İyi geceler,
Hakkımda veraset davası açıldığı için Mahkeme banka hesaplarıma tedbir koydurmustur.
Ancak mahkeme bankalara tebligat çekerek yatırım, maaş.. hesaplarıma bloke konulmaması gerektiğini belirttiği vede özellikle NOT diye belirterek açıklama yaparak mağdur edilmemesi gerektiğini yazmış göndermiştir.
Bankanın ciddiyetsizligi üzerine hesabıma bloke konulmuştur. Blokeli hesap işsizlik maaşı aldığım hesaptır.
Bankaya her gittigimde olumsuzlukla karşılaştım.
Mahkeme tarafından tebligat mektup gelmediğini söylemiştir.
UYAP vatandaş portalindan mahkeme dosya içeriklerini incelerken mahkemenin bankaya ilk dava açıldığında tebliğat göndermiştir.
UYAP tan çıkardığım tebligat yazısını bankaya götürüp gösterdim. Ancak inceleyip bu olmaz e imzalı değil mahkeme göndermesi lazım diyerek yine olumsuz yanıt aldim
Adliyeden dilekçe yazdım. Bloke kalksın diye..
Yine bir fayda olmadı
Mahkeme dosyalarını incelerken ve konuyla alakalı bilinçlenmisken
Aslında götürdüğüm yazıyi mahkeme bankaya göndermiş.
Tekrar bankaya gidip şube müdürüne uyaptan yazısı gösterdim durumu ve mağduriyeti izah ettim.
Veznelerden sorumlu bayani çağırıp yanlışlik olduğunu düzeltmesi gerektiğini soyledi.
Daha önce uyaptan çıkardığım kabul etmediği bu değil dediği yazıyı
Aslında bu olduğunu yanlışlık olduğunu söyledi.
Dosya bankaya tebliğat tarihîni isteyip sistemden baktığında aslında gönderildiğini fark Edip işsizlik maaşımı vezneden cekebilcegimi söyledi. Mail atıp bloke kalktı bende ATM den 3 aylık birlikmis işsizlik paramı çektim. Sonrasında her maaş yattiginda bankaya gelip parayı cekebilcegimi soylediler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok haklısınız. bankanın yaptığı işgüzarlık. ancak tazminat davası açsanız size somut maddi kaybınızın ne olduğu sorulacak. ayrı bir masraf ve külfettir.
İşsizlik Maaşı. Devlet geçinmem için işsiz olduğum için bu maaşı vermiştir
3 aylık süreç
Ödemelerim aksadı şuanda ödeme yapamadığım için başka bankalardaki borçlarım avukatlık oldu toplu ödeme + avukat parası isteniyor.
Evliyim 1 çocuğum var mağduriyetim var
Bankaya 3 ,4 defa gidip sorun olduğunu beyan etmem sürekli haciz icra olduğunu söyleyip benim vergi vs temiz kağıdı getirmeme rağmen kalkmamasi
Veraset davası açan babam kendisiyle kavga ettim neden böyle bir şey yaptığını şuanda konuşmuyorum hesabını siz yapın
Evet baya kaybiniz olmus. Tazminat davası açılabilir.
Ben Bankadan Zengin miyim. Sonuçta banka benim paramla bana hizmet ediyor. Hizmet karşılığında aidat, masraf ücret vs alıyor. Böyle bir durum başıma geldi umursamaz olursam yarın başka kişilere de olucak söz konusu hakkimi aramak. Ne kadar maddi manevi tazminat alırım bilmem ancak iyi bir avukatla güzel şeyler başarabiliriz bende işte duruma göre avukatla paylasicam
dava aç yasal faizini ve mağduriyet tazminatını talep et
Yasal faiz ve mağduriyet tazminat i talebi için adliyeden nasıl yapabilirim
Barodan avukat tutsam