Kendi annemle guzel geciniyorum kaynanam kocama aglamis ben gidemiyorum felan diye zaten geliyor arada kendi annemde uzakta oldugu icin geldiginde kaliyor 1/2 gun?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence konuşun onunla
belki de kaynanan senin ile kocanın arasını bozmak istiyor olabilir
Kocamla beni kiskanmasini biyerde Normal karsilarim gormezden gelirim ama annemi kiskanmasi bide deli mi ne
şöyle düşün istemediği bir gelin isen eğer her şeyi yapar oğlunu dolduruşa getirir o anlamda söyledim
Ailelerine uygun bir gelin degilim Evet Ve daha degisik kulturden geliyorum. Kendi bilgimi okuyorum cunki Bu evlilik Benim koca Benim Cocuk Benim Bu evin kadinida Benim. Ama bunlar oyle aliskin degil iste… gelin dinler kafasindalar… O yuzden anlasamiyoruz. Anlasmak zorundada degilim zaten ama bizimle anlasmasi lazim diye kocama soyluyorlar hatta
ondan dolayı bu tür şeyler yapıyor olabilir eğer kocanda biraz anneci tipte ve karaktere sahip ise işin zor canım
Kocam duskun Evet annesine babasina yanlis yapiyor bana. Onada uzuluyorum arada kaldi idare edemedigi icin. Kocama dedim tasincaz dedim. Tamam dedi. Ama daha 2 yil var…. Kiradayiz
siz zor taşınırsınız canım annesi izin vermez belli ki kayınvalidene yakınsınız ev konumu olarak
Nedemek izin vermez? O Zaman kocam secsin kiminle yasamak istedigini.
Bunlarla ugrasamam ben
kocanın senin ile olan muhabbetini ilgisini sana olan düşkünlüğünü cinsel ilişkinizi sana olan sevgisini bilmediğim için öyle dedim belki kaynanan gil maddi destekte veriyorlardır ondan dolayı uzak kalmak istemiyor da olabilir
Evet zaten o yuzden. Diger 2 oglu uzakta gelmezler hatta abi 3 yil oldu hic gelmediler. Bize sariyor bizi elinde tutmaya calisiyor. Benimde hakkim kendi hayatimi kurmak. Evlendim annemden uzaga gittim basimda baska bir Anne var Bu ne Ya
aslında siz kadınlar erkeği kendinize çekmesini iyi bilirsiniz biraz rol yap yeter eşine karşı cilveli ol bak o zaman eşin senin sözünden çıkmaz
Valla abi ise yaramiyor. Kocam degisik birsey. Kaynanam milletin icinde artik kaynanalar istemiyor diyor ustelik. Ortalikta yerde konusuyor hakkimda.
o zaman kocan annesinin sözünden çıkmayan o ne der ise onu yapan biri çünkü erkekler cilveli nazlı güzel vücudu olan giyimi ile aklını başından alan cinsel tabuları iyi olan bir eş karşısında ya da kadın karşısında bir kedi gibi olur
Evet diyorum Ya annesine cok bagli. Cok tartistik Bu yuzden. Abi en son 2 hafta önce bosanmak istedigimi soyledim kocama. Hicbir kocaligini goremiyorum varim yogun Annen dedim. Biz bir aile olamiyoruz Senin tutumun yuzunden dedim. Bosanmak dogru bir karar ben boyle devam edemem dedim. Ya dedigim gibi Bana Ve kizina bagli olursun ya da bosanalim istedigini yap daha fazla katlanamiyorum dedim. Avukatimi ayarladim kizimizi bana verecekler dedim. Bu karari Senin sayende aldim ben yuvami yikmak istemedim ama surekli Anne dersen ben kadinlik yapamam sana dedim. Oda Tamam dedi bosanma dedi istedigin herseyi yapacam dedi. Simdi 3 haftadir herseyi yapiyor. Annesi Ve babasi memlekette Şu an donduklerinde aynisi olur mu Bilmiyorum. Ama son kararim hatta dedim devam edeceksekte tasincaz uzaga dedim, Kabul etti.
annesi yanında değil ya ondan böyle rahat ediyor bence rahat para harcıyor sana rahatça geziyorsunuz önceden böyle değildir kesin ve galiba özür dilerim ama cinsellikte bile istediğin biri değil utanmasa onu da annesine tanışıyordur
Annesi demis galiba hemen Cocuk yapma diye kocamda Bunu bana dedi hemen Cocuk yapmayalim dedi ama ben biliyorum annesinin dedigini. Ama durumlar cok derin. Biktim artik. Ya benimle gelir ya da bosarim. Bu kadar basit artik Benim icin. Ben bitirdim zaten. Kendisi degisirse annesi geldiginde avukatimi aricam.
Kaynanam sürekli karisiyor kocamda buna firsat veriyor. Hatali kocam.
Dedim zaten seninle ugrasamam artik gider yeniden evlenirim dedim. Bu ne boyle sizinle mi ugrasacam ben dedim. Bakalim.
Restimi cektim. Kocam ilk kez 1 yil sonra boyle Iyi herseyi yapiyor. Anladi galiba bosanacami. Kendi bilir
seni hiç bir şekilde tatmin edemeyen bir eş ile bir evliği yürütmen zor zaten canım ama biraz bekle derim hemen karar verme bakalım değişecek mi yoksa eski halini mi geri alacak ama bu araca cinsel yönde de ihmal etme hem kendini hem eşini
Kendi istiyor hergun artik. Önce coo azaltmisti. Bosancam dedigim günden beri her gun oluyor. Yani nedir Bu? bosanmak istedigimi söyledigim icinmi Şu an herseyi yapiyor? Dedim ama kocama Annen geldiginde simdi nasilsan oyle olacaksin haberin olsun diye uyardim.
Surekli annesine uzuluyor aciyor yanliz diye Halbuki kocasi yaninda ama Oda iste ilgi gostermiyor. Tamamda banane? Kocamdan kocalik yapsin istiyor kaynanam resmen kocamda acidigi icin yapiyor istedigi herseyi
dedim ya erkeğini yatakta mutlu eder isen inan o da senin dediklerini yapar
Ediyorum abi. Ama annesi ile olan durumlar O kadar karismisti ki bana yanasmak bile istemiyordu artik. Hatta cok az oluyor demisligim bile var.
Kaynanamdan uzaga gitmem lazim. Yoksa yuvam yikilacak.
Hele kayinpeder var bide abi Kadin gibi Oda 2 kaynana var basimda. Kaynanami geciyor hatta.
aynı durum benim bir hem akrabam hem çocukluk arkadaşımda yaşadı bu sorunları zaman ile her şey yerine oturdu ve mutlular şu an sordum boşanma açamasından nasıl bu duruma geldiniz diye benim isteklerime eşim karşılık veriyor bende onun isteklerini yerine getiriyorum diye eşinde umarım senin yaptıklarına karşılık verir
dm ye gel ister isen
özelden konuşa biliriz ister isen
Onlarin duzeni zamanla Nasil düzelme abi? Ne yapmislar? Burdan konusalim
oğlan zaman ile annesi ne der ise umursamamış hanım ne der ise umursamamış ve almış ikisini de karşısına ben ikinizin arasında kalır isem eğer kendim den vazgeçerim demiş annesine demiş ki dört duvar arasında ben eşim ile oluyorum senin ile değil karısına da demiş ki bir eş bulunur ama anne bulunamaz ikinizde ayağınızı denk alın dedimiş sonra annesine ben artık evli birisiyim benim sorumlarım olmadığı sürece evimin içine karışma dedimiş
eşi de ne ister ise yapmaya özen göstermiş ama eşi de ona ve ailesine karşı saygılı olacak ve ben ne ister isem sende onu yapacaksın demiş şimdi aralarından su sızmıyor anne kız gibi oldular
valla ablacım ben kadın davranışlarında anlam aramayı bırakalı çok oldu
yani simdi kimsenin kendi annesi gibi olmaz abartmasin
Evet Aynen abartiyor abi aglamis hatta uyuyamamis istemiyor beni diyormus ne alaka Ya? Bunaltti beni iyice kucagimda mi sallayim? Dogumum oldu kendi annemi cagirdim bende kalmasi icin daha rahat ediyorum Bu problem oldu
bu heryerde boyledir. kaynana nazi da ne boleyim... uzaklas sen bundan yakinsa farkli yere tasinin
Evet gidecez zaten. Yoksa yuvami bozacaklae. Kocami anliyorum annesi kiyamiyor ama annesi rahatsiz neyaptiginin farkinda bile degil.
dengeyi kuracak olan esin, baktin olmuyor esine soguk yap verme 😁😁
Ahhh bu buyukler Ahhhhh ahhhh biimadilar yuva yikmakdan... cok buyuk gunah ve haram.._!!! Yaaa birakin ya evlenen cocuklarinizin yakasini...
Annene daha çok değer verdiğin içindir
Tamamda Normal degil mi Bu?
Kaynanalar kıskanır. Ne demişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
Neden kiskaniyor ama kendide arada gelir yani o Benim kendi Annem tabiki daha cok seviyorum
Demek ki değer eşitsizliği olduğunu düşünüyor
Mecbur degilim Ayni degeri gostermeye. Kaynanam diye g otunde dolasacak degilim. Herkes yerini bilsin Ya. Surekli zirlamasi Bunaltti beni kaynanamin
O öyle istiyor
Istemeye devam etsin ozmn.
Annene değer verdiğin için kıskanmıştır
Kaynana gel buraya de cek saril
Kiskanclign kaçıncı level i acaba bu
Uyuz oluyorum o kadına, keşke ben doğursaydım seni
ayyyy düşman başına
Evet bide agliyor iste beni istemiyor felan diye. Ne alaka Ya? Sirf hergun arama dedigim icin boyle diyor?
o kadar da değil canım bune
Evet. Yani Normal mi Bu kocami bana karsi doldurmus aglamis iste kocamla tartistik.
tamamen senın kocanla ve annenle olan ılıskını kıskanıyor baska bir açıklaması yok
Tamamda Niye kiskaniyor? Rahatsiz mi? Zaten hergun ariyordu resmendm herrrrgun 7 ay boyunca sabrettim. Sonra dedim artik azalt bunalttin beni dedim.
anlaşılan eşini de manipüle etmiş eşin de göz yaşlarıyla manipüle edilebilecek biriyse sende aynısını yap bunu biseyle sonuclamanız kesin lazım ama böule ömür geçmez
Zaten gecmez. Kocama uzuluyorum hatta. Tasincam. Kocamla konustum uzaga gidelim dedim. Tamam dedi. Ama kaynanam engel olmaya caliscak eminim
kaynanana bağlı yaşamıyorsunuz bi gün haber vermeden çekin gidin en sağlıklısı bu ayda bir iki tarafı da ziyaret edersiniz
Bagli yasamiyoruz zaten bende oyle dusundugum icin bana basKi uyguluyorlar bize baglisiniz anlaminda
Kıskanmış
Neden ama
Kazananı boşa
Boşa