Biraz üniforma beğenim var ama askerler çok havalı geliyor bu havada bazen bana gereksiz geliyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sadece bazıları havalı
Bırakın sevgilimize sulanmayı ya
Pardon kime sulanmışız
Üniformalı diye tutturmuşsunuz artık her yerde var zaten asenasular
Canım üstüme alınmıyorum çünkü sevgilisi olan birini asla dönük bakmam bile ama evet üniforma sevgim hayranlığım var fiziksel rahatsızlığım olmasa İnan asker olurdum
Baktığınız adamların üstünde sevgilisi var yazmıyor sonuç olarak. Baktığın kişinin ciddi ilişkisi olabilir. Dikkat edersen sevinirim
Eğer baktığım adamın ciddi ilişkisi varsa bakmayacak başka kıza o zaman. Keşke her kız senin gibi sevdiğine bağlı olsa İnan bende senin gibiyim ama dışarda birsürü Avcı var.
Bakmasalar bile kızlar bakıyor o üniformalılara
Evet bakıyorlar inan bende bazen sinir oluyorum benimde vardı asker sevgilim bende bu yüzden ayrıldık
Kızlar baktığı için mi yoksa sevgilinde de mi vardı sorun
Erkek arkadaşımda sorun eğer o izin vermezse kimse ona yanaşmaz bunlar gibilerin kız arkadaşı olup kendime hakaret etmişim diye üzülüyorum
Bide kızlar yanaşıyor muydu yani yok artık
Bak canım kızlar hep yanaşır ama sadık olan onları görmez takmaz bile. Umarım seninki böyle pislik değildir ve hep sana sadık olur
Yanaşmaktwn kastın fiziki mi
Evet benimki jandarmaydı
O farklıymış uzman cavussa daha da çapkın oluyo
Köyde çalışıyordu jandarma uzmandı zaten
Onlar fena ya şaşırmadım buna
Evet tüm uzmanlar aynı senin sevgilin uzman mı
Hayır üsteğmen ben bir şeyini görmedim bu zamana kadar hiç
Çok iyi umarım çok mutlu olursun ben sırf onun için 2 yıllık bölüm tercih ettim evlenmek istiyordum ama yine sınava giricem değmezmiş çok pişman oldum. Sen okuyor musun , lütfen ama lütfen benim yaptığım hayatı yapma evet sevmek çok güzel bişey ama onun için kendi hedeflerinden vazgeçme lütfen
Ben mezun oldum. Gerçekten büyük hata etmişsin benim bundan önceki sevgilimde jandarmaydı ve evlenicez diyordu. Okuyacağım diye ödü koptu hep dalga geçti. Dağ başında çalışacak yer bulursan çalışırsın diyodu. Bende ayrıldım. Şimdiki sevgilim de onun aksine okumamı sağladı mesleğimde büyük yardımı oldu
En büyük hayalim tıptı onun için vazgeçtim inan çok pişman oldum. Senin karşına çok iyi biri çıkmış ama benim hayatıma çok normal kişiler çıkmadı maalesef
Biri için hayallerinden vazgeçmeseydin hayatının kararı yani. Bende çok şükür diyorum
Ben bunu söylemekten çok utanıyorum daha 19 yaşımdayım onunla geçen sene tanışmıştık köyde gelip gidiyordu benim okumamı istemiyordu benim babam da vefat etmişti bu yüzden okumaktan vazgeçmiştim
Sen nasıl tanıştın sevgilinle?
Daha küçükmüşsün ama sen ya. Böyle hayatını etkileyecek kararlar alma hiçbir erkek için. Mesleğin olsun sen seç erkekleri onlar seni seçmesin. Ekonomik özgürlük o kadar güzel bir şey ki kimseye mecbur değilsin , özgürsün.
Benim evim kolordunun tam karşısındaydı ben durakta beklerken o da işten çıkmış oluyordu öyle denk geldik
Evet çok haklısın dediğim gibi babamı kaybettim bi ailem olsun beni seven biri olsun istedim sadece ama çok yanlış yaptım çokta üzgünüm
Anladım iyi ki okumuşsunuz umarım çok mutlu olursunuz.
Baba sevgisini başka erkekte aramışsın :/ benimde anne baba ayrı babam ne arar ne sorar yok gibi bizim için.
Umarım sende çok mutlu olursun daha küçüksün bu dediklerimi unutma
Ben okumayı bile düşünmüyordum o derece umudum yoktu evlenirim diyordum ama artık erkekler mesleğe bakıyorlar
Sevgilim ikna etti beni bitir okulunu diye devam ettim öylece
Çok üzüldüm inanın siz iyi birine benziyorsunuz başta küçük atışma oldu ama gerçekten iyi olduğunuz belli. İnşallah hep mutlu oluruz
Siz hangi mesleği yapıyorsunuz?
Tamam çok teşekkür ederim ☺️
Amin inşallah teşekkür ederim. Kurumsal bi şirkette çalışıyorum şimdi
Anladımm, hayırlısı olsun her şey için🌸
tanışmak istersen tanıştrablrm-
Yok ben nasibimi aldım
polisler daha havali
Olabilir belki ama bence polisler daha alçakgönüllü gibi askerler her ortamda kendilerini belli ediyor
😒bos hava
Yaani bencede