Bir gün oluyor etrafınız insanlarla kaynıyor. Telefonlar hiç susmuyor, flört ediyorsunuz mutlusunuz.
Sonra bir anda hepsi kesiliyor yalnızlığın ortasında kalıveriyorsunuz.
Sebebi ne lan bunun?
Bir gün oluyor etrafınız insanlarla kaynıyor. Telefonlar hiç susmuyor, flört ediyorsunuz mutlusunuz.
Sonra bir anda hepsi kesiliyor yalnızlığın ortasında kalıveriyorsunuz.
Sebebi ne lan bunun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karaktersiz olması tabi ki de
Bazen insanlar yalnız kalmak isteyebilir. Dolayısıyla bir şey söylemeden sebepsizce ayrılırlar.
Hepsi aynı anda mı
Olamaz mı?
Olmamalı
Olabilir. İnsanların içinde hangi fırtınalar koptuğunu bilemezsin dolayısıyla uzaklaşma ihtiyacı hissedebilir. Ya da senden o elektriği alamadığı için de uzaklaşabilir
Ben anlatamadım sanırım. Hani bazı zamanlar olur karşına bir sürü insan çıkar. Her an sohbet edebilecek birini bulursun. Sonra bir an gelir kimseyi bulamazsın. Sanki herkes anlaşmış gibi seni yalnız bırakır.
Objektif olarak geniş açıdan bakmıştım. Birazcık tükenmişlik olabilir mi? Tahammül seviyesini zorladığından
:D Ben diyorum Konya sen diyorsun Şırnak
Bir aile danışmanı olarak:))
Psikoloji ile alakalı bir meslek mı o?
Bir nevi psikoloji ile bağlantılı. Aile, çocuk, evlilik ve boşanma vs konuları kapsadığından
Çünkü insanlarla ne yapacağını şaşırdı ne istediğini bilmiyor aslında kimse tam anlamıyla mutlu değil sadece mutluluk rolleri yapıyor.
Hayır kendimi bildim bileli böyle
Ya kardeşim çünkü şöyle bir şey insanlar artık değişti eski zamandaki gibi değiller herkeste bir üzenti başladı herkes kendini bir şey zannediyor herkes kendine olaylarla haklı görüyor suçlu gören yok
Bak bu konuda haklısın. Bazı paylaşımlar görüyorum, mesela dost kazığı ile alakalı. Daha önce herhangi birinin ya bende şu dostuma böyle hata yaptım diyen gördün mü? Yok.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık. Kötü insanlar nerede madem
Kesinlikle katılıyorum bir insanı 40 gün taşırsın ama hatalı olursun hayatında yerin kalmaz
Alfa degilsin kardes sadece kizlar alfalarla kalici iliski yasiyor digerlerini ya umursamaz ya bastan sans vermez
S'keyim kızları, konu aşk mı?
Erkekleri ne yapcan mk hepsi yalanci cikarci olmus
Kral alfa erkek dediğin tanıma uysak zaten bu sitede olmayız. Kaldı ki insan sevmiyorum ben kitlelere hitap edeyim. boş ver alfayı falan
Kral erkeklerde cok kolpa cikarci olmus gercek dost yok ben kizlar icin diyorsun sandim da erkekler icin durum bu kizlara alfa olmak gerek en iyisi yalnizlik gibi bu zamanda
Bilmiyorum aynı anda geliyolar
Sakladıgı şeyler var
Kimin
Karşındaki kişinin :))
Karşımda kimse yok ki
cünkü mallar
İşte aradığım kan.
aman boş ver takma ne bk yerlerse yesinler
Etkileniyorum ama
kimseye değer verme
Sen bana ver ama
sen istersen veririm