Konu hep sevgililiğe neden gidiyor kadın erkek arkadaş olamaz mı?
Şakası bile gerçektir bence. Böyle bir şey yaşadım ve yaşanması sinirimi bozuyor. Ortada iyi bir arkadaşlık var bu muhabbet yüzünden bozuluyor.

Konu hep sevgililiğe neden gidiyor kadın erkek arkadaş olamaz mı?
Şakası bile gerçektir bence. Böyle bir şey yaşadım ve yaşanması sinirimi bozuyor. Ortada iyi bir arkadaşlık var bu muhabbet yüzünden bozuluyor.
Doğru söylemek gerekirse olmuyor ben bunu defalarca kez denedim 15 yıllık arkadaşım dostuz dedi arkadaşız dedi en sonunda duygulara yenik düştüm, aramızda sanal cinsellik geçti, olur diyenler ya duyguları yok ya da a seksüel ya da yalancı, dokunma bakış yakınlık bunlar olduğu sürece kişi de eşcinsel değilse muhakkak bir çekim bir duygu acaba bizden olur mu düşüncesi oluyor o yüzden çok samimi bir şekilde arkadaş dost olamaz, bu konuda çok kişi kendini kandırıyor.
Yok ben onunla arkadaşın da yok efendim işte biz dostuz da bilmem ne güzel ondan sonra kız adamın yanında bir de kontör giyse birazcık orasını burasını açsa dostum diye bir şey kalmaz, o yüzden çok kişi kendini kandırıyor kadın karşı cins erkek karşı cins ateşle barut yan yana durmaz kimse kendini öyle kandırıp da yok ben o gözle bakmam demesin.
Ben bakmıyorum düşünmüyorum ama karşımdakiler düşünüyor.
İşte o yüzden olmaz
Elbette, kadın ve erkekler arasında arkadaşlık ilişkileri kurulabilir. Cinsiyet farklılıkları arkadaşlık ilişkilerinin oluşmasına engel değildir. Kadınlar ve erkekler arasında arkadaşlık, karşılıklı saygı, anlayış ve güvene dayalı bir ilişki türüdür. Arkadaşlık, iki kişinin birbirleriyle bağlantı kurup zaman geçirmesini, deneyimlerini paylaşmasını ve birbirlerine destek olmasını içeren sağlam bir ilişki türüdür. Cinsiyet farklılıkları, insanların arkadaşlık kurmasına veya arkadaş olmasına engel değildir. bazen bu tür arkadaşlıklar, romantik duygular veya çıkarlar geliştirebileceğinden, iletişim ve sınırların net bir şekilde belirlenmesi önemlidir. Her iki tarafın da duygusal sınırları ve beklentileri açık bir şekilde ifade etmesi, sağlıklı bir kadın-erkek arkadaşlık ilişkisinin temelidir. Arkadaşlıklar, kişisel gelişim, anlayış ve yeni bakış açıları kazanma açısından çok değerlidir ve cinsiyet farklılıkları bu değeri engellemez.
Ben kimseye umut vermiyorum arkadaş gibi davranıyorum ama karşı taraf anlamıyor.
Cevap
16Cevap
Öncelikle bu konu çok karışık kendi etrafımda bir sürü erkek arkadaşım var gerçekten de bağlarımız çok güçlü ama biz kızların tek bir hareketi onların bize karşı olan düşüncelerini değiştire bilir bence o yüzden kadın erkek arkadaşlığının pek de oluru yok yolun sonunda ya sevgili ya flört oluyorsunuz ya da arkadaşlığı bozuyorsunuz
Evet bence de ben olmadığını düşünüyorum artık. Samimi olmaya gelmiyor.
Olamaz. Olur diyen sahte çağdaşlara da kanmayın bu coğrafya da bunu kaldırmaz zaten.
Siz siz olun beni dinleyin.
Tamamen insanın kendinde bitiyor ben kendimi kontrol edebiliyorum ve bence herkes edebilir diye düşünüyorum.
Sorunda o sen de degilse mutlak karsidakinden sorun cikiyor
Benim erkek arkdaslarim vr ama s anki bazi erkek arkadaslarimda farkli yaklaşimlar hissetim yani uzak durmakda fayda var bazen
Olur da her gün görùsmemek gerekir arada bi olur bence
Aynen mesafe olması gerekiyormuş soğuk yapacağız demek ki.
Aynen arada iyi her gun her gun olmaz
Ben Bu konuda sinirliyim neden bir erkekle bir bayan yan yana gelince birlikte olmak zorunalar arkadaşlık diye bir gerçeklikte var
Öyle aynen ama karşı taraf bozuyor yani taraflardan biri bozuyor bunu.
nadirde olsa oluyor onun dışında bu erkek milletine güven olmaz kesinlikle
Aynen.
Kadınla erkek arkadaş tabii ki olabilir ama her gün buluşup her gün gecelere kadar konuşup sürekli temasta olmaları yani en yakın arkadaş olmaları pek de olur şey değil. Ya aldatmaya vesile olur ya da sevgili yapmaya :)
olur neden olmasın. benim çok var öyle bayan arkadaşım.
Ne bileyim olmuyor bende.
aslında şu sıralar daha rahat gibi görüyorum. fazla sallama devamlı ikili ilişkiler düşünme. senden bi şey bekleyenler ile aynı şeyleri sevdiğin kişileri ayırınca çözüm geliyor. yanlış anlaşılmalar olmuyomu dersen bazen oluyo. ama bunun ayarını siz kızlar daha iyi veriyorsunuz.
Ben ilişki düşünmüyorum ki arkadaşlarıma sevgili gözüyle bakmıyorum ama karşı taraf sıkıntı oluyor.
Olur tabiki ama hergun gorusmemen gerekir.
Aliskanlik sonra yerini tutkuya birakabiliyor.
Dozu iyi ayarlamak lazim
Aynen bak doz, doğru.
Olursunuz sonrası nereye gider bunu her kes biliyor, aksini idda eden bu dünyadan değil
Kişilere bağlı. Kendini bilen düzgün bir insan ise sorun olmaz
Olamaz kesinlikle olamaz bir gün ya sevgililik ya da seks olacaktır yüzde yüz
Olabilir tabii ki de
Benim arkadaşlarda sorun var sanırım.
Bi kız arkadaşınız olabilir tabiki, ama uygunsuz şeyler yapmak veya konuşmak dışında sıkıntı yok
karşı tarafa bağlı olabilenle mesafesini bilenle bal gibi de olur
Olamaz başka şeyler hisseder illaki
Olur ama yakın arkadaş olamaz.
Olurlar
Tabiki herkes sınırını bildiği sürece
O penis bir yerde kalkar elbet
olamaz
Olur tabi.
Olur neden olmasın
Bence zor
Olamaz
Doğanın gerçeklerine aykırı hareket edilemez , anca kendinizi kandırırsınız ateşle baruttan arkadaş olmaz ancsk yanan sevgililer olur
Neden olmasın...
Erkek riyakarsa olur
Olur tabii ki neden olmasın
Çok zor
Olur
Bnce zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?