Eltim benim yaptığım her şeyi yapmak istiyor. Ne yapmalıyım?

Evlıyım 2 çocuğum var ve çok mutluyuz eşimle unv tanıştık evlendık eşim 2 kardeş bı abısı var karısı benden 1 yaş küçük ama once evlenmişler bende ınanın cok sıcak kanlı sempatık bırıyım misafirı ıyı agırlarım çocuklarıma ıyı bakarım eşim asırı memnun bu abısıyle karısıda her dakikası kavga kadın annem dıye geberen bacım dıye ölen tıplerden kaynımda aşırı cahıl görüyor köyde büyümüş ama kendını gelıstırememıs dıyor sadede gelım kadın asırı kıskanıyor benı kocasından bıle evıme gelmez gıtmez ben ne olursa olsun yıne gıttım kızı ameliyat olunca... ınsanların içinde sankı ben onu ıstemıyorum gıbı algı yaratmaya calıstı ama olmadı.. kaynımda karım cok cahıl sen kalıtelısın tavırlarına bakıyorum olgunsun görmezden gel dedı sıze sorum şu esımde bende mesafe koyduk bunlara sadece WhatsApp durumunda göruyordu yaşantımı kaynımda çocuklarını bır yere götürünce paylasma sıkıntı yaratıyor dıyor böyle şerefsız İnsanlara mutluluğunuzu gözüne sokmak ıcın koyar mısınız yoksa gızler misiniz herşeyınızı ne yapsam görüyor sidik yarıstırıyor sanki kumasıyım gıbı

Eltim benim yaptığım her şeyi yapmak istiyor. Ne yapmalıyım?