek bunları anlamıyor ayda 1-2 bile gitsek hergün görmüş gibi hissediyorum bunları arkadaşım
Cok iyi anliyorum cunku aynisi benim basimda inan. Hep görumce yonetir, kvyi bile oynatir parmaginda. Kv kendi der esime ablan beni hic dusunmuyo diye cunku 4 bebesine hep o bakiyo. Kadini bi uere göturmezler. Anca benim insiyatifimle gitmisizdir kvyi disari. Hic bi yere öyle özel ilgilrnmediler benimle hep kafalaeina göre ama sorunlu gözuken ben oldum. Bende sadece kvyle kisa kisa görusuyorum kalabaliga denk getirmiyorum hep cubku yok cay getir götur hizmetlerini yapmak zoruma gudiyo. Gelinim diye insan dehilmisim gibiler. Ve Görumcemde kaynimda cok fesat Benle esimi hep zengin ve esim sessiz diye kendilerini bi bok saniyolar
Maalesef ikimizin sıkıntısıda ortak sebep olanda ortak ben onlara kızmıyorum bunu anlayamayan eşime kızıyorum, tonla örnek veriyorum biz bunu istiyoruz yapmıyorlar illa bi çomak sokup planı değiştiriyorlar ama o bunu anlamıyor. Napcan gülü sevdik dikenlere katlanıyoruz umarım dayanabilirim ama birgün çok fena patlamaktan korkuyorum
Esin ne yapiyo peki hani seni rahatsiz eden? Bu sekilfe devam edemicegni göster inan baskalari icin yasayanlar degiliz salla seni mutsuz edenleri
Guzemli ol fazla konusma soru sorulmmadigi zsman Hic ipleme bile. Bu devirde en cahili bile cok bilmis
Eşimin inatla beni bazen onlarla biraraya getirmesi, böyle olmasa bile insan insanı sevmeyebilir hiç özgür iradeye saygısı yok. Ben onu bazı konularda nasıl zorlamıyorsam aynı şeyleri bekliyorum. İşte sert konuşursam sonucu nereye gider onu bilmiyorum arkadaşım
Yok aynı ortamda muhattap olmuyorum telefona bakıyorum sürekli bir merhaba merhaba hal hatır sormak o kadar
Esin demekki yediremiyo kendine kardeslerinin öyle olmasina. Benim esimde böyleydi ama surekli kavga eyyik Onlar yuzunden bide yeni evlisin falan . Sonra anladi guzelce bazi olaylar oldu ufak tefek gözuyle gördu ama yediremiyolar. Sen yinede guzel sekilde konus esinin cahilligne ver
Valla arkadaşım ilk defa tanımadığım bir insana böyle içimi döktüm güzel geldi daha önce sen nerelerdeydin :) Bakalım zaman bize neler gösterecek
Bende ayni bakalim ilk basta cok problem yasiyodum sonra hayati kendi istedigimiz gibi yasamaya baslayinca daha guzelmis ha yinede bilemeyix. Allah iyi insanlarla karsilasrirsin. Benim icinde öyle guzel insan , cok tskrker :)
Amin arkadaşım çok sağol iyi ki soruna yorum yazmışım güzel bir sohbetti :) her şey için çok teşekkür ederim her şey seninde gönlünce olsun hakkımızda da hayırlısı olsun.
Bende cok tskr ederim. Kendine Cok dikkat et. Dertledmek isterseniz birdan yazabilirsiniz
Sende aynı şekilde güzel arkadaşım, iyi ki varsın. Sende aynı şekilde ne zaman istersen buradan yazabilirsin