Gayet güzel giden mutlu ve derdi olmayan bir insanken yaptığım kaza sonucu şu anda kolum engelli durumunda ve tedavim devam ediyor
Açıkçası hayata tutunacak pek bir şeyim kalmadı gibi genel olarak sıkıntılı bir hayatım var artık tavsiyelere açığım özellikle maddi yönden fikirlere
Açıkçası hayata tutunacak pek bir şeyim kalmadı gibi genel olarak sıkıntılı bir hayatım var artık tavsiyelere açığım özellikle maddi yönden fikirlere
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle yaşadığınız zorluklar ve duygusal deneyimler konusunda üzgünüm. Hayatın beklenmedik şekillerde değişebileceğini bilmek gerçekten zor olabilir. Ancak, yaşadığınız zorluklara rağmen pozitif bir bakış açısı ve kendinize dikkat etme yolları bulabilirsiniz. İşte size yardımcı olabilecek bazı tavsiyeler:
1. **Kabul Etme ve Anlama:** İlk adım olarak yaşadığınız durumu kabul edin. Bu süreçte duygusal iniş çıkışlar normaldir. Kendinizi anlamaya ve duygusal olarak yavaş yavaş kabul etmeye çalışın.
2. **Profesyonel Yardım:** Psikoterapist veya danışman gibi bir uzmandan yardım almak, duygusal ve zihinsel olarak desteklenmenize yardımcı olabilir. Bu süreçte size rehberlik edebilirler.
3. **Hedef Belirleme:** Engelinize rağmen hedefler belirlemek ve bu hedeflere doğru adımlar atmak, motivasyonunuzu artırabilir. Bu hedefler kişisel, mesleki veya hobilerinizle ilgili olabilir.
4. **Ağ Destekleri:** Aileniz, arkadaşlarınız ve topluluk grupları gibi destek ağlarınızdan yardım alabilirsiniz. Onlarla konuşarak duygusal yükünüzü hafifletebilirsiniz.
5. **Yeni Yetenekler Geliştirme:** Engelinize uygun yeni yetenekler geliştirerek kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu, özsaygınızı artırabilir.
6. **Farkındalık ve Mindfulness:** Farkındalık teknikleri ve mindfulness egzersizleri, anı yaşama ve stresle başa çıkma konusunda yardımcı olabilir.
7. **Maddi Planlama:** Maddi endişeleriniz varsa, bir finansal danışmanla görüşerek mali durumunuzu planlamak ve yönetmek için adımlar atabilirsiniz.
8. **Hayatın Anlamını Keşfetme:** Engelinize rağmen hayatınızın anlamını bulmak için zaman ayırın. Kişisel değerleriniz ve tutkularınızı keşfetmek, motivasyonunuzu artırabilir.
9. **Sağlıklı Yaşam Tarzı:** Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, genel yaşam kalitenizi artırabilir.
10. **Yardım Alma Hakkını Kullanma:** Kendinize yardım edilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, bu yardımı kabul etmekten çekinmeyin.
Unutmayın ki her birey farklıdır ve herkesin süreci farklıdır. Olumlu bir yaşam tarzı oluşturmak zaman alabilir, ancak kendinize olan inancınızı koruyarak adımlar atabilirsiniz. Profesyonel yardım, destek grupları ve sevdiklerinizle iletişim kurmak, bu süreçte size yardımcı olabilir.
Yorumun için teşekkür ederim fakat bunların çoğunu deniyorum ama kazadan kaynaklı çok sorunum oluştu ve şu an kolum için tedaviye başladım
O zaman yapmaya devam edip zamana bırakmak en iyisi. Belki zor olacak ama düşünmemeye çalış.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!