Özel Bankaya mağduriyet yaşattığı için tazminat davası açmak istiyorum?

İyi geceler,

Hakkımda veraset davası açıldığı için Mahkeme banka hesaplarıma tedbir koydurmustur.

Ancak mahkeme bankalara tebligat çekerek yatırım, maaş.. hesaplarıma bloke konulmaması gerektiğini belirttiği vede özellikle NOT diye belirterek açıklama yaparak mağdur edilmemesi gerektiğini yazmış göndermiştir.

Bankanın ciddiyetsizligi üzerine hesabıma bloke konulmuştur. Blokeli hesap işsizlik maaşı aldığım hesaptır.

Bankaya her gittigimde olumsuzlukla karşılaştım.

Mahkeme tarafından tebligat mektup gelmediğini söylemiştir.

UYAP vatandaş portalindan mahkeme dosya içeriklerini incelerken mahkemenin bankaya ilk dava açıldığında tebliğat göndermiştir.

UYAP tan çıkardığım tebligat yazısını bankaya götürüp gösterdim. Ancak inceleyip bu olmaz e imzalı değil mahkeme göndermesi lazım diyerek yine olumsuz yanıt aldim

Adliyeden dilekçe yazdım. Bloke kalksın diye..

Yine bir fayda olmadı

Mahkeme dosyalarını incelerken ve konuyla alakalı bilinçlenmisken

Aslında götürdüğüm yazıyi mahkeme bankaya göndermiş.

Tekrar bankaya gidip şube müdürüne uyaptan yazısı gösterdim durumu ve mağduriyeti izah ettim.

Veznelerden sorumlu bayani çağırıp yanlışlik olduğunu düzeltmesi gerektiğini soyledi.

Daha önce uyaptan çıkardığım kabul etmediği bu değil dediği yazıyı

Aslında bu olduğunu yanlışlık olduğunu söyledi.

Dosya bankaya tebliğat tarihîni isteyip sistemden baktığında aslında gönderildiğini fark Edip işsizlik maaşımı vezneden cekebilcegimi söyledi. Mail atıp bloke kalktı bende ATM den 3 aylık birlikmis işsizlik paramı çektim. Sonrasında her maaş yattiginda bankaya gelip parayı cekebilcegimi soylediler

Özel Bankaya mağduriyet yaşattığı için tazminat davası açmak istiyorum?