ALLAH RIZASI IÇIN YARDIM EDIN?

Arkadaşlar yargılayacaklar gitsin şu an bunları yazarken ağlıyorum Annem babam öldükten sonra sanki çok değişti babam 3 sene evvel öldü zaten o gitti hayatım kâbusa döndü annem illa bir neden bulup kavga çıkarıyor, kocaman kızım herkesin içinde o gün beni dövdü sırf ben hastaydım diye beni dövdü 2 ablamda bunun elinden kaçtı arkadaşlarımın, komşularımın yanında hep benimle kavga ediyor halam bize geliyo diye hep bana bağırıyor hep beddua okuyor o gün TEYZEMIN kızı ile kavga ettim diye onu tuttu ona hak verdi ve beni yine dövdü artık yaşamaktansa ölmek en makbuldür bazen çekip gitmek istiyorum ama cesaretim yok bir yere gideceği zaman beni hep zorla götürür ben evde kalıcam diyorum diyoki kocamın evi artık gerçekten dayanamıyorum yolun ortasında hep ağlıyorum, artık ağlamaktansa babamın gittiği yere gitmek istiyorum yeni bir elbise aldığım zaman bana 5 saat küfür, beddua, hakaret eder o yüzden artık çingene gibi giyiniyorum kavgadan , bedduadan başka birşeyi yok bu annem olacağına öksüz kalırdım daha iyi bana bir tavsiye verin ne yapacagimi bilmiyorum...
ALLAH RIZASI IÇIN YARDIM EDIN?